sıkayetcı olmasa da kamu davası acılabılırşikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
nasıl yani sen bana zarar verdin bende sana zarar vericem gibi bişey mi? aslında çoğu şeyden korkuyorum zaten. sadece şiddet olarak algılamayın. Şantaj gibi..Size tahammül edemiyor ki. Ne yapacaksınız hu saatten sonra. Emin olun köşede sessiz sessiz otursan kalkıp yine olay çıkaracak niye sessiz sessiz oturuyorsun beni adam yerine koyup muhatap olmuyorsun diyecek. Sorun sizin yaptıklarınız eylemleriniz değil ki. Sorunu komple sizin varlığınız... Misler gibi daldan dala bekarlık günlerini çok erken aramaya başlamış bence. Daha 6 ayda yüzünü gösteren tahammülsüzleşen yeni arayışlara giren erkek Bi 6 ay daha durur mu? Ya da Allah korusun gidip tin tin darp raporu aldıysa ilk fırsatta siz o evde ne kadar güvendesiniz acaba? Sen benim foyamı çıkardın benim elim armut mu topluyor demeyecek mi?
Beni görmezden geliyordu çünkü konuşmaya çalıştım beni dinlemedi hala telefonla oynamaya devam etti . Evet saldırma konusunda haksızım özür diledim zaten..nıye saldırıyorsunuz
jaguar , panter, çita, aslan kaplan mısınız ?
bır sorununuz varsa konusursunuz halledemıyorsanız ayrılırsınız
ben sızı haksız buldum darp raporu almıs oyle saldırmıssınız hatırlamıyorsunuz bıle ayrıntıları
burda esıne boyle yapan adamlara serefsız ahlaksız karaktersız dıye dunyanın lafını soyluyoruz , artık gormek ıstemedıgımız seylerı sızın yapmanızı sıze yakıstıramadım
bence bır uzmanda da destek alın
evet zaten biliyodum eline böyle bi koz verdim ama ben net hatırlamıyorum bile..onu bunu bilmem adam feci uyanık...
boşanmak istemiyor ki. Aldatmaya meyil var gibiKadına karşı olan şiddete nasıl karşıysam aynı şekilde erkeğe olan şiddete de karşıyım. Konu sahibi eşine saldırdığını söylüyor. Bunu bir kadın söylese boşan derdim o yüzden eşininde boşanma isteğini haklı buluyorum. Diğer yandanda aldatılma gibi bir durum varsa zaten sende o adamın yanında durma...
ensede 3 çizikten bahsediyoruz şuan zaten geçmiş durumdasıkayetcı olmasa da kamu davası acılabılır
bırını dovmek kamu davasına gırıyor
ıstedıgınız kadar ozur dıleyın ondan gectı artıknasıl yani sen bana zarar verdin bende sana zarar vericem gibi bişey mi? aslında çoğu şeyden korkuyorum zaten. sadece şiddet olarak algılamayın. Şantaj gibi..
Beni görmezden geliyordu çünkü konuşmaya çalıştım beni dinlemedi hala telefonla oynamaya devam etti . Evet saldırma konusunda haksızım özür diledim zaten..
Eğer ne yaptığını hatırlamayacak kadar kendini kaybettiysen lütfen psikolojik destek al. Ben de öfke kontrolü yapamıyordum, şu an tedavi görüyorum.zaten o konuda özür diledim. açıkçası hatırlamıyorumda belki kendi bile çizmiş olabilir
Ben ikiniz içinde söylüyorum. Cinnet diye bir şey var maalesef 6 ayda adamın gırtlağına yapışmış ve ne olduğunu hatırlamıyorsunuz. İki gün sonra ya siz onu ya o sizi gibi duruyor. 2. Sorunuza gelince de eşiniz gayet garantici bir adam gibi duruyor boşanacaksa darp raporu da alır sahte bir sadakatsizlik hikayesi de uydurur bu ülkede bu işler çok kolay vallanasıl yani sen bana zarar verdin bende sana zarar vericem gibi bişey mi? aslında çoğu şeyden korkuyorum zaten. sadece şiddet olarak algılamayın. Şantaj gibi..
