- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- Konu Sahibi Acaip_haller
Iyyy anneanneye bak. Ortalığı ayağa kaldırması gereken kişiler baskı yapmaya çalışıyor. Ne biçim aile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne ve babanızda mi aynı dusuncedeler anneannen gibi mi düşünüyorlar. EĞER oyleyse kadın sığınma evine gidebilirsin çocuğunla beraber kendine yeni bir hayat kurarsinBir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Durumlar böyle değildiPeki neden hamile kalmaya ugrasıyorsunuz ?
Daha dogrusu neden önlemsiz ilişki yaşıyorsunuz
Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Aile sahip cikmiyorsa su ekonimik darlikta bir is bulup cociga bakmak kolau degil.esiniz ne is yapiyor?bosansaniz nafaka alabilir misiniz?
Ne gibi degildi ki daha yeni yazmışsınız o konuyaDurumlar böyle değildi
Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. KorkuyorumYuzumu boyle gormesini istemiyorum dediginize gore yuzunuzde darp izleri var,anladigim kadariyla baya siddetli dayak yemissiniz.esinizin ofke kontrolu yok demektir ki bu size daha buyuk zararlar verebilir...
Cocuk var mi? Varsa da yoksa da esyalarini toplayip once hastaneye gidip darp raporu alin sonra da annenizin yanina gidin.umarim cocuk yoktur.lutfen bosanin.sebep ne olursa olsun sizi dovmemeli..biliyorum buraya sizi rahatlatacak bir seyler soyleyelim diye konu actiniz ama rahatlama vakti degil malesef.su an bu sorunu cozup bu adamdan kurtulma vakti.
Cogu aile boyle bu ulkenin gercegi malesefIyyy anneanneye bak. Ortalığı ayağa kaldırması gereken kişiler baskı yapmaya çalışıyor. Ne biçim aile
Ya bir yandan da üniversite okuyorum ben . Öğretmen olacağım güya hayalimAnne ve babanızda mi aynı dusuncedeler anneannen gibi mi düşünüyorlar. EĞER oyleyse kadın sığınma evine gidebilirsin çocuğunla beraber kendine yeni bir hayat kurarsin
Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Eşiniz mi doktor başka hastaneye gidin eğer öyleyse.Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Hemen gidip darp raporu alin korkmayin,o korksunYa darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Orda doktor olduğu için çabuk duyulur. Küçük.sehirKorkma sakın, hastane polisi sana gerekli yolu gösterir.
Beyninize darbe mi aldınız ? Bence mantıklı düşünemiyorsunuzYa darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Aaa ogretmen miBir öğretmen olarak bu kadar acınası olmak yormuyor mu sizi? Siz öğretmensiniz yahu, kendi haklarınızı savunamıyorsanız çocuklara haklarını nasıl öğreteceksiniz?
Değil mi.. bugün ben de buna üzüldümBir öğretmen olarak bu kadar acınası olmak yormuyor mu sizi? Siz öğretmensiniz yahu, kendi haklarınızı savunamıyorsanız çocuklara haklarını nasıl öğreteceksiniz?
Aaa ogretmen mi
Öğretmen olduğunu yazmış.Ben bir öğretmenim. Ve bir eğitimci olarak insanlar arasındaki iletişimin gerekliliklerini kadın erkek farketmeksizin günlük hayatımda yerine getirmek durumundayım.