- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
karı koca arasında özel olmaz. odadaki günlük bile delil kabul edilebiliyor bildiğim kadarı ile.O özel hayat ihlaline giriyor diye biliyorum. Delil olarak kullanılamıyor.
Belki değısmis olabilir ama whatsap ekran fotolariyla avukata gitmisti benim eski patronum bunu kullanamayiz demislerdi.karı koca arasında özel olmaz. odadaki günlük bile delil kabul edilebiliyor bildiğim kadarı ile.
boşanma davası mıydı?Belki değısmis olabilir ama whatsap ekran fotolariyla avukata gitmisti benim eski patronum bunu kullanamayiz demislerdi.
Evet açmak istedi onlarla gitti.boşanma davası mıydı?
ilginç. bence avukatın yanlışı var. kaldı ki izinsiz ses kaydı almak suçken boşanma davalarında o bile delil kabul edilebiliyor. özel bi ilişkiyi başka nasıl ispat edeceksiniz ki?Evet açmak istedi onlarla gitti.
aldattıgı kadını tutup mahkemede sahıt olarak kullanamayacagına gore yazısma konusmaları delıl olarak tabı kullanacak patronunuz sıze herseyı ayrıntılı aktarmıyordur heralde o yuzden eksık bılgılendırmısBelki değısmis olabilir ama whatsap ekran fotolariyla avukata gitmisti benim eski patronum bunu kullanamayiz demislerdi.
Hukuka aykırı deliller mahkemece dikkate alınmaz. Evet sonuç olarak taraflar boşanabilir ama delillerin işaret ettiği gibi zina sebebiyle değil de evlilik birliginin temelinden sarsılması sebebiyle hüküm kurulur. Yani sonuç değişmeyebilir ama sebep değişir bu da aslında tazminat hakkını falan sınırlandırır. Bir de son zamanlarda o delil başka bir yolla asla elde edilemeyecek gibiyse hukuka aykırı dahi olsa kabul edilir diye bir görüş var ama hakimler bu topa çok girmiyor. Hukuka aykırı ise dikkate almıyor. Özel hayatın gizliliğini ihlal eden her türlü delil de hukuka aykırıdır.ilginç. bence avukatın yanlışı var. kaldı ki izinsiz ses kaydı almak suçken boşanma davalarında o bile delil kabul edilebiliyor. özel bi ilişkiyi başka nasıl ispat edeceksiniz ki?
Ben de mantıklı bulduğumdan söylemiyorum bunları. Eger bu da bir ihtimalse bilinsin diye yazdım.ilginç. bence avukatın yanlışı var. kaldı ki izinsiz ses kaydı almak suçken boşanma davalarında o bile delil kabul edilebiliyor. özel bi ilişkiyi başka nasıl ispat edeceksiniz ki?
Bilgim yok maalesef. Duyduğumu yazdım. Adaler sistemimizde de pek tutarlılık olmadığı için her sey olabilir gibi geldi.aldattıgı kadını tutup mahkemede sahıt olarak kullanamayacagına gore yazısma konusmaları delıl olarak tabı kullanacak patronunuz sıze herseyı ayrıntılı aktarmıyordur heralde o yuzden eksık bılgılendırmıs
sonucta telefonuna casus program yukleyıp hacker ıle sıfre kırıp ulasmıyor , ıhanet sebebıyle bosananlar nasıl bosanıyor sanıyorsunuz
:)
Hukuka aykırı deliller mahkemece dikkate alınmaz. Evet sonuç olarak taraflar boşanabilir ama delillerin işaret ettiği gibi zina sebebiyle değil de evlilik temelinin sarsılması sebebiyle hüküm kurulur. Yani sonuç değişmeyebilir ama sebep değişir bu da aslında tazminat hakkını falan sınırlandırır. Bir de son zamanlarda o delil başka bir yolla asla elde edilemeyecek gibiyse hukuka aykırı dahi olsa kabul edilir diye bir görüş var ama hakimler bu topa çok girmiyor. Hukuka aykırı ise dikkate almıyor. Özel hayatın gizliliğini ihlal eden her türlü delil de hukuka aykırıdır.
adalet sıstemımız tutarlı yazılı guzel bır hukukumuz varBen de mantıklı bulduğumdan söylemiyorum bunları. Eger bu da bir ihtimalse bilinsin diye yazdım.
Bilgim yok maalesef. Duyduğumu yazdım. Adaler sistemimizde de pek tutarlılık olmadığı için her sey olabilir gibi geldi.
Günlük konusunda evet Yargıtay içtihadı var. Ama günlüğün delil olarak kabul edilebilmesinin sebebi o davadaki günlüğün ortak konutta bulunması ve hile ile elde edilmemiş olması. Yani adam rastgele eşinin günlüğünü bulmuş ve okumuş burada artık özel hayatın gizliliginden bahsedilemez çünkü casus program yükleme hali gibi hile ya da özel alana müdahale söz konusu değil.bizim avukatların bir yanlışı var o zaman.
teşekkürler bilgilendirme için
Adamdan izin almak derken anlayamadım ?boşanacaksan boşan adam da izin almana gerek yok ki. anlamıyorum sizin gibi kadınları. ortalığı yağa kaldırıyorsunuz, sonra fıs.
Çoğu kişi için aldatılma sayılmayak bir durum. Adam yazmış bir şeyler kadın cevap vermemiş. Ama sizin şiddetiniz gayet ortada
konuyu erkek açtı sandım.. nasıl darp ettiniz adamı da hasar kaldı da adam rapor aldı... bilmiyorum da şiddetin iki türlüsü de hoş değil. ister kadından ister erkekten gelsin. ne olursa olsun, ister aldatma ister başka birşey ŞİDDET HOŞ DEĞİL... ben de olsam darp raporu alır sizi boşardım.Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
işte adama beni boşa demişsin. boşamamış. siz de bi eyleme geçmemişsiniz. boşanmak için ille kocanın iznine gerek yok. anlaşmalı dava açamıyorsan evi terkeder, altı ay beklersin gerekirse.Adamdan izin almak derken anlayamadım ?
ohhh be sonunda benimle aynı düşünen biri daha..Kadına karşı olan şiddete nasıl karşıysam aynı şekilde erkeğe olan şiddete de karşıyım. Konu sahibi eşine saldırdığını söylüyor. Bunu bir kadın söylese boşan derdim o yüzden eşininde boşanma isteğini haklı buluyorum. Diğer yandanda aldatılma gibi bir durum varsa zaten sende o adamın yanında durma...