• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok takıntılı ve dengesiz

Benim annem babam olsaydı keşke de çekerdim annem 6 aylıkken beni bırakıp başkası ile evlenmiş babam da habire kadın değiştirdi her evlendiği kadın bana şiddet uyguladı şimdi de yalnız başına memlekette Yaşar hala yaptıklarından pişman değil. Ben kimsenin kölesi değilim 3 çocuğum var ve bunun böyle olacağını bilsem evlenmezdim. Boşanıp 3 çocukla ailesiz bir şekilde aldığım maaşla geçinebileceğimi düşünmüyorum. Telefonu kapatsam bir sürü paranoyak çıkarıyor tekrar arıyor. Bunu yaşamayan bilemez.
Ailenizin size yaptığını sizde çocuklarınıza yapıyorsunuz yani. Rabbim ıslah etsin

Benim annem babam olsaydı keşke de çekerdim annem 6 aylıkken beni bırakıp başkası ile evlenmiş babam da habire kadın değiştirdi her evlendiği kadın bana şiddet uyguladı şimdi de yalnız başına memlekette Yaşar hala yaptıklarından pişman değil. Ben kimsenin kölesi değilim 3 çocuğum var ve bunun böyle olacağını bilsem evlenmezdim. Boşanıp 3 çocukla ailesiz bir şekilde aldığım maaşla geçinebileceğimi düşünmüyorum. Telefonu kapatsam bir sürü paranoyak çıkarıyor tekrar arıyor. Bunu yaşamayan bilemez.
ne kadar maaş alıyorsunuz ?

Hadi o dengesiz ya sen ?
30 lu yaşlarında kadınsın ne demek telefonu açık tutmak ?
Ne var bu kocalarda anlamıyorum. Normalde ananız babanız şunun çeyreğini yapsa deliye dönersiniz.
Naparsın bilmiyorum ama bu asla düzelmez. Zaten neden düzelsin ki ? Her istediğine he diyip , bir de 3 çocuk yapmışsın. Yazık günah o çocuklara. Böyle kocasının kölesi olan kadınlara asla saygı duymuyor ve üzülmüyorum.
Aynen oyle ben de bunu düşündüm. Baskici bir annem vardi, boyun egsem, he deyip huyuna gitsem güllük gulistanlik yasar giderdim. Ki bu anne boşayamiyorsun da. Ama brn hic boyun egmedim, genclik yillarimi mahvettim , daha da cok beni kiskac altina almaya calisti ama ben hep bas kaldirdim. Kocayi bosuyorsun bitiyor neden katlanilir ya

Merhaba bir süredir işin içinden çıkamadığım bazı durumlar var. Sizlerden destek almak istiyorum.Evliyim ve 3 çocuğum var. Eşim sürekli gün bugün olmuş öğlen aralarında arar ve telefonu hiç kapatmaz öyle cebimde kalır iş yerinde başkaları kendi aralarında konuşsalar sana mı sordu ne dedi kimdi gibi sorular yöneltir ve iyice araştırır. Geçen gün kimliğim yoktu çantamda bir iş arkadaşıma masana bakar mısın dedim belki elimde orada unutmuşum diye o da baktı orda mı dedim hayır dedi ne sordun diyor bana orada mı dedin kim için sordun. Gerçekten çok sıkıldım artık bu durumlardan. Geçen hafta oğlum telefonu ile oyun oynuyordu bir kaç başka uygulama indirmiş diye telefonu kaldırıp bıktım usandım bu çocuklardan diyerek fırlattı akabinde dün akşam yine çocuk almış telefonu diye sinirlenip anında alıp telefonu paramparça etti. Ben tepki verince sustu sonra gece boyunca söylenip durdu. Ve yatağa girince benden normal şekilde davranmamı istiyor. Sarılmak istiyor konuşmak istiyor. Çoğu kez yapmadığım şeyler ile suçluyor beni. Hep kavga tartışma çıkıyor. Sonra gelip bir şey olmamış gibi yapışıyor öpüyor. Bu durumu nedir cidden 40 yaşını aşmış bir adam niye böyle olur? Anında sinirlenip bana ve çocuklara bir sürü küfür ediyor. Sonra unutalım istiyor. Özür dileme becerisi de yok kesinlikle. Toplum kurallarına da uymaz. Örneğin kapalı alana gireriz elinde sigara vardır söndürmez göstermeden içer biri görüp uyarınca da tantana yapar. Bu ay bir davadan ötürü avukata ödememiz var. Aman ödeme boş ver versin mahkemeye diyor. Ben ise böyle şeyleri hiç sevmem. Borcuma sadık biriyim. Cidden bu durumlarla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Bu adamda ciddi bir rahatsızlık var. İsmini bilmiyorum. Sürekli ben ne dersem aksini söyler ve savunur. Her doğruyu o bilir. Herkesten yakışıklıdır.(bu onun için öyle) İş yerinde olsun çevrede olsun herkesle siyaset konuşur,tartışır ve örnek verirken ağza alınmayacak küfürler eder. Hep o doğru asla başkasının düşüncesine saygı duymaz buna bende dahilim. Ne yapmalıyım ,doktora gitmez bu ve oldukça yıprattı beni bu durum. Geçenlerde boşanalım dedim diye deliye döndü kolumu falan sıktı sen bana mecbursun başkasıyla yapamazsın dedi. Bende ben boşanmak istiyorum dedim başkasıyla evlenmek istiyorum demedim veya hayatımda başkası var demedim. Sürekli nereye gitsek park hali. İr araba görse içinde biri o kim niye bekliyor hemen huylanıyor. Sadakatsizliğini hiç görmedim bu arada. Bende ona karşı aileme karşı çok ilgili bir kadınım ama niye böyle oluyor anlam veremiyorum
Bu adama neden 3 çocuk verdiniz ki ?
Ne zamandan beridir böyle.
Yeni bir durum gibi de durmuyor ki.
Eskiden de kaba saba bir adamdı bu ve katlanarak devam etti diye düşünüyorum.
Psikolojik sorunları var belli ve tedavi alması lazım, almıyorsa da mahkeme yolları görünür size.

