Şimdi kesin linç yiyeceğim ama yazıyorum, dayanamayacağım. Şimdi üç tip kadın var bu mevzularda. Birincisi konu sahibi gibiler. Mecbur olmamasına rağmen dibine kadar dram yaşamaya yeminlidir bu tipler. Ailesi var, yarın bir gün okulu bitecek, atanma şansı var vs. Hiçbir şekilde mecbur değil aslında.
İkincisi gelen belayı büyük bir memnuniyetle kabul eden kadınlar. Bile isteye bir canavarı hayatlarına buyur ediyorlar. Geçen gördüm, kızın biri Twitter'da dayak yedim, can güvenliğim yok diye yazmış. E bu hanımın koca koca tüfeklerle falan pozu var öncesinde. Bu adamla beraberken gayet halinden memnun duruyor. Adamın ne olduğu başından beri belli. İşi gücü olan, insana, doğaya, hayvana saygısı olan, sevgili saygılı adamlar değil de ne diye belalı tipler? Çünkü seviyorlar bu tipleri, kimse vıdı vıdı etmesin. Tehlikeli tiplere bayılan çok kişi var. Kimse de kusura bakmasın, en başta kadın düşmanlığı yapan kendisiyken sıra kendine gelince aman dileyen birine saygı duyamam ben. Bu tipler etrafa, diğer insanlara zarar verirken üç maymunu oynayıp, sana zarar verdiğinde sesini çıkarıyorsan sen de masum değilsin demektir.
Üçüncüsü ise gerçekten çaresiz olanlar. Gidecek yeri yok, işi yok gücü yok, olayların tamamı iradesi dışında gerçekleşiyor. Bu kadınlar cidden çaresiz oluyorlar. Konu sahibi bunlardan biri değil.