Eşim darp raporu almış

konuyu erkek açtı sandım.. nasıl darp ettiniz adamı da hasar kaldı da adam rapor aldı... bilmiyorum da şiddetin iki türlüsü de hoş değil. ister kadından ister erkekten gelsin. ne olursa olsun, ister aldatma ister başka birşey ŞİDDET HOŞ DEĞİL... ben de olsam darp raporu alır sizi boşardım.
işte adama beni boşa demişsin. boşamamış. siz de bi eyleme geçmemişsiniz. boşanmak için ille kocanın iznine gerek yok. anlaşmalı dava açamıyorsan evi terkeder, altı ay beklersin gerekirse.
haklısınız. kendi değerimide düşürüyorum şuan. Bu durumda açmalımıyım. olayın üzerinden 3 gün geçti. iyice dengesize bağladım bende ama idrak edemiyorum şuanda olanları tecrübeli değilim. şimdi ben dava açsam adamda rapor var benim aleyhime olucak ne olacağını kestiremiyorum. Ailemden gelen tepkilerde cabası.
Dayak az gelmiş gitmiş birde aldatmis. Bu erkenlerin gerçekten beyni yok
bu adam çok sinsi ya
ohhh be sonunda benimle aynı düşünen biri daha..
parfumkokusu parfumkokusu kimse beni desteklemiyo şiddet konusunda zaten. bende hatalı oldugumu tekrar tekrar dile getirdim

şikayetçi olmamış. Evli kalmak bende istemiyorum sanırım. Cinsellik falan yaşamak istemiyorum zaten. Ama ailem çok üzülücek bilmiyorum mutsuzum
Yarın mahkemede aleyhine kullanmak için almış raporu.. mesajların çıktısını alıp direk mahkemeye gidecektin açacaktın boşanma davasını..

Bence boşanmayın. Aldatma kısmını içeriğini bilmiyorum ben. Yazışmayı söylemediniz tam. Aldatma var mı gerçekten ?(başkasıyla flörtleşmesi yazışarak da olsa aldatmadır bence)

Varsa öyle bir durum ayrılın evet. Ama yoksa aşılmayacak sorunlarınız yok gibi.

Seviyor musunuz siz eşinizi?

Seviyorsanız eğer ve o da sizi seviyorsa.. Çocuk gibi birbirinizle inatlaşmayın. Anlaşırsınız orta noktada illa ki.

Erkeklerde şiddet uygularken senin sıraladığın bahaneleri sıralıyorlar. Kusura bakma haksızsın. 🤷‍♀️
başta sona haksız hemde
bide dövdüm diye anlatıyo bayağı bayağı
benim şaşırdığım o adam nasıl sizi boşamıyo
hiç mi gurur yok anlamadım ki
biz kadınlar bile eşimiz döverse Allah korusun boşanmaya niyet ederken

Yarın mahkemede aleyhine kullanmak için almış raporu.. mesajların çıktısını alıp direk mahkemeye gidecektin açacaktın boşanma davasını..
peki ilerde boşandık hata bende mi olacak yani..Gerçekten naif birisiyimdir tanıyan birisi bu olay karşısında şok olur. Elinde koz olarak bunu tutması beni iyice huzursuz etti. borca girip araba vs almayı düşünüyoduk bunu iptal ediyorum o zaman. Kavganın nedeni başkasıyla konuşması değildi. sudan bi sebep idi. allahım yarabbim
Bence boşanmayın. Aldatma kısmını içeriğini bilmiyorum ben. Yazışmayı söylemediniz tam. Aldatma var mı gerçekten ?(başkasıyla flörtleşmesi yazışarak da olsa aldatmadır bence)

Varsa öyle bir durum ayrılın evet. Ama yoksa aşılmayacak sorunlarınız yok gibi.

Seviyor musunuz siz eşinizi?

