- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Acaip_haller
Ben kavga nedenini de merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aşırı dellendim cherry ya.Ben de çok sinirlendim hayvan herif gencecik kız ağzım yüzüm dağıldı yazmış yazık değil mi ne hakkı var Allahın ayısı
Hastanede doktor olur genelde, haklisiniz, abuk subuk bisrey yazmayayim diye tutuyorum kendimiYa darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Ben şokDoktor
steteskoplarla dövülesiceDoktor
Niye bu adamların kahrini çekiyorsunuz al raporu sürünsün şerefsiz.(gerçi memlekette hukuk mu var)Ya bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Pabucumun doktoruDoktor
Uzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bileKades uygulamasi var indirin bari telefona.iki tuşla anında gelir polisler .Asla korkmayın hiçbir şey yapamaz doktor Muş Allah mi.(Yani ben pek mesleklere inanmadım oraya şerh koyayım)
bu manyak ya seni canından ederse bebeğin annesiz kalırsa potansiyeli var farkında mısınYa bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Ya bu evde rahat yok hastaneye gideceğim filan dedi. ben de ben gideceğim sen dur dedim. Önce itti beni buzdolabınim.onune. sonra bileklerimi döndürdü. Sonra da ben kalkıp odaya gittim.kiyafetimi.giyecekken ağzımı kapatıp gözlerime peş peşe vurdu. Kaldırıp mutfağa götürdü. Yedir su bebeği dedi. Hadi dedi ağlarken yedirdim. Yüzümü yıkarken elime.kan.geldi burnumdan. Aynaya bakınca da yıkıldım
Geçen komşum bana dedi ki benim kızım çok saf ablası. Mesela sen diyelim dedin kiUzman Dr. İnanmıyorsun çünkü kimse inanmıyor yeterince. Herkes onu savunur komşun bile
O nasıl oluyor araştırmam lazımDarp raporu almazsan kanitlayamazsin dayak yediğini.
O yüzden şu an aklında boşanmak yoksa bile gidip raporunu al ki elinde belge olsun
Ablacim birak ananen, dangoz komsun ne demis, sana su an sen lazimsin. Kalk harekete gec.Geçen komşum bana dedi ki benim kızım çok saf ablası. Mesela sen diyelim dedin ki
...... Hoca beni dövdü ona bile inanır. Yani demez ki ..... Hoca çok.kibar iyi bir insan filan. Diasridan çok iyi