• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Anne ve babanızda mi aynı dusuncedeler anneannen gibi mi düşünüyorlar. EĞER oyleyse kadın sığınma evine gidebilirsin çocuğunla beraber kendine yeni bir hayat kurarsin

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.

Hayat senin hayatın, can senin canın! Senin canın yanarken anneannen yanında mıydı? Ya da bu hayatı başkaları için mi yaşıyorsun? Sakın ha ihmal etme ve git darp raporu al, ilgili yerlere başvuruda bulun. Taviz tavizi doğurur, Allah göstermesin bir dahaki sefere komalık olursun.

Yuzumu boyle gormesini istemiyorum dediginize gore yuzunuzde darp izleri var,anladigim kadariyla baya siddetli dayak yemissiniz.esinizin ofke kontrolu yok demektir ki bu size daha buyuk zararlar verebilir...
Cocuk var mi? Varsa da yoksa da esyalarini toplayip once hastaneye gidip darp raporu alin sonra da annenizin yanina gidin.umarim cocuk yoktur.lutfen bosanin.sebep ne olursa olsun sizi dovmemeli..biliyorum buraya sizi rahatlatacak bir seyler soyleyelim diye konu actiniz ama rahatlama vakti degil malesef.su an bu sorunu cozup bu adamdan kurtulma vakti.
Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum

Bir öğretmen olarak bu kadar acınası olmak yormuyor mu sizi? Siz öğretmensiniz yahu, kendi haklarınızı savunamıyorsanız çocuklara haklarını nasıl öğreteceksiniz?
Değil mi.. bugün ben de buna üzüldüm
.ben temel haklarımızi.cocuklara öğreteceğim eğer seneye.mezun.olursam

Back