Eşim darp raporu almış

Kadına karşı olan şiddete nasıl karşıysam aynı şekilde erkeğe olan şiddete de karşıyım. Konu sahibi eşine saldırdığını söylüyor. Bunu bir kadın söylese boşan derdim o yüzden eşininde boşanma isteğini haklı buluyorum. Diğer yandanda aldatılma gibi bir durum varsa zaten sende o adamın yanında durma...

şikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
sıkayetcı olmasa da kamu davası acılabılır
bırını dovmek kamu davasına gırıyor

nasıl yani sen bana zarar verdin bende sana zarar vericem gibi bişey mi? aslında çoğu şeyden korkuyorum zaten. sadece şiddet olarak algılamayın. Şantaj gibi..
Beni görmezden geliyordu çünkü konuşmaya çalıştım beni dinlemedi hala telefonla oynamaya devam etti . Evet saldırma konusunda haksızım özür diledim zaten..

onu bunu bilmem adam feci uyanık...
evet zaten biliyodum eline böyle bi koz verdim ama ben net hatırlamıyorum bile..
boşanmak istemiyor ki. Aldatmaya meyil var gibi
sıkayetcı olmasa da kamu davası acılabılır
bırını dovmek kamu davasına gırıyor
ensede 3 çizikten bahsediyoruz şuan zaten geçmiş durumda

ıstedıgınız kadar ozur dıleyın ondan gectı artık
sız , sızı aldattıgından suphelenıyorsanız ona caktırmadan gızlıce kontrol edıp yazısmaları varsa ekran goruntulerını alıp dava acardınız olur bıterdı

suphenız var kanıt yok ve ılla konusup yuz goz olucam dıyorsanız da usulunce usturubuyla konusursunuz cevap vermedı dıye saldırır mı ınsan ? erkekler de kadınları boyle bahanelerle dovuyor ıste. sinirinizi kontrol altına nıye alamıyorsunuz tartısma kavga esnasında ya soyleyebılecegı bırsey olmadıgından ya da yalan soylemek ıstemedıgınden ya da olay daha da buyumesın dıye susmak zorunda hıssedebılır . bu dayak yeme sebebı degıl . kı o erkek sız vurdugunuzda sıze bır vursa bı tarafınız da kırılabılırdı ıyı sakin kalmıs . hem kendınızı de tehlıkeye atmıssınız hem de bu nasıl davranma bıcımı ben anlamadım kı aılenız bekarken sıze vurur muydu ? ılk tepkınız bu yonde olmusta

Aileniz üzülür diye evli kalmayın bu adamla.Söylemeden edemiyeceğim maşallah panter gibisiniz bu zamanda erkege saldırmak

Manipülasyon, tahrik cırt pırt anlamıyorum ben.

Konu, durum ne olursa olsun.

Saldırmış mısınız?

Evet.

Adam üzerinden atmış mı?

Evet.

Tekrar saldırmış mısınız?

Evet.

Üstelik tam hatırlamıyorum diyorsunuz.

Dümdüz şiddet eğilimlisiniz.

Siz saldırdığınızda eşiniz refleksle karşılık verse boylu boyunca yapışırdınız adam iyi frenlemiş kendini.

Darp raporunu da iyi etmiş.

Şiddet herkese karşı şiddettir. Burası kadınlar kulübü diye insanların nalıncı keseri gibi her şeyi kadının lehine yontmasından hiç hoşlanmıyorum.

Diğer konulara yorumum yok, şiddetten daha önemli mevzu olmaz benim için.

zaten o konuda özür diledim. açıkçası hatırlamıyorumda belki kendi bile çizmiş olabilir
Eğer ne yaptığını hatırlamayacak kadar kendini kaybettiysen lütfen psikolojik destek al. Ben de öfke kontrolü yapamıyordum, şu an tedavi görüyorum.

