Eşim doğum günümü unuttu.

Unutulunca ben de böyle hissediyorum. Balık burcuyum sanırım o yüzden Doğum gününüz kutlu olsun

Yani hatırlamak isteyen her şekilde hatırlıyor :) aslında unuttum bahanesini kabul etmememin sebebi bu
Bende yakın arkadaşımda yaşamıştım bunu özellikle kızmamın sebebi benimkini yoğunluktan unuttuğunu söyleyip iki gün sonra başka arkadaşını her yerde paylaşarak kutlamasıydı. Dediğiniz gibi istedimi bir insan bi şekilde hatırlıyor. Ama yapıcak bi şey yok ben doğum günü işini bıraktım açıkçası

Dogum gununuz kutlu olsun mutlu yillar uzulmeyin insanlık hali iste olabiliyor en azindan farkedip uzulmus telafi etmek istiyor buna odaklanin

Benim küçük kuzenlerde öyle ya hiç teşekkür etmezler
Nesi küçük yahu 27 yaşına girdi bizimki.
Benim yeğenler büyük, ben yaşlı bi halayım galiba. Kendi kendimin moralini bozduğuma inanamıyorum şu an.
Beni yalnız bırakın...

Benim de artık beklentim sıfıra indi maalesef:)

Ay ona da dedim beni beklentiye sokma diye :) hayır onu da hatırlamaz yapmaz şimdi bide onla uğraş dur
Haha onuda unutuyomus buraya yaziyomussunz falan Olur oyle ya takmayin bence . Beraber guzelce yaşlar geciriyorsunuz ya onemli olan o

Doğum gününüz kutlu olsun
Nice mutlu sağlıklı yıllara

ben olsam bende kırılırdım haklısınız

bakalım iyi bir şekilde telafi eder inşallah

unutması sorun değil. olabilir insanlık hali. unuttuktan sonraki tavrı önemli. mesela siz unuttu diye trip atıp bunu "ne var sanki unuttuysam"deyip sorun çıkarıyorsa o zaman bişey vardır. ama unuttum deyip gönlünüzü almaya çalışırsa,telafi ederse o zaman uzatmayın. affedin gitsin :)
doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu yaşlarınız olsun

İyiki doğdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…