Eşim doğum günümü unuttu.

leylalarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
1.730
2.190
63
Aslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.

Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Neyse sevgili kendimi iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın uğurlu gelsin :)
Bugün benim doğum günüm 11 Aralık 2022

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu, huzurlu, az odunlu yıllarınız olur inşallah

Telafi etmeye çalışmasi bile güzellik aslında olaya burdan bak.
Doğum günün kutlu olsun bu arada.

Dogum gününüz kutlu olsun
Benim de unutmuştu esim bir de hamileyim ağla ağla bir hal olmuştum
Telafi edecekmiş ya bekle bakalım
Elbette kırıcı ama bazen olabilir

Ayıp etmişler evet ama umarım bundan sonraki tüm doğum günleriniz gönlünüzdeki gibi geçer. İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız demeye geldim ben

Merhaba öncelikle doğum gününüz kutlu olsun Ben normalde doğum günlerimi önemseyen biri değilim ama eşim ve ailem hep kutlarlar bir keresinde kimse kutlamadi önemsemedigim halde çok üzülmüştüm şaşırmıştım daha doğrusu Fakat meğer amaçları bana suprizi tam yapmakmis. Bir kaç gün sonra sürprizle karşılanmistim çok mutlu olmuştum. Acaba sizde mi öyle yine de çok heveslenmeyin belki de gerçekten unuttular

Güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun şetoşlar sana uzak melek seni korusun.
doğum günün kutlu olsun

Doğum gününüz kutlu olsunn Günler belki tarih açısından unutulabilir ama ben böyle durumlarda unutkan olduğum için not ve anımsatıcıya yazarım iki üç gün öncesinden alarm öter ve bilgi verir. Birçok arkadaşımda bunu yaparım rakamlarla aram pek iyi olmadığı için. İnsan zaten bu yüzden üzülüyor bende kırılırdım ama bir daha ki sefere bırakın bakalım ne yapacak :)

Dogum gününüz kutlu olsun
Benim de unutmuştu esim bir de hamileyim ağla ağla bir hal olmuştum
Telafi edecekmiş ya bekle bakalım
Elbette kırıcı ama bazen olabilir
Bende hala ağlıyorum :) aslında çok basit bir konu ama işte ben çok beklentiye girmiştim. Sanırım hayal kırıklığının ağlaması bu :)

Ya ben çok beklentiye girmiştim. Eşim hatta haftalar öncesinden dayanmaz belli ederdi. Unutacağım hiç tahmin etmedim. Hatta adam unuttum diyor yok ya beni kandırma diyorum o derece

Yani hatırlamak isteyen her şekilde hatırlıyor :) aslında unuttum bahanesini kabul etmememin sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…