Eşim doğum günümü unuttu.

Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
Eşinize de unutma cezası olarak büyük bir şey yaptırın ki bir daha unutmasın

Ya boyle mesajları gordükçe acaba kozımim dogumgunünü hic kitlamasam da alişmasa mı diyorum. Garip cidden.

11 Aralık benimde doğum günüm. Aynı zamanda yeğenimin doğum günü onunkini kutladık. Biri de kalkıp seninki de kutlu olsun demedi. Bekledim bekledim gün biterken hepsine söyledim. Aaa fln dediler unuttuk telastan.. Unutacak ne var bilinen bir şey aynı gün doğum günümüzz bende çok kırıldım. Halbuki ben hiç kimseninkini unutmam annem babam kız kardeşlerim her sene hepsine pasta minik bir hediye alırım almaya çalışırım. Ama niyeyse bana gelince unutuldu. Bende bundan sonra kimseninkini kutlamayacagim. Kırıldım çünkü. Sadece yüzüme iyi ki doğdun demelerini bekledim.
İnsan değer verdiklerinden değer bekliyor.
Burada dizinde doğum gününüz kutlu olsun. Nice güzel sağlıklı yaşlarınız olsun.

Sizin de doğum gününüz kutlu olsun Biliyor musun bu belki küçük bişey ama insanlardan yana beklentiye girmemeyi ve kendine sadece kendinin yetebileceğini öğretiyor sana hayat.Bazen alıp pastanı üzerine mum yakıp kendin üflemen gerekiyor , hayatta böyle işte kendine tek deva kendinsin.. garip :)

Kendime kutlama yaparım ben olsam.Maddi durumum varsa 2gun biyerlere kaçarım.Sorarlarsa doğum gunumu kutluyorum derim.
İnsan bikere kendi kutlamaya baslayinca,kim unutmuş umursamıyor.
İyiki dogmussunuz.

Kendime kutlama yaparım ben olsam.Maddi durumum varsa 2gun biyerlere kaçarım.Sorarlarsa doğum gunumu kutluyorum derim.
İnsan bikere kendi kutlamaya baslayinca,kim unutmuş umursamıyor.
İyiki dogmussunuz.
Üstte ki mesajda onu anlatmak istedim. Ama işte ben bunu bu sene anladım :) hayat işte bişeyleri yeni yeni tecrübe ediyoruz :) önce ben ben ben demeli insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…