• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Değersiz Hissettiriyor

Hala tartışıyor benimle bana ben senin peşinde mi koşacağım dedi. Bunları yaşayacağımı bilseydim evlenmedim o kadar pişmanımki

Herkese merhaba, öncelikle buraya yazmadan önce çok düşündüm ve sabaha kadar uyuyamadım. Eşimle sürekli tartışmalarımız oluyor yani hafta 1 genelde oluyor eşim sinirli bir yapıya sahip bense sakin duygusal bir insanım. Bu zıtlık birbirimizi yıpratmamıza sebep oluyor. En son bugün de kendisine beni gerekli yerlerde ihtiyacım olduğu durumlarda yalnız bırakmaması rica ettim ki coğunlukla yalnız bırakıyo işi hep benden önce geliyor. Bunun üzerine yine sinirlenerek bana ben senin peşinde mi koşacağım dedi. Artık bana yetti boşanmayı düşünüyorum çünkü bizim evliliğimiz boyunca kendimi hep yalnız ilgisiz hissettim tam bir iş kolik çünkü. Ailesi de cok sıkıntılar yaşattı. Özellikle annesi ama şu an aramız kötü değil sizce boşanmalımıyım acele etmeyip tedavi görmesini mi beklemeliyim? Tedaviye kendisi gideceğini söyledi.
Canm benm konularımı oku ben çok sabrettim düzelsin diye ama bazı şeyler düzelmiyor. Bende umut yok ama ilgisiz bir eş sinirli bir eş terapilerle düzelebilir diye düşünüyorum. Unutma eşi sosyal ortamlarda yalnız bırakmak ilgisiz bırakmakta bir boşanma sebebidir. Sende duygusalım demişsin. Acaba aşırı ilgi bekliyor olabılır mısın normalin üstünde. Kendini de sorgula bazen bız kadınlar erkekleri bu konuda bunaltıyoruz. Bazı adamlar sevgisini gösteremiyor sözle falan ama eylemleri ile sevdiğini anlıyorsun uzun yıllardır böyleyse senı sevdıgını değer vermediğini düşünüyorsan kesınlıkle destek alın boşanma son çare olsun mutlu olun inşallah

Bı insan düşüp bayildiginizda, hastaneye yattiginizda, düşük yaptığınızda yanınızda olmazsa daha ne zaman yanınızda olur bilemiyorum. Bu sinir değil, tedavi edilecek bişey değil, adam düpedüz sizi sevmiyo, umursamiyo 2 kere 2=4 bunun başka bı açıklaması yok. Boşanmak tabii ki istemez evin işini yapan sonlarını yıkayan önüne yemek koyan biri var bı düzeni var çünkü. Onun dışında bekar gibi yasiyo oh ne güzel. Kendinizi seviyosaniz boşanmak için bir dakika beklemeyin, düşünün bigun bı kaza gecirseniz bişey olsa yataklara dusseniz bu adam yüzünüze bakar mı?

Bebeğimi kaybettiğimde yatmıştım yoğun olduğunu söyleyip yanımda olmamıştı. Bir kere iş yerinde bayılmışım kimse eşime ulaşamamış kendime gelince ben ulaştım almaya bile gelmedi. Cok umursamadı. Havaalanındayım akşam saati gelmiyorum ne yaparsan yap dedi dahasını artık saymakta istemiyorum
Gercekten kotuymus, sabun kopugu simarikca sebepler degil yani bunlar, ciddi meseleler. Hele ki hastane.. Bebek kaybedip hastanede yalniz birakilmak cok aci bir sey. Sunu soyleyebilirim, eger esinizin duzelecegine inanciniz varsa, bu ugurda caba sarfetmeye deger diyorsaniz biraz daha deneyin bence. Bazen insanlar is ya da farkli sebeplerle bir girdaba kapilip gidiyor, cevresindeki olaylar sanki onunla ilgili degilmis gibi davranabiliyor. Ozunde iyi olduguna inaniyorsaniz bence denemekte fayda var.

