- 21 Aralık 2023
- 28
- -13
- 34
Siz Dr öğretim görevlisi misiniz?Bir dr öğretim görevlisi olarak bildiğim bir canlının bilinçsiz hareketi olarak tanımlanıyor. siz hangi kategoriye girmiyorsunuz
Siz Dr öğretim görevlisi misiniz?vay halimize
Bir dr öğretim görevlisi olarak bildiğim bir canlının bilinçsiz hareketi olarak tanımlanıyor. siz hangi kategoriye girmiyorsunuz
Öncelikle, "şey" daima ayrı yazılır. Ayrıca, "işinde zor" değil; "işin de zor", "bilenede" değil; "bilene de".Ulaşamayanların tipik davranış durumları. evde otur oturuken herşeyi bil herşeye yorum yap, bilenede çamur at. Tabii senin işinde zor
Lütfen ana dilimizi konuşmayı ve doğru yazmayı öğren ve sonra gelip bizi de aydınlat burada, minnettar kalırız, inan banainternet bilgini seni , bilimsel çalışmalar makaleler tezler deneyler oku ya da okuma boşver lazım olmaz sana
Lütfen ana dilimizi konuşmayı ve doğru yazmayı öğren ve sonra gelip bizi de aydınlat burada, minnettar kalırız, inan bana
"şey" daima ayrı yazılır dedik ama madam, çok ayıp jfkskfkdAynen dil bilgisi tavırlarınla herşeyi bildiğini ispatlandın bize
Hâlâ konuşuyorsun bi de ya, başkası olsa utanır susar, neyseAynen dil bilgisi tavırlarınla herşeyi bildiğini ispatlandın bize
dogulularda bu var gercekten ama is esinde bitiyor. Mahremiyet algisi olusmamis esinde malesef. Benim esimde dogulu. Kaynim gelip burda calismak istedigini soyledi. 2de gorumcem var. Muhtemelen 3umuzde donusumlu olarak kalacakti ama eşim benim acimdan sorun olacagini tahmin ettigi icin bana sormadan, kaynima kendi ilinde kalmasinin daha uygun oldugunu, kirmayacak sekilde farkli avantajlari da one surerek tavsiyeler verdi. Simdi kendi memleketinde is kurdu abisine de tesekkur ediyor. Ne ben kotu oldum ne de esim. Bunun sebebi bende ve esimde mahremiyet algisinin olusmus olmasi. Esim asla kabul etmeyecegimi ve rahat etmeyecegimi biliyor. Ama sizin esiniz bunun normal oldugunu zannediyor hala. Bu algiyi yuvanizda olusturursaniz daha kolaylasir ama suandan itibaren nasil olusturabilirsiniz bilmiyorm.Özür diliyorum ama doğu kültürü bu şekilde mi ya. Benim abilerim evli olan gelin olan evde kalmaz. Bunlar geniş….