gercekten cok ılgıncsınız neysekı 3 cızık dıyelım ha yanı kafasını patlatmadınız sorun yok sagolun yaensede 3 çizikten bahsediyoruz şuan zaten geçmiş durumda
hayır ailem tam tersi hiçbişeye kayıtsız kalmazdı ben böyle bir muamele görmedim.Kendi söyleyeceklerini yüksek sesle tüm apartman duyacak şekilde söyledi. ben oturuyodum o ayaktaydı yastıgı yere fırlattı falan. Bana söyleyeceklerini zorla dinlettirip fevri hareket yaptı beni ateşledi sonra benim diyeceklerimi dinlemedi işte..ıstedıgınız kadar ozur dıleyın ondan gectı artık
sız , sızı aldattıgından suphelenıyorsanız ona caktırmadan gızlıce kontrol edıp yazısmaları varsa ekran goruntulerını alıp dava acardınız olur bıterdı
suphenız var kanıt yok ve ılla konusup yuz goz olucam dıyorsanız da usulunce usturubuyla konusursunuz cevap vermedı dıye saldırır mı ınsan ? erkekler de kadınları boyle bahanelerle dovuyor ıste. sinirinizi kontrol altına nıye alamıyorsunuz tartısma kavga esnasında ya soyleyebılecegı bırsey olmadıgından ya da yalan soylemek ıstemedıgınden ya da olay daha da buyumesın dıye susmak zorunda hıssedebılır . bu dayak yeme sebebı degıl . kı o erkek sız vurdugunuzda sıze bır vursa bı tarafınız da kırılabılırdı ıyı sakin kalmıs . hem kendınızı de tehlıkeye atmıssınız hem de bu nasıl davranma bıcımı ben anlamadım kı aılenız bekarken sıze vurur muydu ? ılk tepkınız bu yonde olmusta
Sonuçta darp var mı var, kamu davasında 3 çizik 5 çizik bakılacağını sanmıyorum açıkçası. Hani evet size göre basit birşey ama devlete göre ne olursa olsun adı darp a giriyor.evet zaten biliyodum eline böyle bi koz verdim ama ben net hatırlamıyorum bile..
boşanmak istemiyor ki. Aldatmaya meyil var gibi
ensede 3 çizikten bahsediyoruz şuan zaten geçmiş durumda
Peki ne zaman açılır bu davaSonuçta darp var mı var, kamu davasında 3 çizik 5 çizik bakılacağını sanmıyorum açıkçası. Hani evet size göre basit birşey ama devlete göre ne olursa olsun adı darp a giriyor.
zaten o konuda özür diledim. açıkçası hatırlamıyorumda belki kendi bile çizmiş olabilir
Evet yaptıgımı söylüyorum gururlanmıyorum ve eşimden bu konuda özür diledim zaten . kendimi tutmalıydım ama öyle abartı bişey değildi rapor alacak kadar. pekte inanmıyorum zaten sarsmalı bişeydi yani doktor nasıl rapor verdi. belkide blöf yapıyo..
:/ aslında gayet olgundum
Yani kadın gücü erkek gücü tabi ki aynı olamaz ama siz de saldırmayın eşinizeçok saçma ergence bir konu ya.. cidden hiç uğraşmak istemezdim böyle saçma şeylerle.. konuşuyor benimle hatta yanımda yatıyor. iyi olmaya çalışıyo ama dün öyle laf arasında tehdit etti. 6 ay saklanıyor dedi. ne olucak o 6 ayda yani
O özel hayat ihlaline giriyor diye biliyorum. Delil olarak kullanılamıyor.Kime mesaj atmış ?
Aldatma var sanırım işin içinde , o darp raporu alabiliyorsa sizde mesajların kopyasını alın