• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok takıntılı ve dengesiz

Hadi diyelim bu takıntı huyu yeni basladı.
Küfürde mi yeni basladı?
Ben küfür eden adama cocuk yapmam hanımefendi.
3 cocuk hic yapmam.
Bosanma avukatına verecek kadar param yoksa zaten cocuk yapmam.
O yüzden bakabileceğim kadar cocuk yaptım tek cocukta kaldım.:KK66:
Ne güzel.. Sizin bakabileceğiniz kadar çocuk yapmanızın konuya katkısı olacağını sanmıyorum ama (ki şu anki şartlara göre bakabiliyorsunuz). Hayata geleni de geri gönderemeyeceğimize göre.. Şu an ne yapılabilir ona bakmak gerekiyor☺️

Ne güzel.. Sizin bakabileceğiniz kadar çocuk yapmanızın konuya katkısı olacağını sanmıyorum ama (ki şu anki şartlara göre bakabiliyorsunuz). Hayata geleni de geri gönderemeyeceğimize göre.. Şu an ne yapılabilir ona bakmak gerekiyor☺️
Sizinde asgari ücretle 3, cocuk gecinemezsiniz önerinizin ,konuya katkısı olacagını sanmıyorm ama neyse.
Tedavi olmaz böyle adamlar.
Cocuklar travma yasıyolar muhtemelen.
Türkiye gerceği deyip normallestiremeyiz.

Sizinde asgari ücretle 3, cocuk gecinemezsiniz önerinizin ,konuya katkısı olacagını sanmıyorm ama neyse.
Tedavi olmaz böyle adamlar.
Cocuklar travma yasıyolar muhtemelen.
Türkiye gerceği deyip normallestiremeyiz.

Geçinir mi? Gerçekçi oluyorum. Ben adamla kalmasını önermiyorum ama insanların kadının üstüne giderken bunları da düşünmelerini istedim. Her şey burada yazılanlar kadar kolay mı? Bence bunca sene birlikte olan ve 3 çocuğu olan insanların en azından boşanmadan tedavi olmaları makul bir öneri. Eğer olmuyorsa elbette zorlukta çekilir, boşanılır da.

Benim annem babam olsaydı keşke de çekerdim annem 6 aylıkken beni bırakıp başkası ile evlenmiş babam da habire kadın değiştirdi her evlendiği kadın bana şiddet uyguladı şimdi de yalnız başına memlekette Yaşar hala yaptıklarından pişman değil. Ben kimsenin kölesi değilim 3 çocuğum var ve bunun böyle olacağını bilsem evlenmezdim. Boşanıp 3 çocukla ailesiz bir şekilde aldığım maaşla geçinebileceğimi düşünmüyorum. Telefonu kapatsam bir sürü paranoyak çıkarıyor tekrar arıyor. Bunu yaşamayan bilemez.
Bı çare bı yol bı şey bulmalısın 😕

Ya hemen anne diye ajitasyon yapmış. Ne alaka anneyle ? Kim sana dedi böyle birinden 3 çocuk yap diye. Valla üzülmüyorum yaw.
Ben adamın 7 aydir boyle olduguna da inanmiyorum. Oyle olsa esim harika biriydi 7 aydir boyle diye konu acardi.
Konu sahibi resmen durumu kabullenmis, belki biraz da duzelir umuduyla cocuklari siralamis.
Adam kufrettikce igrenclestikce zaman zaman dolup yakiniyor iste orda burda.

Bosanacagi falan yok, hatta belki dogurmaya da devam edecek. Zaten kendisi de soyluyor bosanmayacagini.
Boyle insanlara yorum bile yapmak istemiyorum o yuzden.
Ailem de boyleydi diye kendi ikna olmus bizi de ikna etmeye calisiyor bir de, ama bizim hayatimiz degil bu sonucta.

Sana ve cocuklarina igrenc kufurler eden rezil bir adama defalarca cocuk vererek bu hayati sen secmissin konu sahibi, kendi dusen aglamaz.
Kocanin huyuna git, kendine kufrettircek seyler yapma, karsisinda el pence divan dur, sana baska bir önerim yok maalesef...

