- 30 Mayıs 2022
- 1.730
- 2.190
- 63
Çok teşekkür ederimİyiki doğdunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimİyiki doğdunuz![]()
Yaaa çok teşekkür ederimBir güncük geçmiş ama doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara![]()
Yok öyle demedi ama şimdi ben herkese kırıldım kimse hatırlamadı ayrıca bilmiyorum eşim tüm şifrelerini falan doğum günüm yapmış bir insan olarak unutması biraz zoruma gitmiş olabilir :) çok uzatmadım zaten git pasta al yiyelim dedim oda gitti aldı yedik ve konu kapandı:) He bana dedi ki umarım bir gün yoğunluktan beni unutmazsın dedi bende unutmam dedim öyle :)unutması sorun değil. olabilir insanlık hali. unuttuktan sonraki tavrı önemli. mesela siz unuttu diye trip atıp bunu "ne var sanki unuttuysam"deyip sorun çıkarıyorsa o zaman bişey vardır. ama unuttum deyip gönlünüzü almaya çalışırsa,telafi ederse o zaman uzatmayın. affedin gitsin :)
doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu yaşlarınız olsun
Herkes unuttuguna gore siz yanlis hatirliyir olmayasiniz?Aslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Neyse sevgili kendimi iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın uğurlu gelsin :)
Bugün benim doğum günüm 11 Aralık 2022![]()
Ahahaha neden olmasın kiHerkes unuttuguna gore siz yanlis hatirliyir olmayasiniz?![]()
İyi ki doğmuşsunuz iyi ki varsınız. Benim de doğum günüm unutulsa ben de üzülürüm açıkçası, özellikle eşim unutursa çok üzülürüm. Ben de çok yakın bir arkadaşımın doğum gününün ayını şaşırdım bu sene sonra farkettim 1 ay sonra yani ona süpriz doğum günü yaptım baya şaşırdı haliyle doğum günü 1 ay geçmişti çünküAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Eşim yoğunluğundan dolayı unuttuğunu telafi edeceğini vs falan söyledi ama bilmiyorum ya insanlık hali anlamaya çalışayım diyorum da anlayamıyorum.Mesele benlik değilmiş oda unuttuğu için kendine yediremiyormuş falan filan.
İnsan böyle kıymetli şeyleri es geçmemeli ilk kez böyle bişey yaşadım ve kırgın hissediyorum.Çok duygusal oldum sanırım ve açıkçası kimse tarafından hatırlanmamak zoruma gitti:)
Çok teşekkür ediyorumİyi ki doğmuşsunuz iyi ki varsınız. Benim de doğum günüm unutulsa ben de üzülürüm açıkçası, özellikle eşim unutursa çok üzülürüm. Ben de çok yakın bir arkadaşımın doğum gününün ayını şaşırdım bu sene sonra farkettim 1 ay sonra yani ona süpriz doğum günü yaptım baya şaşırdı haliyle doğum günü 1 ay geçmişti çünküAma arkadaşıma değer vermediğim için değildi bu olabiliyor insanlık haki bazen insan unutabiliyor. Bu sevilmediğinizden ya da değer görmediğinizden değil. Bazen insanın kafası çok yoğun oluyor. Eminim eşinizin size güzel bir süpriz hazırlar.
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun. İnsanlik halı unutulabilir. Benimde eşimin 8 Aralık doğum günüydü unutmuştumAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Mutlu yıllar olsun. Benimde doğum günümdu ama hiç önem vermedigim için kırılmadimAslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Harika yaDoğum günün kutlu olsun.
Kendim dahil kimsenin doğum gününü umursamam. Sadece çocuklarımınkini kutlarım. Benim mahsüllerim sonuçta:)
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllara…Aslında başlıkta yazılanın aksine herkes doğum günümü unuttu.15 yaşındaki biricik yeğenim hariç.Eşim de bende önem veririz böyle şeylere hiç beklemediğim bişey olduğu için mi bilmiyorum ama çok incinmiş hissediyorum.Buraya iç dökmeye geldim. Hani sadece eşim değil dediğim gibi , ailem , arkadaşlarım.. sanki yokmuşum gibi davrandı herkes bilmiyorum ama çok değersiz ve yalnız hissettim.
Beklentiye girmemek lazım çok haklısınızSizi unutmamışlar sonuçta doğum gününüzü unutmuşlar. Bir tarihi unutmuşlar. Sizi değil. Yılın 365 günü sizi seven sayan değer veren bir çevreniz ve aileniz varsa kendi değerinizi bu yılın 1 gününde doğmuşsunuz diye o güne endekslemeyin
Çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun demeye geldim ben de![]()
Çok teşekkür ederim :) sanırım artık unutmazDoğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara
Hayat telaşından unutmuş olabilir
Kırılmakta haklısınız