Eşim darp raporu almış

Belki değısmis olabilir ama whatsap ekran fotolariyla avukata gitmisti benim eski patronum bunu kullanamayiz demislerdi.
aldattıgı kadını tutup mahkemede sahıt olarak kullanamayacagına gore yazısma konusmaları delıl olarak tabı kullanacak patronunuz sıze herseyı ayrıntılı aktarmıyordur heralde o yuzden eksık bılgılendırmıs
sonucta telefonuna casus program yukleyıp hacker ıle sıfre kırıp ulasmıyor , ıhanet sebebıyle bosananlar nasıl bosanıyor sanıyorsunuz
:)

Çoğu kişi için aldatılma sayılmayak bir durum. Adam yazmış bir şeyler kadın cevap vermemiş. Ama sizin şiddetiniz gayet ortada

ilginç. bence avukatın yanlışı var. kaldı ki izinsiz ses kaydı almak suçken boşanma davalarında o bile delil kabul edilebiliyor. özel bi ilişkiyi başka nasıl ispat edeceksiniz ki?
Hukuka aykırı deliller mahkemece dikkate alınmaz. Evet sonuç olarak taraflar boşanabilir ama delillerin işaret ettiği gibi zina sebebiyle değil de evlilik birliginin temelinden sarsılması sebebiyle hüküm kurulur. Yani sonuç değişmeyebilir ama sebep değişir bu da aslında tazminat hakkını falan sınırlandırır. Bir de son zamanlarda o delil başka bir yolla asla elde edilemeyecek gibiyse hukuka aykırı dahi olsa kabul edilir diye bir görüş var ama hakimler bu topa çok girmiyor. Hukuka aykırı ise dikkate almıyor. Özel hayatın gizliliğini ihlal eden her türlü delil de hukuka aykırıdır.

öfke kontrolü probleminiz var sanırım. 2 defa saldırmışsınız, fiziksel şiddet gerekir miydi? her ne kadar kadınlar darp raporu alıyorsa da şiddet gördü ise eğer erkeklerin de rapor alma hakkı var. kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

ilginç. bence avukatın yanlışı var. kaldı ki izinsiz ses kaydı almak suçken boşanma davalarında o bile delil kabul edilebiliyor. özel bi ilişkiyi başka nasıl ispat edeceksiniz ki?
Ben de mantıklı bulduğumdan söylemiyorum bunları. Eger bu da bir ihtimalse bilinsin diye yazdım.
Bilgim yok maalesef. Duyduğumu yazdım. Adaler sistemimizde de pek tutarlılık olmadığı için her sey olabilir gibi geldi.

bizim avukatların bir yanlışı var o zaman.

teşekkürler bilgilendirme için

adalet sıstemımız tutarlı yazılı guzel bır hukukumuz var
uygulayıcılarda bazılarında bazı sorunlar olabılır malum savcı hakım olmak kolay degıl her meslekte oldugu gıbı curuk elmalar olabılır sorun hukuk sıstemımız degıl sorun bazı uygulayıcılar .

yanı sız mahkemelerımıze adalete guvenın ne olursa olsun o guvenı kaybetmeyın :)

bizim avukatların bir yanlışı var o zaman.

teşekkürler bilgilendirme için
Günlük konusunda evet Yargıtay içtihadı var. Ama günlüğün delil olarak kabul edilebilmesinin sebebi o davadaki günlüğün ortak konutta bulunması ve hile ile elde edilmemiş olması. Yani adam rastgele eşinin günlüğünü bulmuş ve okumuş burada artık özel hayatın gizliliginden bahsedilemez çünkü casus program yükleme hali gibi hile ya da özel alana müdahale söz konusu değil.

Ortada net bir aldatma yok ama net bir saldiri var..
Su saldırıyı adam yapsa kadin rapor olsa burasi ooo o adamla olmaz sana nasil vurur hemen bosa diyenlerle dolardi

Çoğu kişi için aldatılma sayılmayak bir durum. Adam yazmış bir şeyler kadın cevap vermemiş. Ama sizin şiddetiniz gayet ortada

zaten o kadınla mesajlaşmaları bu saldırı olayı olduktan sonra olan bişeydi. Sanırım birçok kişi ben o kadınla beni aldattıgını sandıgım için saldırdıgımı zannetmiş. olay çok eften püften bişeydi. zaten çok saçma bişeyi bu kadar uzattıgı için sinirlendim

konuyu erkek açtı sandım.. nasıl darp ettiniz adamı da hasar kaldı da adam rapor aldı... bilmiyorum da şiddetin iki türlüsü de hoş değil. ister kadından ister erkekten gelsin. ne olursa olsun, ister aldatma ister başka birşey ŞİDDET HOŞ DEĞİL... ben de olsam darp raporu alır sizi boşardım.

Adamdan izin almak derken anlayamadım ?
işte adama beni boşa demişsin. boşamamış. siz de bi eyleme geçmemişsiniz. boşanmak için ille kocanın iznine gerek yok. anlaşmalı dava açamıyorsan evi terkeder, altı ay beklersin gerekirse.

Dayak az gelmiş gitmiş birde aldatmis. Bu erkenlerin gerçekten beyni yok

ohhh be sonunda benimle aynı düşünen biri daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…