Hastanede doktor olur genelde, haklisiniz, abuk subuk bisrey yazmayayim diye tutuyorum kendimi
Kocası doktormus yani hastanede. O hastaneye gidilmez,bir tanıdık görür,adama söyler falan, iş büyür.
Çözümü başka hastaneye gitmek.
Konu sahibi ne istiyor ? Bir peri anne gelsin, onu alsın uzaklara götürsün, ailesine de bir şey söylemesin. O booyle huzurla uykuya dalsin,bir uyansın ki atanmış,çocuğuyla mutlu,kocasından da her ay nafaka geliyor, ailesi çok mutlu,nihayet kurtuldun diyor. O da hayatına devam ediyor...
Yani bu masallarda olur.
Gerçekten o hayale kavuşması için bir adım atması, darp raporu alması, gerekirse polisi araması ve cesaret sahibi olması lazım.
Adam senin ağzını yüzünü kırmış,ses etmemişsin. Bu şu demek, adam tahmin ediyordu ama kesin emin oldu ki "bu kadın beni bırakmaz,ailesi de sahip çıkmaz,onda cesaret de yok"
Bu saatten sonra dövmesi elinin kiri olur, hakaretleri arttırır, yüzüne baka baka da aldatır. Çünkü biliyor ki sahipsizsin ve biliyor ki Ağiz burun dayak yiyince gidemeyen kadın başka seylerine de katlanir.
Eğer ilk defa dayak yediysen bu günü daha kötü şeylerin başlangıcı olarak da gorebilrisin