Eşim dövdü çaresizlik hissi

Adam ayaklarına kapanmazsa gitme sakın. Aslında hiç gitme ama şunu da bil, ailenin söyledikleri kocanın böyle düşündüğü anlamına gelmez. Onların tek derdi "yuva" yıkılmasın

Onun adına üzgün olmaları gerçeği değiştirmiyor. Bu adam düzelmez sakın bu baskılara boyun eğip yumuşamayın. Düzelse de max 1 sene sürer, sonra eski haline döner. İnsanın özü birdir. Kanmayın bu yalvarmalara

Aklımı kurcayalan bu düşünceler. Ben sadece çocuk derdindeyim. Benim sınıf arkadaşımın anne ve babası evlenmişti ve onların çocukları aile içinde yaşıyor ben dislaniyorum diyordu. Ona üzülüyordum

Ben ofke kontrolu olayının düzeleceğini tedavı ıle olsada sanmıyorum yanılıyor da olabilirim kendı dusuncem bu uzman degılım.sıze yaptığı sıddetı trafikteki polise ıstekı patronuna kavga ettıgı komşusuna yapıyorsa tamam ama sade sıze yapıyorsa duzelmez bence zor yanı sıze uygulamasa kapı pencere tv yı kırar bu korku hep sızde olacak osınır bir yerden cıkacak.

Yarın çocuğun büyüyüp kocanı seni döverken görse, bu şiddetin içinde büyüse ve sana keşke boşansaydın dese ne hissedeceksin.

Takıntı rahatsızlığı vardı. Onunla ilişkili olabilir diyorlar bilmiyorum. Bazı şeylere aşırı saplantılı obsesif durumları vardı. Bana zararı olmuyordu. Ama bir buçuk iki ay sürüp bitmişti.

Takıntı rahatsızlığı cok baska ofke kontrolu cok baska zor bır eşle hayat cok zordur.

Yarın çocuğun büyüyüp kocanı seni döverken görse, bu şiddetin içinde büyüse ve sana keşke boşansaydın dese ne hissedeceksin.
Peki ya şunu derse, anne baba neden boşandınız? Babam tedavi olmayı kabul etmiş. Öyle diyorlar. Sen neden bir şans daha tanimadin? Bunu diyebilir diye korkuyorum

Bana sadece şunu dedi, senin hiç mi hatan yok ? Ve sen bilirsin ayağına kadar geldim ben demişti. Birkaç gün sonra tekrar geldi. Görüşmedim daha
Ah yavrum barışacaksın biliyorum ama şunları da bir köşeye yaz. Şu an barışmak için kemdine kılıflar üretiyorsun çünkü seviyorsun veya bir şekilde kendini ona mahkum hissediyorsun ama ne kadar tedavi edersen et şiddet eğilimli insan eninde sonunda özüne döner. Kurtlu mobilyayı ne kadar boyarsan boya oyuklardan daima talaş dökülür. Pürmüzle de yaksan bitmez kurdu sadece mobilyayı atarak kurtulabilirsin. Adamın içinde var bu.

"Sende hiç hata yok mu" bir manipülasyon cümlesidir. Kadınları böcek gibi gördüğünü kendin söyledin. Bunu hiçbir tedavi değiştiremez

Peki ya şunu derse, anne baba neden boşandınız? Babam tedavi olmayı kabul etmiş. Öyle diyorlar. Sen neden bir şans daha tanimadin? Bunu diyebilir diye korkuyorum
Böyle hatalar affedilmez, bir defalıktır diyeceksin

Ben sana bırsey dıyeyımmı kardesım tedavi olmayı kabul etti ve gıttın evıne bır gitti ıkı gıttı sen ıdare ettin sonra yarıda bıraktı belkı ılac verecek kullanmıycak amaann boyle de olsa gıdıyor evlılık diyecek basa döneceksiniz sen susarsan her dedıgını yaparsan sesını yukseltmezsen gıder evlılık.tedavı olsun hayır ılla denıycem dersen bunu baba evinde yap.

bu cocugunuzun degil sizin hayatiniz. siz anneliğinizi esiniz babaligini pekala boşanarak da sürdürebilirsiniz. boşanmanın bu kadar dramatik hale gelmesini anlayamıyorum. hele ki dayak yiyip iki gun sonra o adamla ayni yatakta koyun koyuna yatabilecek olmanızı hiç hiç anlamıyorum. sadece sizin adınıza da degil bunu yapan tum kadınlar adına. çocuğunuz zaten sizin mutlu olmadiginiz icin ayrildiginizi anlayarak dinleyerek büyümeli ki siz ona ben dayak yedim demek zorunda kalmayın ya da velev ki kaldınız çocuğunuz size böyle bir soru sorabilecek kadar ataerkil kafalı olmasın.

Sağol abla ya. Doktor olumlu konuşuyor ben de senin gibi içimde binbir senaryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…