• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Değil mi.. bugün ben de buna üzüldüm
.ben temel haklarımızi.cocuklara öğreteceğim eğer seneye.mezun.olursam
Siz zaten öğretmenmişsiniz yalnız. Öyle yazmışsınız. Neyse.
Boşanmaktan başka çareniz var mı? Bence yok. Ağzınızı yüzünüzü kıran adamın yarın boynunuzu kırmayacağının garantisi var mı? Hayatınızda net çizgileriniz olsun. Babanız görürse görsün ne olacak?

Konu sahibesi öğretmenmissiniz,esiniz de doktormus.anliyorum cocuhunuzun babasi hapse girsin issiz kalsin istemeyebilirsiniz.alin karsiniza anlasmali bosanin,nafakanizi alin.
Bu aksam bi konusma yapin.anlasmali bosanmazsa sikayetci olacaginizi ve meslegini.kaynedecegini bilsin.o darp raporunu alin.

Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum

Polisi arayın onlar sizi hastaneye götürür korkacak bir şey yok

Sonra da başhekim ve sağlık bakanlığına şikayet edin kadın döven bir ayıya hekim olarak canımızı emanet etmek istemiyoruz😡

Polisi arayın onlar sizi hastaneye götürür korkacak bir şey yok

Sonra da başhekim ve sağlık bakanlığına şikayet edin kadın döven bir ayıya hekim olarak canımızı emanet etmek istemiyoruz😡
Çaresizim demiş ama degil ki.
İspatlandıgı takdirde zaten nafaka alacak, tazminat alacak.
Kendisi de okuyormuş bitirdiğinde kpss kazanır atanır bakar mis gibi çocuguna.

Hipokrat yemini etmiş,ömrünü insanları iyileştirmeye adamış bir insan nasıl böyle birşey yapabilir?Hayvan demeyiniz lütfen,hayvanlar eşlerine bu şekilde davranmıyor.Bu başka birşey,susup oturmayı düşünmüyorsunuz herhalde?

++++
Bu kadar cehalet akan bir konu daha görmedim.
Konu sahibesi öğretmenim diyor, ağzı yüzü patlıyor ama babama söylemem dayak yiyip oturcam yazıyor
Adam doktor, PhD eğitimli ama kadın dövüyor😶
Konu sahibesi okuyorum demiş, üzülmesini istemem ama kendin hakkını savunmaktan aciz biri çocukları eğitmemeli
Adam zaten hayvanın teki toplum sağlığı kendisine emanet edilmemeli.
Nerden baksam elimde kalıyor😶 Ben olsam o adamın 2 elini birden kırarım bir daha kimseye el kaldıramaz
Toplum nasıl bir hale geldi arkadaş anlayamadım aklı başında insan yok mu😐

++++
Konu sahibesi öğretmenim diyor, ağzı yüzü patlıyor ama babama söylemem dayak yiyip oturcam yazıyor
Konu sahibesi okuyorum demiş, üzülmesini istemem ama kendin hakkını savunmaktan aciz biri çocukları eğitmemeli
Nerden baksam elimde kalıyor😶 Ben olsam o adamın 2 elini birden kırarım bir daha kimseye el kaldıramaz
Bu caniyi biz şikayet edemiyor muyuz ?
Allah'ım çok sinirlendim.
Elleri kırılsın şerefsizin.

++++
Ya anneaneye ne demeli?Resmen cehalet kokuyor herşey,Kocan o senin tekme tokat döver de sever de yani.Sadece pes diyebiliyorum.

Back