Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu, huzurlu, az odunlu yıllarınız olur inşallahAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Neyse sevgili kendimi iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın uğurlu gelsin :)
Bugün benim doğum günüm 11 Aralık 2022
Haha çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu, huzurlu, az odunlu yıllarınız olur inşallah
Ben de doğum günlerini çook önemserim aynen sizin gibi hissederdim doğum günüm kutlanmasa hele ki partnerim tarafından. Ama biz varız burada kimse kutlamazsa biz kutlarızHaha çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimÖncellikle doğum gününüz kutlu olsun, mutlu yıllar.Eşinizin unutması kırıcı olmuş ama yine de moralinizi bozmayın.
Çok şekersiniz ❤Ben de doğum günlerini çook önemserim aynen sizin gibi hissederdim doğum günüm kutlanmasa hele ki partnerim tarafından. Ama biz varız burada kimse kutlamazsa biz kutlarız
Telafi etmeye çalışmasi bile güzellik aslında olaya burdan bak.Aslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Merhaba öncelikle doğum gününüz kutlu olsunAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsunAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Bende hala ağlıyorum :) aslında çok basit bir konu ama işte ben çok beklentiye girmiştim. Sanırım hayal kırıklığının ağlaması bu :)Dogum gününüz kutlu olsun
Benim de unutmuştu esim bir de hamileyim ağla ağla bir hal olmuştum
Telafi edecekmiş ya bekle bakalım
Elbette kırıcı ama bazen olabilir
Yalnızlığıma ağladım biraz :)Kim olsa sinir olur ya, insanın eşi,annesi de doğumgününü unutacaksa daha kime nazi geçsin ki
Ya ben çok beklentiye girmiştim. Eşim hatta haftalar öncesinden dayanmaz belli ederdi. Unutacağım hiç tahmin etmedim. Hatta adam unuttum diyor yok ya beni kandırma diyorum o dereceMerhaba öncelikle doğum gününüz kutlu olsunBen normalde doğum günlerimi önemseyen biri değilim ama eşim ve ailem hep kutlarlar bir keresinde kimse kutlamadi önemsemedigim halde çok üzülmüştüm şaşırmıştım daha doğrusu Fakat meğer amaçları bana suprizi tam yapmakmis. Bir kaç gün sonra sürprizle karşılanmistim çok mutlu olmuştum. Acaba sizde mi öyle yine de çok heveslenmeyin belki de gerçekten unuttular
Yani hatırlamak isteyen her şekilde hatırlıyor :) aslında unuttum bahanesini kabul etmememin sebebi buDoğum gününüz kutlu olsunnGünler belki tarih açısından unutulabilir ama ben böyle durumlarda unutkan olduğum için not ve anımsatıcıya yazarım iki üç gün öncesinden alarm öter ve bilgi verir. Birçok arkadaşımda bunu yaparım rakamlarla aram pek iyi olmadığı için. İnsan zaten bu yüzden üzülüyor bende kırılırdım ama bir daha ki sefere bırakın bakalım ne yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?