Unutulunca ben de böyle hissediyorum. Balık burcuyum sanırım o yüzdenAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Neyse sevgili kendimi iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın uğurlu gelsin :)
Bugün benim doğum günüm 11 Aralık 2022
Ah çok teşekkür ederimUnutulunca ben de böyle hissediyorum. Balık burcuyum sanırım o yüzdenDoğum gününüz kutlu olsun
Bende yakın arkadaşımda yaşamıştım bunu özellikle kızmamın sebebi benimkini yoğunluktan unuttuğunu söyleyip iki gün sonra başka arkadaşını her yerde paylaşarak kutlamasıydı. Dediğiniz gibi istedimi bir insan bi şekilde hatırlıyor. Ama yapıcak bi şey yok ben doğum günü işini bıraktım açıkçasıYani hatırlamak isteyen her şekilde hatırlıyor :) aslında unuttum bahanesini kabul etmememin sebebi bu
Benim küçük kuzenlerde öyle ya hiç teşekkür etmezlerNice yaşlara...
Benim de yeğenimin doğum günüydü 11 Aralık. Ben de onu kutladım ama eşşolusu teşekkür bile etmedi.
Ben de ona bozuldum
Nesi küçük yahu 27 yaşına girdi bizimki.Benim küçük kuzenlerde öyle ya hiç teşekkür etmezler
Benim de artık beklentim sıfıra indi maalesef:)Bende yakın arkadaşımda yaşamıştım bunu özellikle kızmamın sebebi benimkini yoğunluktan unuttuğunu söyleyip iki gün sonra başka arkadaşını her yerde paylaşarak kutlamasıydı. Dediğiniz gibi istedimi bir insan bi şekilde hatırlıyor. Ama yapıcak bi şey yok ben doğum günü işini bıraktım açıkçası
Ay ona da dedim beni beklentiye sokma diye :) hayır onu da hatırlamaz yapmaz şimdi bide onla uğraş durDogum gununuz kutlu olsun mutlu yillaruzulmeyin insanlık hali iste olabiliyor en azindan farkedip uzulmus telafi etmek istiyor buna odaklanin
Bende aynı moddayım :) yalnızlık teamNesi küçük yahu 27 yaşına girdi bizimki.
Benim yeğenler büyük, ben yaşlı bi halayım galiba. Kendi kendimin moralini bozduğuma inanamıyorum şu an.
Beni yalnız bırakın...
Haha onuda unutuyomus buraya yaziyomussunz falanAy ona da dedim beni beklentiye sokma diye :) hayır onu da hatırlamaz yapmaz şimdi bide onla uğraş dur
Ya kızdığım şu yoğunum dediği o kadar saçma şeyler ki , kafasını çok boş işlerle doldurup yoğunum diyor:) neyse hesaplaşırız bi günHaha onuda unutuyomus buraya yaziyomussunz falanOlur oyle ya takmayin bence . Beraber guzelce yaşlar geciriyorsunuz ya onemli olan o
Çok teşekkür ederimNice yaşlara
Çok teşekkür ediyorumDoğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu sağlıklı yıllara
ben olsam bende kırılırdım haklısınız
bakalım iyi bir şekilde telafi eder inşallah
İyiki doğdunuzAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Neyse sevgili kendimi iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın uğurlu gelsin :)
Bugün benim doğum günüm 11 Aralık 2022
Çok teşekkür ediyorum eksik olmayınDoğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?