Eşim Değersiz Hissettiriyor

Siz ne istiyorsunuz? Karşınızda ki insan değişmez, değişse bile yıllarınız gider çok fedakarlık ister yaşlanınca değişir. Önemli olan siz şu an ne istiyorsunuz?

Severek evlendim onun da sevdiğini düşünüyorum evlenirken. Sonradan değişti bişeyler herhangi bir sebep yok elimde aldatıyor desem telefonunda şifre bile yok ve ortalıkta genelde

Siz ne istiyorsunuz? Karşınızda ki insan değişmez, değişse bile yıllarınız gider çok fedakarlık ister yaşlanınca değişir. Önemli olan siz şu an ne istiyorsunuz?
Ben boşanmak istiyorum o tedavi göreceğim diyor yararlı olur mu tedavi bilemiyorum

canim iyi gunde kotu gunde yaninizda olmayacak bencil ,egoist, dusuncesiz, omur torpusu bir adamla neden evli kalasinki? en zor aninda yaninda olmamis hastaliginda en zor aninda senin elinden tutmasi moral vermesi gerekirken nasil isi bahane edip yaninda olmamiss ustelik kendi isiyken ??( bu bile benim icin net ayriliktir.)
iyice dusun arti ve eksileri koy ve kendine iyilik yap.. hazir cocugunda yokmus kurtar geri kalan omrunu.. bunun yarin birgun yasliligida var boyle insanlardan su bile isteyemezsin..
tedavi gorecegim dedigi laflara sozlere inanma peki buzamana kadar akli nerdeymis?
onca aciyi tek basina yasarken,cekerken bir koca olarak vazifelerini bilmiyormuydu ?? sozlere degil icraata bak sen..

Son düzenleme:
Severek evlendim onun da sevdiğini düşünüyorum evlenirken. Sonradan değişti bişeyler herhangi bir sebep yok elimde aldatıyor desem telefonunda şifre bile yok ve ortalıkta genelde
Yoo aldatma değilde hani böyle soğutacak birşey kavga tartışma gibi.
Eğer ki tekrar şans vermek istiyorsanız çift terapistine gidebilirsiniz ama ne istediğinizi açıkça belirtin.Yaninizda olmadan ilgilenmeden sadece maddi yardımla evlilik olmaz.

Eşime göre ilgi maddiyat mesela bana göreyse öyle değil çok tartışmalar çıkıyor artık anlaşamıyoruz sevmediğini düşünüyorum ama inatla ayrılmak istemiyor

Eşime göre ilgi maddiyat mesela bana göreyse öyle değil çok tartışmalar çıkıyor artık anlaşamıyoruz sevmediğini düşünüyorum ama inatla ayrılmak istemiyor
Olur mu sadece maddiyatla o sizin patronunuz değil eşiniz.Siz haklısınız sonuna kadar.
Eşinizde ki mantık paranı vereyim ayrılmayalım ama benden başka birşey bekleme!Yok boyle bir dünya. tekrar ediyorum çift terapistine gitmek istiyorsanız gidin ama olmazsa gençliğinizi sevgi ilgi dilenerek geçirmeyin.
Bu arada korunun mutlaka böyle bir aileye bebek getirmeyin.

Ben boşanmak istiyorum o tedavi göreceğim diyor yararlı olur mu tedavi bilemiyorum
Tedavi göreceğim diyorsa, olsun. O zaman oda bişeylerin ters gittiğinin farkında. Biraz zaman verin tedavi falan olmuyorsa o zaman boşanın nesini bekleyeceksiniz Çocuğunuzu kaybettiğinizde yanınızda olmaması tek başına bir sebep aslında. Allah sabır versin size. Ama böyle birinden şu sıralar hamile kalmayın derim.

Bu tedaviler işe yarar mı bilemiyorum kafam bayaa karışık

O kadar haklısın ki tedavi işe yarar mı o da meçhul zaten

kendin inaniyormusun bunaa ??
net belki 1 2 haftaa sonrasi ayniii inanmaaaa kimseye gercek seven insan sacinin teline kiyamazken umursamaz lik yapmazz..
sen yaralandin uzerine bant bile olmadii ..bu yarayi kendin saracaksan koca niye var basindaaa..gec olmadan hayatini geri al..

bizim bir muyesser teyze vardı, esiyle imrenerek bakardik, herkes hayran bunlarin mutluluğuna....adam bigun küt diye düştü öldü, kalp dediler...neyse zaman geçti , başsagligina gittik annem dedi ki, üzülme muyesser yine evlenirsin yine mutlu olursun....hic unutmam güldü ve dedi ki tabii ki mutlu olucam, mutlu olmadığım adamla niye evleneyim ki...hakkaten bikac yil sonra yine evlendi yine mutlu oldu müyesser , bu da böyle bir anım, mutlu olmadiğın yerde durmazsan değerin bilinir, bu adam degişse de( ki çoooook zor) seni artık mutlu edebilir mi bunu düşün

Ne için tedavi olacakmış eşiniz?

Merhametsizliğin, sevgisizligin tedavisi oluyor muymuş?

Düşük yaptığınizda yanınızda olmayıp işe giden eşi, tedavi edecek bir yöntem olduğunu zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…