Ben adamın 7 aydir boyle olduguna da inanmiyorum. Oyle olsa esim harika biriydi 7 aydir boyle diye konu acardi.
Konu sahibi resmen durumu kabullenmis, belki biraz da duzelir umuduyla cocuklari siralamis.
Adam kufrettikce igrenclestikce zaman zaman dolup yakiniyor iste orda burda.

Bosanacagi falan yok, hatta belki dogurmaya da devam edecek. Zaten kendisi de soyluyor bosanmayacagini.
Boyle insanlara yorum bile yapmak istemiyorum o yuzden.
Ailem de boyleydi diye kendi ikna olmus bizi de ikna etmeye calisiyor bir de, ama bizim hayatimiz degil bu sonucta.

Sana ve cocuklarina igrenc kufurler eden rezil bir adama defalarca cocuk vererek bu hayati sen secmissin konu sahibi, kendi dusen aglamaz.
Kocanin huyuna git, kendine kufrettircek seyler yapma, karsisinda el pence divan dur, sana baska bir önerim yok maalesef...
Sonra da annem yok babam yok diye ajitasyon yapıyor. Asla inanmıyorum. Anan baban da olsa sen kimseyi dinlemezsin konu sahibi.
Yapıp yapıp kocam iyi biri. He canım heeee

Türkiye gerçekleri..
Herkes ne kadarr muhteşem ya. Ne kadar akıllı. Ne kadar güçlü.
Senelerdir biriyle birliktesiniz, adam birden şizofrene bağlıyor, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Aile yok, 3 çocuk var. Hadi siz alın 3 çocuk 1 asgari ücretle geçinin bakalım. Böyle büyük konuşurken kendinizide mi düşünmüyorsunuz ya..

Konu sahibi bence gerçekten eşiniz sonradan böyle olduysa tedaviye kesinlikle ikna etmelisiniz. Başka çare yok. Ya bırakacaksınız zorlanacaksınız, ya da bu adam tedavi olacak. Güzel bir anında ikna etmeye bakın. Çocuklarınız harap olacak böyle.

Allah yardımcınız olsun, çok zor🙏🏻
Valla bana telefonu açık bırakacaksın diye saçma sapan davranıp, beni iş yerinde ki arkadaşlarıma dahası kendime saygımı yok ettirecek adamın karşısında kaya gibiyim evet. İnsanlar anlamıyor mu sanıyorsunuz ? Herkesim gözünde pısırık, güvenilmez bit kişilik.
Ha ben çok güçlü falan bir kadın değilim bunu da belirteyim.
Evlilik sorunluysa ki bu asla yeni bir şey değil ,3 çocuk yapıp hayatını mahvetmem. Ama tabi önce biz geliyoruz değil mi ?
Canımız sıkıldıkça , dertler çoğaldıkça doğurmalıyız. O kadar haklısınız ki, sizin gibi zihniyetlere bravo 👌

Kk nın şu ezikçe davranan kadınlarının hepsini not alıp , konu açınca engelliyorum :D
Hemen kendilerini sizz mökemmelsinizz , siss harikasınızzz bilmem ne diye savunan ve savunmacı olanlarıda . Abi bana böyle kişiler akıl vermesin, sonra kendimi tutamayıp alay ediyorum :D

Ben böyle yaptıkça zaten soğuyorum uzak duruyorum. Ama küs kalmak istemiyor. Çok üzerime geliyor. Beni çok kötü şeyler ile suçluyor. Eski sevgililerini mi özledin diyor. Öfke ile ağzından her şey çıkıyor. Sonra ruh hali bir anda değişiyor. Zorla sarılıyor. Nefret ediyorum bu hareketlerinden ve gittikçe ondan da nefret ediyorum
Şizofren belirtileri bunlar tedavi olması sart sende her dediğini yapma sana birsey yapmaya kalktıgında hemen polisi cagır sessiz kalırsan daha cok üstüne gider mecbursun diye her dediğini yaptıkca daha cok üstüne gelmiş

