• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Şiddet gören konu sahibi, burda size "şikâyetçi ol yoksa hak ediyorsun" dayak yemeden önce bilmem ne kremi sür, yok bunun gibi sinik çocuklar yetistirmeyelim diye saldıran, ve sizi bu şekilde akıllarınca (!) Terbiye etmeye ya da tahrik etmeye çalışan hastalıklı ve başka bir tür şiddet içeren sözlere aldırmayan . Siz suçlu değilsiniz. Şikâyetçi olmalısınız evet bu adamdan ayrılmalısınız darp raporu almalı çocuğunuzu bu ortamda buyutmemelisiniz asla buna layık değilsiniz ama ay bunları yapmadin oh sen buna layıksın! Diyen tiplere ne olur aldırmayın bunlar her yerdeler bu forumda iş yerinde sokakta televizyonda şiddet haberleri işlerken kılıf bulmaya çalışan tipler bunlar. Bunlar bir kadın öldürülünce ay defalarca şiddet görmüş hak etmiş ayrılsaymış canım diyen tipler çünkü. Bir arkadaş yazmış fiziksel şiddet gören biri muhtemelen psikolojik şiddet de görüyordur ve ne yaşadığını idrak edemeyecek durumda olabilir diye siz sizin faydanıza yorum yapanları dinleyin bence. Canınızı daha fazla acıtmaya çalışan ve bu forumu duygusal tatmin aracı olarak görenleri sallamayın. Ne olur yardım alın. Korkuyorsanız eğer her şekilde yardım alın. Kendinize bunu yapmayın. Kurtulun. Size şiddet uygulayan suçlu unutmayın. Cesaret edemiyorsunuz diye daha fazlasını hak etmiyorsunuz! Asla! Ama cesur olun ne olur..

Bu şiddet olayı ne zaman olmuş kafam karıştı. Adam ise geldi merhem verdi ama şimdide de nöbetçi üzerinden kaç gün geçti ki
Dün dövmüş sonra o halde kalk çocuğa yemek yedir falan diyip gitmiş ondan sonra geri gelmiş krem getirmiş, meyve falan yemiş. Bugün de işe gitmiş ve nöbetçiymiş. Ben bu şekil anladım konu sahibinin mesajlarından

karısını tekme tokat dövüp morarmasın diye buz dolu küvete sokan, bunu rutin şekilde yapan profesör de biliyoruz

olur, olmayacak şey değil.

esas sorun bu kız daha 26 yaşındaymış bu adamı neden çekiyor?
Aynen öyle, ya ülke psikopat kaynıyor resmen kızlarımız, kadınlarımız da bir o kadar bilgisiz ve cahil maalesef 😓

Karakola git
Darp raporu al
O adam için evden uzaklaştırma kararı çıkar
Sonrasında da aileni ara öyle ya da böyle öğrenecekler.

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Onların çekmesi bizimde çekmemiz gerektiği anlamına gelmiyor güzel kardeşim. Sana bir şey diyeyim mi benim babam annemi kemerle döverdi. Annemin bir kulağı sağır. Babam bir keresinde çok sert vurdu. İnsan 30 sene önce yaşadığı olayı dün gibi hatırlar mı? 10 yaşlarındayım. Babam bir gün yine alkollü. Anneme girişti. Biz ablamla üst kattaki komşuya gittik. Ben bardakla aşağı dinlemeye, annemin sesini duymaya çalışıyordum.
Çaresizliğin ne demek olduğunu bilirim. Bir kadının kendini döven adamdan vazgeçmeyişi yaşadım. Ama sen lüften çocuğuna ve kendine bunu yaşatma. Hak etmiyorsun.

Bende sevgilimden şiddet görmüştüm. O kadar korkmuştum ki altıma büyük tuvaletimi kaçırdım. Saçlarımdan tutmuştu. Bir öbek saç elinde kalmıştı. İnsanın herşeyden önce gururu çok kırılıyor. Kendi sonrasında pişman oldu ama ben bir daha ona yakınlık hissetmedim. Yalnız değilsiniz üzülmeyin. Kendinden daha güçsüz canlılara şiddet uygulayan herkesin belasını Allah verir inşAllah 🙏🏻

Eşinizin psikolojik sorunları var. Aranızda böyle bir olay geçmiş ve o normalleştiriyor. Çok tehlikeli bir durum.
Ekonomik özgürlüğünüz yok anladığım kadarıyla ama ailenizin sırt çevireceğini sanmıyorum. En azından bir deneyin. Ama o adamla aynı çatıda kalmayın, böyle bir psikopatla beraber çocuk yetiştirmeyin.
Babam geldi konuştuk.. darp raporu almaya da gittik eşim hastanede olacağı için başka.hastaneye gittik ama o hastane yapmadı bir cihaz gerekli o bizde yok dedi. Başka.hastane yok . Babam onunla konuşmak için yanina gitti. Ben gelene kadar eşyalarınızi topla dedi bize gelirsin dedi. Şuan baba evine geldim. Bilmiyorum

Babam geldi konuştuk.. darp raporu almaya da gittik eşim hastanede olacağı için başka.hastaneye gittik ama o hastane yapmadı bir cihaz gerekli o bizde yok dedi. Başka.hastane yok . Babam onunla konuşmak için yanina gitti. Ben gelene kadar eşyalarınızi topla dedi bize gelirsin dedi. Şuan baba evine geldim. Bilmiyorum
Ne cihazı ki o?darp raporu elle gözle muayene ile verilir

Darp raporunda ne cihazı kullanılıyormuş ki öyle?
Baban da kızını yumruk atarak döven adamın yanına gidip ne konuşacak neyi konuşacak?

