• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Konunuzu okurken aklıma kızının gözleri önünde katledilen Emine Bulut geldi. Hayatı boyunca gözlerinin önünden gitmeyecek o görüntü, hep bir yanı eksik kalacak yavrucağın😔

Konu sahibi aklınızı başınıza toplayın, kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. Derhal darp raporu alıp şikayetçi olun.
Bebeğim bana bakıyordu. Bebek bakıyor dur dedim

İnanılmaz rahat. Az önce de aradı mesgule.attim. nasılsın diye aradım demis. Bir de kargo.gelebilir gün içinde yazmış inanmıyorum geldiğim duruma
Oturmaya devam edersen ilerde daha farkli durumlara da geleceksin, bi kere kalkti mi o el, hep kalkar, normallesir.

Hastanede doktor olur genelde, haklisiniz, abuk subuk bisrey yazmayayim diye tutuyorum kendimi😐
Kocası doktormus yani hastanede. O hastaneye gidilmez,bir tanıdık görür,adama söyler falan, iş büyür.
Çözümü başka hastaneye gitmek.
Konu sahibi ne istiyor ? Bir peri anne gelsin, onu alsın uzaklara götürsün, ailesine de bir şey söylemesin. O booyle huzurla uykuya dalsin,bir uyansın ki atanmış,çocuğuyla mutlu,kocasından da her ay nafaka geliyor, ailesi çok mutlu,nihayet kurtuldun diyor. O da hayatına devam ediyor...
Yani bu masallarda olur.
Gerçekten o hayale kavuşması için bir adım atması, darp raporu alması, gerekirse polisi araması ve cesaret sahibi olması lazım.
Adam senin ağzını yüzünü kırmış,ses etmemişsin. Bu şu demek, adam tahmin ediyordu ama kesin emin oldu ki "bu kadın beni bırakmaz,ailesi de sahip çıkmaz,onda cesaret de yok"
Bu saatten sonra dövmesi elinin kiri olur, hakaretleri arttırır, yüzüne baka baka da aldatır. Çünkü biliyor ki sahipsizsin ve biliyor ki Ağiz burun dayak yiyince gidemeyen kadın başka seylerine de katlanir.
Eğer ilk defa dayak yediysen bu günü daha kötü şeylerin başlangıcı olarak da gorebilrisin

Resmen pişkin kocanız kusura bakmayında neyine güveniyor bu adam böylesine rahat olabiliyor..
Önceden olmusti
yaşadığınız duruma çok üzüldüm . Allah yardımcınız olsun ama arkadaşların dediği gibi en azın dan gidip darp raporu alın.umarım o 1 yaşındaki çocuk olup biteni görmemiştir.
Gördü Allah kahretsin ki . Ben onu affetmeyecem

Ya bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca
Ne olmuş doktorsa
Bok yiyenun uşaği
Yavru git raporunu al
Ve babanda bilsin
Kendine denk biriyle dövüşsün
Güzel bir dayakta yese ne güzel olur

Resmen pişkin kocanız kusura bakmayında neyine güveniyor bu adam böylesine rahat olabiliyor..
Neyine güvenecek? Kadının çocuklu haliyle işsizligine parasizligina bir de üstüne kayın ailesinin tavrına güveniyor. Baksana özür bile dilememiş. Adam çok da haklı bence, bu koşullarda bu kadın asla boşanmaz. Haftada bir yer dayağını sürer merhemini oturur. Niye özür filan dilesin ki? Darp raporu al, boşan bla bla diye boşuna uğraşmayın bence.

Önceden olmusti

Gördü Allah kahretsin ki . Ben onu affetmeyecem
Yapacağınız tek şey gidip darp raporu alıp şikayetçi olmak.
Bugün kalkan o el daha sonrada kalkar bunu unutmayın ne olur,boşanma davasınıda açın hemen.

Uzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bile
Nicin onu savunuyor ..Rapor alın savunmasin kimse .İspatlayin yaptığını.Cok güzel bir söz vardır.Karanliga küfür edene kadar kalk bir mum yak diye..Yakın o mumu.

Konu çok değişik konu sahibi korunmasız ilişkiye giriyorsun, birkaç gün sonra dayak yiyorsun. Hiç bir gelen cevap tatmin etmiyor. Hep bir itiraz,yapamam,edemem.. aranız dayak yiyecek kadar kötüyse nasıl korunmasız cinsellik yaşıyorsunuz bu okumuş cahille? Sanırım anannenin lafını desteklememizi bekliyorsun kocandır döver sen sus otur diyelim. Konuyu neden açtın anlayamadım.

Okumak cehaleti silmiyor. Canlı örneği.

Canım nolur dişini göster. Duyulursa duyulsun. O bunları yaparken korkmuyor bu yuva yıkılır demiyor. Seni kaybetmekten korkmuyor. Sen niye korkuyorsun. Çaresizim deme kadın sığınma evleri var kreş var. Herşeyin bir çaresi vardır. Dik dur. Demesi kolay biliyorum ama başarmak zorundasın kendin için çocuğun için.

Neyine güvenecek? Kadının çocuklu haliyle işsizligine parasizligina bir de üstüne kayın ailesinin tavrına güveniyor. Baksana özür bile dilememiş. Adam çok da haklı bence, bu koşullarda bu kadın asla boşanmaz. Haftada bir yer dayağını sürer merhemini oturur. Niye özür filan dilesin ki? Darp raporu al, boşan bla bla diye boşuna uğraşmayın bence.
Adam bildiğin dingil zaten kaba saba hoyrat bir tip.
Ne olursa olsun kadın gidip şikayetini yapacak hemen yoksa bunun devamı gelirde.

bu demekki az dövdün daha çok döv 😔 yapmayın bunu kendinize ve evladınıza bu ortamda büyüyen çocuğuda düşünsene , nedir vazgeçemediğiniz sizden ve çocuğunuzdan önemli hiçbirşey yok sustukça eklenerek artacak şiddet bunu hepimiz biliyoruz , Allah yar v yardımcın olsun çıkmazlarda olmak zor ama şu yaşadığın durumdan daha zor olmaz buna emin ol , keşke daha önce kurtulsaydım diyiceksin ..!!!!!!!

Konu çok değişik konu sahibi korunmasız ilişkiye giriyorsun, birkaç gün sonra dayak yiyorsun. Hiç bir gelen cevap tatmin etmiyor. Hep bir itiraz,yapamam,edemem.. aranız dayak yiyecek kadar kötüyse nasıl korunmasız cinsellik yaşıyorsunuz bu okumuş cahille? Sanırım anannenin lafını desteklememizi bekliyorsun kocandır döver sen sus otur diyelim. Konuyu neden açtın anlayamadım.
Aynen çok mantıksız detay var.Zaten esi bes para etmeyen kadınların böyle saldım çayıra mevlam kayira halleri beni çıldırtıyor

Back