Seviyorsanız eğer ve o da sizi seviyorsa.. Çocuk gibi birbirinizle inatlaşmayın. Anlaşırsınız orta noktada illa ki.
Eşim tek bi mesaj atmış kadında sanırım kullanılacağını hissedip konuşmak istemediğini belirtmiş, eşimde 2. bi mesaj atmamış. Aşılamayan sorundan ziyade şuan elinde koz var bunu kullanıcak gibi geliyo ve insan huzursuz oluyor. zaten o kadına mesaj attıgı içinden benim içimden hiç birşey gelmiyor

Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...
Zinada da 6 ay süre var boşanma davası acacaksan onu bekleme zinadan sen aç

Şuanda konu sahibi açık ve net bı şekilde saldırdım yazmış kimse şiddet gösterdiği için tepki göstermemiş. Bı bana mı normal gelmedi bu durum resmen saldırdım diyo iki defa.
evet banada normal gelmedi ve yazdım
şimdi erkek kadına basit sebeple saldırmış olsaydı saydırırlırdı burda bi dünya

Kimsenin başkasına saldırmasına hakkı yok. Hatta iki kere saldırmışsiniz. Erkek yapsa "git darp raporu al" deriz. Onun icin esiniz o konuda halkli. "o beni bu hale getirid, Manipule etti" diye bir savunmayı erkektende kabul etmem. Nasıl bu hale geldiniz bilmiyorum ama ya profesyonel yardım alırsınız çift olarak yada hemen çocuk olmadan bosanin. Sizde bosanma davası açabilirsiniz. Onu beklemenize gerek yok

Darp raporu aldıysa şimdiye kadar ifadeye çağrılırdınız. Raporu alayım sonra şikayet edeyim diye birşey yok hastane zaten polise bildirmek zorunda. Eşiniz gözünüzü korkutmak istemiş sanırım. Sizde öfke kontrolü için destek alın.

peki ilerde boşandık hata bende mi olacak yani..Gerçekten naif birisiyimdir tanıyan birisi bu olay karşısında şok olur. Elinde koz olarak bunu tutması beni iyice huzursuz etti. borca girip araba vs almayı düşünüyoduk bunu iptal ediyorum o zaman. Kavganın nedeni başkasıyla konuşması değildi. sudan bi sebep idi. allahım yarabbim

Eşim tek bi mesaj atmış kadında sanırım kullanılacağını hissedip konuşmak istemediğini belirtmiş, eşimde 2. bi mesaj atmamış. Aşılamayan sorundan ziyade şuan elinde koz var bunu kullanıcak gibi geliyo ve insan huzursuz oluyor. zaten o kadına mesaj attıgı içinden benim içimden hiç birşey gelmiyor
Hanımefendi siz boşanma davası açsanız da eşiniz bu boşanmayı kabul etmediği sürece bosanamazsiniz çünkü bence ağır kusurlu taraf sizsiniz. 1 senelik evli olmadığınız için anlaşmalı da bosanamayacaginiza göre, zina sebebinin de tam olarak gerçekleşmediği de göz önünde bulundurulursa(zinaya dayanarak davanızın kabul edilemeyecrk çünkü zinayı tam olarak ispatlayamayacaksiniz) sizin boşanma davası açıp da eşinizin kabul etmediği halde boşanmanız çok düşük bir ihtimal. Biz neyi tartışıyoruz ki?

Darp raporu aldıysa şimdiye kadar ifadeye çağrılırdınız. Raporu alayım sonra şikayet edeyim diye birşey yok hastane zaten polise bildirmek zorunda. Eşiniz gözünüzü korkutmak istemiş sanırım. Sizde öfke kontrolü için destek alın.

Bir tanıdığım aldı ama kimseyi ifadeye çağırmadılar.
Zaten kendisi de şikayet etmedi.
Ama şiddet hangi tarafa uygulanırsa uygulansın asla tasvip edemeyeceğim bir şey.

Konu sahibi için de eşi için de en uygunu boşanmak.

Adama saldırmışsınız elbette darp raporu alacak. Yani ufacık bir konu için saldıran siz değilde bir erkek olsaydı burda adama şuan neler neler denmişti. Ne anası kalmıştı sövülmedik ne aldığı, verdiği nefes.
Sonrasında aldatıldığınızı öğrenmeniz tabiki kötü birşey ama siz bunları öncesinde de yapıyorsanız adama aldatmak için mükemmel bahaneler vermişsiniz zaten.

Bir tanıdığım aldı ama kimseyi ifadeye çağırmadılar.
Zaten kendisi de şikayet etmedi.
Ama şiddet hangi tarafa uygulanırsa uygulansın asla tasvip edemeyeceğim bir şey.