nasıl yani sen bana zarar verdin bende sana zarar vericem gibi bişey mi? aslında çoğu şeyden korkuyorum zaten. sadece şiddet olarak algılamayın. Şantaj gibi..
Ben ikiniz içinde söylüyorum. Cinnet diye bir şey var maalesef 6 ayda adamın gırtlağına yapışmış ve ne olduğunu hatırlamıyorsunuz. İki gün sonra ya siz onu ya o sizi gibi duruyor. 2. Sorunuza gelince de eşiniz gayet garantici bir adam gibi duruyor boşanacaksa darp raporu da alır sahte bir sadakatsizlik hikayesi de uydurur bu ülkede bu işler çok kolay valla

gercekten cok ılgıncsınız neysekı 3 cızık dıyelım ha yanı kafasını patlatmadınız sorun yok sagolun ya
darp darptır hanımefendı 3 cızık 6 cızık onemlı degıl saldırmıssınız
ıyı yasayın gorun ne dıyeyım ıyı forumlar

hayır ailem tam tersi hiçbişeye kayıtsız kalmazdı ben böyle bir muamele görmedim.Kendi söyleyeceklerini yüksek sesle tüm apartman duyacak şekilde söyledi. ben oturuyodum o ayaktaydı yastıgı yere fırlattı falan. Bana söyleyeceklerini zorla dinlettirip fevri hareket yaptı beni ateşledi sonra benim diyeceklerimi dinlemedi işte..

evet zaten biliyodum eline böyle bi koz verdim ama ben net hatırlamıyorum bile..

boşanmak istemiyor ki. Aldatmaya meyil var gibi

Sonuçta darp var mı var, kamu davasında 3 çizik 5 çizik bakılacağını sanmıyorum açıkçası. Hani evet size göre basit birşey ama devlete göre ne olursa olsun adı darp a giriyor.

zaten o konuda özür diledim. açıkçası hatırlamıyorumda belki kendi bile çizmiş olabilir

Saldirmak neden ya?
Bunu o adam sana yapsa burda topa tutulur, yaptigin ayip cok ayip.
Hadi kendine hakim olamadin kufret ama saldirmakta haksizsin, darp raporu almakta hakli.
Raporu oldugu icin kamu davasi acilir size sikayetci olsun olmasin

Ne olursa olsun böyle durumlarda verebildiğim tek tepki var: Ağlamak. Ne bir canlıya ne bir eşyaya şiddet uygulamak, vurmak dökmek aklıma dahi gelmez. Şiddete meyiliniz nereden geliyor? Bunu bir araştırın derim.

Ayrıca, derdi olan siz değil de eşiniz gibi geldi bana. Zira kendini kaybederek tartışmak hiç medeni değil.

Peki eşiniz size yapsaydı aynı şeyi derdikki şiddetin açıklaması bahanesi olmaz şiddete meyilli yapamazsın böyle biriyle derdik demi?? Darp raporu alması yada almaması değil mesele eşinde hataliysa aldatıyosa yada aldatmaya kalktiysa saygınız bozmadan bosansaydiniz saygınız kaybetmissiniz bı kere. Eşin darp raporu alsa ne almasa ne?

Yani kadın gücü erkek gücü tabi ki aynı olamaz ama siz de saldırmayın eşinize
Neden saldırıyorsunuz normal değil ama
Siz yaptınız diye hafifletemeyeceğim ben durumu
Manipüle ediyorsa odayı terkedin illa o konuyu köküne kadar konuşup o an çözmek gerekmez
Bi daha yapma demek için söylemiş 6 ay diye..
Saldırmayın Kocanıza size yakışmaz. Olmuyorsa ayrılın.

6 aylık kocam benim üstüme atlayıp saldırsa ben de eşinizin yaptığı gibi gidip darp raporu alırdım ve hemen boşanırdım canım.Sizin 6 ayda saygınız kalmamış ki bence bir evliliği ayakta tutan en önemli şey de saygı.6 ayda saldıracak bir duruma geldiysen Allah korusun bir kaç yıl sonra gözüm döndü cinayet işledim diye de bilirsin.bence ikiniz bir aile terapistine gidiniz.Yuvanız yıkılmadan önce kurtarmak için çabalayın.Haa tabi kanıtlı bir aldatma varsa da hiç durmayın boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…