Kime mesaj atmış ?
Aldatma var sanırım işin içinde , o darp raporu alabiliyorsa sizde mesajların kopyasını alın
Tanımadıgım bi kadına muhtemelen önceden tanıdığı bir kişi. ama kadın konuşmak istememiş. kısa bi konuşma yani evet kaydını aldım konuşmanın. şuan boşanmak istemiyor benden . kamu davası nasıl oluyor?Mesajların kopyasını aldınız inşallah.
Bu erkekleri de anlamıyorum, hem suçlu hem güçlü.
O değil de umarım hakkınızda kamu davası falan açılmaz.
çok saçma ergence bir konu ya.. cidden hiç uğraşmak istemezdim böyle saçma şeylerle.. konuşuyor benimle hatta yanımda yatıyor. iyi olmaya çalışıyo ama dün öyle laf arasında tehdit etti. 6 ay saklanıyor dedi. ne olucak o 6 ayda yanidaha çok yeni evlisin , tartışma konunuz nedense bana saçma bir konudan çıktı gibi geliyor ,
konuşmaya çalışın
Darp raporu aldıysa şikayetçi olduysa, o şikayetini çekse bile hakkınızda kamu davası açılır.Tanımadıgım bi kadına muhtemelen önceden tanıdığı bir kişi. ama kadın konuşmak istememiş. kısa bi konuşma yani evet kaydını aldım konuşmanın. şuan boşanmak istemiyor benden . kamu davası nasıl oluyor?
Erkeklerde şiddet uygularken senin sıraladığın bahaneleri sıralıyorlar. Kusura bakma haksızsın.Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak.
şikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzumDarp raporu aldıysa şikayetçi olduysa, o şikayetini çekse bile hakkınızda kamu davası açılır.
Cevap vermiş miydi peki?
Düzenledim ama çoktan alıntılamıştınız. Buraya da yazayım. Evli kalmanızı tavsiye etmiyorum, zira evliliğinde saygı tamamen bittiği gibi sevgide bitmiş. Aldatmanın şekli şemali de olmaz, basbayağı aldatmaya yeltenmiş.
Eğer düzeleceğine ve saygıyı geri getireceğini dair bir umut kırıntısı dahi varsa, pişman olmamak için dene. Ama hayır yok, ben sevmiyorum soğudum dersen sen bilirsin.şikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
zaten o konuda özür diledim. açıkçası hatırlamıyorumda belki kendi bile çizmiş olabilirErkeklerde şiddet uygularken senin sıraladığın bahaneleri sıralıyorlar. Kusura bakma haksızsın.
Mesajda ne yazdığı önemli. Adam evi terk ettikten sonra bir şey bulmak için karıştırmış bilgisayarı. Kendince bir şey bulmuş ki bana göre inandırıcı değil. Ayrıca konu sahibinin normal olduğunu düşünmüyorum.Darp raporu aldıysa şikayetçi olduysa, o şikayetini çekse bile hakkınızda kamu davası açılır.
Cevap vermiş miydi peki?
Düzenledim ama çoktan alıntılamıştınız. Buraya da yazayım. Evli kalmanızı tavsiye etmiyorum, zira evliliğinde saygı tamamen bittiği gibi sevgide bitmiş. Aldatmanın şekli şemali de olmaz, basbayağı aldatmaya yeltenmiş.
Mutsuzsan ve çocuk yoksa en yakın yoldan dön bence çocuk olunca girdaba girersin çünkü saldırı vs kalkışma artık karşına al konuş ve noktayla ikiniz için en hayırlısı bu gibi gözüküyor.Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
Zaten mesaja cevap verip vermediğini sordum. Burada biraz sanki aldatmaya yeltenmiş gibi lanse edilmiş ama öyle değil gibi.. Bilemedim yahuMesajda ne yazdığı önemli. Adam evi terk ettikten sonra bir şey bulmak için karıştırmış bilgisayarı. Kendince bir şey bulmuş ki bana göre inandırıcı değil. Ayrıca konu sahibinin normal olduğunu düşünmüyorum.
Babam çok kızıcak çünkü çok sormuştu bak ben hiç emin değilim hergün bavulunla kapıma gelicekmisin diye düşünmek istemiyorum dedi. Ben tabi ki asla eminim vs vs diye güvence verdim. Güzel bir düğün oldu ve babamın tüm arkadaşları tüm değer verdikleri geldi. onu küçük düşürmek istemiyorum da..Eğer düzeleceğine ve saygıyı geri getireceğini dair bir umut kırıntısı dahi varsa, pişman olmamak için dene. Ama hayır yok, ben sevmiyorum soğudum dersen sen bilirsin.
Baban neden böyle düşündü?Babam çok kızıcak çünkü çok sormuştu bak ben hiç emin değilim hergün bavulunla kapıma gelicekmisin diye düşünmek istemiyorum dedi. Ben tabi ki asla eminim vs vs diye güvence verdim. Güzel bir düğün oldu ve babamın tüm arkadaşları tüm değer verdikleri geldi. onu küçük düşürmek istemiyorum da..