Konu sahibi için de eşi için de en uygunu boşanmak.
Şikayetçi olmasa bile kamu davası oluyor. İfade vermesi gerekiyor. İşini eksik yapan birileri vardır mutlaka o süreçte..
Şiddetin her türlüsü affedilemez bence de..

karı koca arasında özel olmaz. odadaki günlük bile delil kabul edilebiliyor bildiğim kadarı ile.
Ne yazık ki gizliçe karşı tarafın izni olmadan mesajlarn kopyasının alınması vb. Durumlar evli de olsanız özel hayata müdahaleye giriyor.. Ancak mahkeme kararıyla bu bilgilere ulaşılabiliyor...

Yalnız 10 sayfanın.hepsini okudum tartışmanın.sebebi küçük önemsiz dediniz ama asla ne olduğunu söylemediniz.. Belki sizin için küçük ve önemsiz olan birşey eşiniz için değildi ? Belki tartışma sebebinizi yazsanız kimin suçlu olduğunu ve neden saldırdığınızı daha iyi anlayacağız.. Sadece saldırdığınızı ve bundan sonra eşinizin bir kadına yazdığını ( o kadını da daha önceden tanıdığını yazmışsınız) ve darp raporu aldığını yazmışsınız.. Nereden tutarsanız tutun tutarsız bir konu olmuş.. bu yüzden suçlusunuz ne olursa olsun kalkıp bir insanı darp.edemezsiniz.. Evden çıkar giderdiniz sakinleşirdiniz ama darp edemezsiniz.. Haksızsınız.. Ve eşinizin bu olaydan sonra birine yazdığını söyleyerek haksızlığıızı bir nebze ört-bas etmek istemişsiniz gibi duruyor.

Hiçbir sebep saldırmanıza yetmez bence. İyi adam da size vurmamış. Haksızsınız. Rapor alarak da en iyisini yapmış. Adam 6 ay ayağını denk al demiş de sizin başınıza gelse "boşa hemen" derdik. Yapmayın yani sinir hastasıysanız tedavi olun. Anlaşamıyorsanız boşanın.

zaten o kadınla mesajlaşmaları bu saldırı olayı olduktan sonra olan bişeydi. Sanırım birçok kişi ben o kadınla beni aldattıgını sandıgım için saldırdıgımı zannetmiş. olay çok eften püften bişeydi. zaten çok saçma bişeyi bu kadar uzattıgı için sinirlendim
Çok daha saçma bir şeyden saldırdınız yani??

6 aylık evlilikte bu şekilde bir kavganın yaşanması çok acı, hepimiz atistik ama bu şekilde bir öfle kontrol sorununuz varsa gidin tedavi olun adam bide dayak yiyip tekrar eve geri gelmiş kusura bakmayın hanımefendi bu şekilde devam ederseniz sanalda değil gerçektede aldatır bu adam sizi biraz sakin olun öfkenizi kontrol edin.

Merhaba, direk konuya gireyim. Geçen hafta sosyal medya belası yüzünden bir tartışma yaşamıştık whatsapp üzerinden kavga ettik eve geldiğimizde üzerinde konuşmadık ama limoniydi. Bu hafta sonu konu açıldı. Bağrış çağırış derken beni delirtmeyi başardı çünkü haksız olan o ve beni manipüle ediyordu. Ona önce oturdugu yerde saldırdım üzerinden attı daha sonra evden gitmek için üzerini değiştirirken tekrar saldırdım ama hatırlamıyorum net olarak. Sonuç olarak evi terketti ve ben bunun birisine yazdıgını yakaladım pcden hesabına girerek. Neyse ona şu mesajı attım . Derhal boşanma davası açıyosun beni ve kendini küçük düşürme hala evlisin eğer bu tarz bişey yapıyosan en azından dava süreci başlamış olsun dedim. İşte ben senden kurtulamıcakmıyım bana hayatı zindan ediyosun hala benim özelimi karıştırıyosu bana iftira atıyosun yaptın yaptın dedin yapmadıgım halde mutsuz oluyodum şimdi yapıyorum işte bana bu saatten sonra karışamazsın vs dedi. Daha sonra darp raporunu doktorun gülerek verdiğini yazdı . Bende darp raporu almakla iyi etmişsin süreci hızlandırır vs dedim. O günün gecesi eve geri döndü. Dünde bu darp konusu açıldı bana dediki 6 ay saklıyolarmış darp raporunu haberin olsun dedi.. Aslında hiç bişey umrumda değil artık. Ben sanırım devam edemiyorum henüz 6 ay olmuşken evleneli...

X