Darp raporu için başka bir ilçeye gitseydiniz, çok mu uzak? Bu işin sonu babanla eşinin konuşup anlaşıp senin eve dönmen olacak. Eşinin yaptığı da yanına kâr kalacak maalesef.

Baban da kızını yumruk atarak döven adamın yanına gidip ne konuşacak neyi konuşacak?

Darp raporu için başka bir ilçeye gitseydiniz, çok mu uzak? Bu işin sonu babanla eşinin konuşup anlaşıp senin eve dönmen olacak. Eşinin yaptığı da yanına kâr kalacak maalesef.
Belki baba temizinden bir döver damadı
İçimin yağları erir
Konu sahibi kızmıyorsun değil mi

Şiddet gören konu sahibi, burda size "şikâyetçi ol yoksa hak ediyorsun" dayak yemeden önce bilmem ne kremi sür, yok bunun gibi sinik çocuklar yetistirmeyelim diye saldıran, ve sizi bu şekilde akıllarınca (!) Terbiye etmeye ya da tahrik etmeye çalışan hastalıklı ve başka bir tür şiddet içeren sözlere aldırmayan . Siz suçlu değilsiniz. Şikâyetçi olmalısınız evet bu adamdan ayrılmalısınız darp raporu almalı çocuğunuzu bu ortamda buyutmemelisiniz asla buna layık değilsiniz ama ay bunları yapmadin oh sen buna layıksın! Diyen tiplere ne olur aldırmayın bunlar her yerdeler bu forumda iş yerinde sokakta televizyonda şiddet haberleri işlerken kılıf bulmaya çalışan tipler bunlar. Bunlar bir kadın öldürülünce ay defalarca şiddet görmüş hak etmiş ayrılsaymış canım diyen tipler çünkü. Bir arkadaş yazmış fiziksel şiddet gören biri muhtemelen psikolojik şiddet de görüyordur ve ne yaşadığını idrak edemeyecek durumda olabilir diye siz sizin faydanıza yorum yapanları dinleyin bence. Canınızı daha fazla acıtmaya çalışan ve bu forumu duygusal tatmin aracı olarak görenleri sallamayın. Ne olur yardım alın. Korkuyorsanız eğer her şekilde yardım alın. Kendinize bunu yapmayın. Kurtulun. Size şiddet uygulayan suçlu unutmayın. Cesaret edemiyorsunuz diye daha fazlasını hak etmiyorsunuz! Asla! Ama cesur olun ne olur..
Çok teşekkür ederim nasil bilinçli bir insan olduğunu olduğunuz da çok belli oluyor gerçekten. Takmışlar ben öğretmen miyim değil miyim kocam doktor değilmiş. Boyle öğretmen inşallah cocugumuza bakmaz falan. Neler yazmışlar yaa. Benim yaşadığım durumu deneyimlemediklerine de çok eminim. Bekara karım boşamak kolay atasözünu andırıyor tepkileri. Tamam, sağ olsunlar. Ama, ben cidden iyi değilim ve burada destek almak için yazmıştım bir iki cesaret verecek cümle okumak için. Sen şu Sun bu sun işte gibi alaycı küçümseyen mesajları okumak için yazmadım buraya ben tekrar bildiriyorum. Eşi doktor olsa hamilelik sorularını burada yazmamış ne alakası var yaa, bu sitenin amacı biraz da gündelik yaşamda soramadiklarimizi tecrübe sahibi kadın arkadaşlara sorup onlardan tecrübeleri yönünde istifade etmek değil midir? Kadın doğum uzmanı değil kocam . Ayrıca olsa bile bu yine de size çok saçma gelen soruları sormama engel değil. Bir de annesin sen anne diyenler .. ben anneyim ve çocuğum için endişeleniyorum ama onun anne baba ayrı yaşaması da bir yerde çok zor bunları da çok görüyorum aile birliğinin bozulması neler götürüyor onların dünyasından.. ben bana yapılan bı hatayı affedemiyorum. Babamdan çok ozur dilemiş. Psikiyatra görüneceğini söylemiş. Ama nafile. Ben o insana kocam diye sarılmak değil görmek istemiyorum. Ama şu anda bana yazılan olumsuz , atıp tutan tarzda anlayıştan gerçekten uzak hayal dünyasındaki mesajları da kınıyorum. Bir yuvayı kurmak kolay ama yıkmak büyük zorluk. Can güvenliğimi tekhlikede hissedeceğim kadar psikopat biri değil ama ne olursa olsun zora gelince bana el kaldıran ve bunu tekrarlayan ve bir şekilde beden gücü ile üzerimde güç kullanan bir adam. Canımı yakan ama bunu sıradan gören. Kalbim eşimi çok seviyordu bulunmaz bir esti her anlamda destekçim, sorumluluk sahibi bir baba. Ama, tartışmalar sonunda ben aglayinca ve gitmek isteyince kontrolden çıkması kabul edilemez geliyor şu anda.. bir müddet yüzünü görmeyeceğim

Polisi ara gelsin ve dırımu izah et tutanak tutuyor. Sonra o da delil olıyor. Rapor alamadım Dr idi hastanede dersin ama resmi kayıt olsun lütfen olsun. Bosansanda bosanmasanda resmi bi kayıt olsun.

Ne cihazi.bilmiyorum. size beyin filmi gerekir dedi. O yokmuş
Başka birşeyler daha.olmadigimi.soyledi.

Back