çocuk olmaması belki de Allah'ın sana lutfudur. bence boşanın. önünüze bakın. ileride seveceğiniz, size saygı duyan biriyle belki mutlu ve çocuklu bir yaşamınız olur. her şerde bir hayır vardır en sevdiğim laf. bence burda size uyuyor. çocuk olsa işiniz hepten zordu. boşanın.. tedavilik birşey değil bu. karakter yada size sevgisi az. ikisi de değişmez

Yorumlarinizi okudum öncelikle o bebek sizin değil ikinizin nasıl yaninizda olmaz sonuçta onunda bebeği kaç aylık olurda olsun isterseniz daha bir aylıkken kaybedin ama sonuçta onunda bebeği ve birbirinize destek olmanız gerekirdi eşiniz çok umursamaz ve bunu parayla kapatmaya çalışıyor anlaşılan tedaviyi kabul ediyorsa bakın değişiyor mu eğer değişmiyorsa bence çocuk olmadan cokda uğraşmayın ve evlilik ilerlemeden bosanin çünkü ne kadar geç bosanirsaniz o kadar çok acı çekersiniz

Herkese merhaba, öncelikle buraya yazmadan önce çok düşündüm ve sabaha kadar uyuyamadım. Eşimle sürekli tartışmalarımız oluyor yani hafta 1 genelde oluyor eşim sinirli bir yapıya sahip bense sakin duygusal bir insanım. Bu zıtlık birbirimizi yıpratmamıza sebep oluyor. En son bugün de kendisine beni gerekli yerlerde ihtiyacım olduğu durumlarda yalnız bırakmaması rica ettim ki coğunlukla yalnız bırakıyo işi hep benden önce geliyor. Bunun üzerine yine sinirlenerek bana ben senin peşinde mi koşacağım dedi. Artık bana yetti boşanmayı düşünüyorum çünkü bizim evliliğimiz boyunca kendimi hep yalnız ilgisiz hissettim tam bir iş kolik çünkü. Ailesi de cok sıkıntılar yaşattı. Özellikle annesi ama şu an aramız kötü değil sizce boşanmalımıyım acele etmeyip tedavi görmesini mi beklemeliyim? Tedaviye kendisi gideceğini söyledi.
Ben daha düzelen erkek görmedim. Şimdi sadece bundan bosanirsan geri dönme baştan her şeyi yaşama ihtimalin var. Anca insan ağır darbe alırsa arkasına bakmyr örnek aldatması sürekli aşağılamasi şiddet vs

Neyin tedavısı bunun tedavisimi varmış bazı seyler huydur yada içinden gelmiyodur bunu hangi doktor degiştirck

Eşimde benimle aileme gelmiyor. 3 senedir bu böyle sabrettim sabrettim ve en sonunda patladım güzel bir cinnet ve kararlılıkla artık gitmeyeceğimi benim de bir ailem olduğunu söyledim. Şimdi çocuğu alıp kendisi gidiyor ailesine. Kv ve kp ye de söyledim. Sizde aynısını yapın ama kararlı olun.

Matbaa şirketi var şeker ambalajı üzerine. Mesela bebeğimi kaybettiğimde yanımda olmadı hastane yalnızdım coğu zaman olduğu gibi ve işimlerin yoğun diyip gelmemişti
Yok artik ya gitsin tedavi olsun bu cocuk sadece senin mi ?merhametsiz ne olacak

Beraber hic mi birsey yapmiyorsunuz? Mesela hafta sinlari ne yapiyorsunuz? Ya da tatile gidiyor musunuz?
Hastanede hele de bebek dusurmusken yalniz birakmasi hic hos degil. Sanki baskasinin esi gibi. Insan komsusuna bile gecmis olsuna gider ayol.
Tavsiyem cocuk dusunmeyin en azindan duzrlene kadar. Duzelir mi derseniz brn pek sanmam. Adamin mayasinda yok cunku. Olmayan birseyi ainradan mayaya tedavi oldugu uzman mi koyacak. Adamda empati yetenegi yok. Bencil. Bir de tek bildigim birsey var. Kisi istedigine vakit herzanan bulabiliyor. Istemedigine de hep bahaneler uretiyor.
Bu arada tek basina tedavi degil de cift terapisi almaniz gerek. Onda bile bencil herif ya. Sadece kendini dusunuyor.

Ay hiç üzülmüyorum böyle konulara artık. Bana konu sahibinden daha da değersiz hissettirdiler. Bak dizimi kırıp hala baba evinde oturuyorum oyum buyum kocam sevgilim yok yapayalnızım ama buna da şükür Allah ın her günü değersizleştirilmiyorum. Konu sahibi de aynısını yapsın.

Aslında sorun sizin çok duygusal olup onun duygusuz olması ve empati yeteneğinin olmaması, bu sizin kalbinizi kırıyor, eşinizin yapısı öyle değişeceğini sanmıyorum, ama en azından duygularınızı ap açık konuşmalısınız ki bütün ayrıntılarıyla, bilsin mutsuz olduğunuzu, ha değişir mi tabiki değişmez
O zaman siz bu şekilde yaşama alışmalısınız

Back