Ilk mesajınızdaki anlatiminizda adam oldum olası böyle gibi yazmışsınız, insanlar da ona göre yorumlar yapmış. Biz nerden bilelim meğerse inanilmaz bir adammış da son aylarda böyle olmuş? Sizinle empati kurduk hepimiz ve kocanıza sinirlendik size üzüldük, ego tatmini alkışlanmak falan değil kimsenin derdi. Başlık bile adamin her zaman böyle biri oldugunu gösterir sekilde atilmis.Bize saldırmaniz cok saçma
Yani hakikaten konuda son zamanlarda böyle olduğuna dair hiçbir ifade yok. Adam hep böyle diye anlaşılıyor. Toplum kurallarına uymaması da dahil. 7 aydır böyle çıktı sonradan. Annem babam yok falan ne alaka?

Yani onu bana teklif ettiği an bosarım o adamı.
Bakın cok ciddiyim.
Kocam bana telefonu acık bırak dediği an kendisini sessize alırım.
Siz bide norma normal telefonu dinletiyosunuz adama.
Hadi o deli ya siz????
Arkadaslar böyle seyleri normallestirmeyin ya.
Yok artık.
Hadi kendine saygısı yok ortamdaki diğer insanlara da mı saygısı yok? Resmen milletin konuşmalarını gizli gizli dinletmiş.

Sonra da annem yok babam yok diye ajitasyon yapıyor. Asla inanmıyorum. Anan baban da olsa sen kimseyi dinlemezsin konu sahibi.
Yapıp yapıp kocam iyi biri. He canım heeee

Eline ayağına her türlü imkanı getirsek kendini kocasının evine zincirleyecek kadınlar var, ondan sonra siss mikkemmelsiniz siss harikasınıss en iyi siss biliyonuz, ya heye.

Eline ayağına her türlü imkanı getirsek kendini kocasının evine zincirleyecek kadınlar var, ondan sonra siss mikkemmelsiniz siss harikasınıss en iyi siss biliyonuz, ya heye.
Kidin kidinin dişmaniiiiy:D
Din elden gideyyaaahh tipli kadın bunlar :D

Yani hakikaten konuda son zamanlarda böyle olduğuna dair hiçbir ifade yok. Adam hep böyle diye anlaşılıyor. Toplum kurallarına uymaması da dahil. 7 aydır böyle çıktı sonradan. Annem babam yok falan ne alaka?
Beni oradan vurmaya kalktı :D
Hep aynı şeyler yaw.

Valla bana telefonu açık bırakacaksın diye saçma sapan davranıp, beni iş yerinde ki arkadaşlarıma dahası kendime saygımı yok ettirecek adamın karşısında kaya gibiyim evet. İnsanlar anlamıyor mu sanıyorsunuz ? Herkesim gözünde pısırık, güvenilmez bit kişilik.
Ha ben çok güçlü falan bir kadın değilim bunu da belirteyim.
Evlilik sorunluysa ki bu asla yeni bir şey değil ,3 çocuk yapıp hayatını mahvetmem. Ama tabi önce biz geliyoruz değil mi ?
Canımız sıkıldıkça , dertler çoğaldıkça doğurmalıyız. O kadar haklısınız ki, sizin gibi zihniyetlere bravo 👌
Ya sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz😂 Doğurmasaydı iyiydi ama şu an napsın geldiği yere geri mi yollasın çocukları?
Evet ben de yapamazdım, kaldıramazdım, yaptıkları iğrenç. Ama ben boşanamam diyor. Ailem yok, 3 çocuğa bakamayacağını düşünüyor. Ne diyim? O zaman kocası tedavi olsun diyorum ve sistemi de eleştiriyorum. Çünkü öyle. Boşanmış ve ailesi olmayan bir kadın için çok zor. İşe girse saatleri uymuyor. Okula git gel, tatillerde kim bakacak vs. Ki asgari ücretle çalışırsa zaten yetmeyecek. Kadınları buna mecbur bırakıyorlar diyorum. Siz de ee doğurmasaydın diyorsunuz. Teşekkürler çok yerinde bir tavsiye olmuş😀
Lütfen anlamadan dinlemeden yorum yapmayın.

Back