Eşim doğru mu söylüyor

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Eşim bugun öğlen işe gitti yoğun olacaktı bende Arkadaşlarımla dışardaydım neyse akşam saat 5 gibi beni almaya geldi ben yerimi tarif ederken askım ben de acıktım 2 tane bol Soğanlı dürüm yedim dedi neyse geldi Yanıma arabaya bindik sanki bira gibi kokuyordu nefesi bu arada 4 ay önce Alkolü Bıraktı zaten aşırı içmezdi askım bira mı içtin dedim yok soğan yedim o kokuyodur dedi bende tamm dedim pek inanmadım ne bilim bilmiyorum huzursuz oldum bana yemin etmişti bi daha asla dedi

Ictiyse bile olmus bitmis zamani geri getiremezsiniz.Sogan ve bira kokusu benzer mi bilemiyorum.

Biraz yanaşıp iyice koklasaydınız öpme bahanesiyle falan. Burdan ben anlayamadım şahsen

Eşin ekrana bi kere üflesin bakalim hemen:KK14:
Senin zorunla biraktiysa içmesi şaşirtmasin seni.

Özellikle iki tane bol soğanlı diye belirtmesi isgillendirdi beni.
Çok mu içiyordu önceden alkol problemi mi vardı.?

Yok hayır bol Soğanlı diye belirtmedi arkadaslarımı görünce kızlar öpmeyim ben sizi çok Soğan yedim dedi

Sağa çek sağa de,bir alkol promil testine soktur :KK53:
Ya da iğrenmezsen hoh dedirt soğanla alkol aynı kokmaz ayırt edilir.Ama ben tavsiye etmem bunu:KK53::KK53:

Bi arkadaşın eşi bira ictikten sonra anlaşılmasın diye soğan yiyormus. Fakat benim anlamadigim bu koca adamlar eslerinden niye korkuyor ve evet arkadasimla bir tane ictim diyemiyor? Alkolik değil sonuçta. Ben arkadaşımla bir yerde şarap icsem, eve döndüğümde söylemeye bile gerek görmem.eşim hiç sevmez ve İçmez yinede birbirimize karismayiz. Hesap vermeyi bukadar abartmak saçma. Erkekler evlenince niye hep yalan söylüyor? Herşeyi böyle didiklediginiz için...ben ozgurlugume duskunum. Karsimdakinede karışmam

Ictiyse bile yalana itmen hos degil.
Ortada sarhosluk ya da alkolizm yok, eskiden de yokmus.
Icsin nolucak.
Birayla sogan benzer mi bilemedim. Bagdastiramadim yani kafamda.

balon şişirtin... :) soğan olayını anlamadım herhalde karışıyor mu bira kokusyla ama balonun içine üflerse ertesi gün kokar bence :KK76::KK49::KK59:

X