7 aydır böyle diyosunuz adam eskiden melek gibiydi de 7 aydır böyleyse beyninde tümör falan mı var acaba benim aklıma ilk o geldi. Bazı beyin tümörleri karakterde böyle ani değişikliklere yol açabiliyor ya 🤔
Biz çok severek evlendik eşimle. Kıskançlığı vardı bir miktar rahatsız edici şekilde değildi. Öncü bir kişiliği vardır. Bende öyleyim bu konuda biraz çatışmalarımız hep oldu ama tatlı atışmaları geçmedi. İhanet vs asla olmadı. Son 7 aydır saçma sapan hareketler sergilemeye başladı. Hafta sonları ev pis diye temizlik bile yapıyor gel dışarı çıkalım çocukları gezdirelim deyince. Bunalıma mı girdi diyorum. Herkes diyor ki keşke öyle eşim olsa hep temizlik vs yaptığı için. Herkes görüyor çünkü. Ama içerde olanları kimse bilmiyor .Yıllar önce kanseri yendi eşim, çok zor günler yaşadık. Ben ona hep destek oldum. Annem babam abim kardeşim her şeyim oldu. Ona yakıştıramıyorum. Ve gittikçe soğuyorum

Anladığınız buysa sizinle konuşmak zaman kaybı hanımefendi.
Böyle bir ruh hastasına 3 çocuk vermişsiniz. Çalışıyorsunuz maaş var ama katlanıyırsunuz mecburum diyorsunuz. Yarın çocuklarınız evlendiğinde böyle bir psikopata denk geldiğinde ayakları yere bassa da ailem sıkıntılı diyerek boşanmayacak. Aynı sizin yaptığınız gibi. Kader motifi. Bakın siz de babanız gibi pislik bir adamla evlenmişsiniz. Bana göre de siz umutsuz vakasınız

Biz çok severek evlendik eşimle. Kıskançlığı vardı bir miktar rahatsız edici şekilde değildi. Öncü bir kişiliği vardır. Bende öyleyim bu konuda biraz çatışmalarımız hep oldu ama tatlı atışmaları geçmedi. İhanet vs asla olmadı. Son 7 aydır saçma sapan hareketler sergilemeye başladı. Hafta sonları ev pis diye temizlik bile yapıyor gel dışarı çıkalım çocukları gezdirelim deyince. Bunalıma mı girdi diyorum. Herkes diyor ki keşke öyle eşim olsa hep temizlik vs yaptığı için. Herkes görüyor çünkü. Ama içerde olanları kimse bilmiyor .Yıllar önce kanseri yendi eşim, çok zor günler yaşadık. Ben ona hep destek oldum. Annem babam abim kardeşim her şeyim oldu. Ona yakıştıramıyorum. Ve gittikçe soğuyorum
Eğer boşanacak durumunuz yoksa iyice düşünüp taşınıp bi blöf yapın bakalım, doktora gitmezsen bosanirim diye randevusunu da alın. Baktınız takmiyo ben avukata gittim bugün falan diye ciddi olduğunuzu gösterin, kolunuzu sokmaktan öte iz bıraktıcı bi şiddet uygularsa darp raporu alın, telefon kayıtlarından cikaririm senin nasıl bi ruh hastası olduğunu falan diye tehdit edin. Belki razı olur doktora

Ben arkadaşlar kadar katı bakamayacağım. Belli ki bu adam hasta. Eşinizin huyunu siz bilirsiniz, allem edip kallem edip bir psikiyatriste götürün. Bedeni hasta olan insana kızılmazsa aklı hasta olana da kızılmamalı, yardım edilmeli.
Bende bunun için ikna etmeye çalışıyorum. Ailesinden de destek alarak. Gerekirse korkutacağım. Bensiz kalmaktan çok korkar çünkü. Ayrılık düşüncesi onu korkutur. Belki bununla ikna edebilirim. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. 3 çocuk niye yaptın diyenler cevap bile vermiyorum defalarca yazdım çünkü 7 aydır böyle diye. Önceden de öyledir diyorlar sanki eşimle onlar yaşamış. Ben olayı dosdoğru anlattım ki ne yapılabilir? Ama bazıları ego tatmini için gelmişler cevap bile vermiyorum .

Eğer boşanacak durumunuz yoksa iyice düşünüp taşınıp bi blöf yapın bakalım, doktora gitmezsen bosanirim diye randevusunu da alın. Baktınız takmiyo ben avukata gittim bugün falan diye ciddi olduğunuzu gösterin, kolunuzu sokmaktan öte iz bıraktıcı bi şiddet uygularsa darp raporu alın, telefon kayıtlarından cikaririm senin nasıl bi ruh hastası olduğunu falan diye tehdit edin. Belki razı olur doktora
Zaten bunun üzerinden onu ikna etmeyi planlıyorum. Gerekirse dava da açacağım. Ciddi olduğumu anlaması için. Elimden geleni yapacağım. Gerisini kendisi bilir.

Böyle bir ruh hastasına 3 çocuk vermişsiniz. Çalışıyorsunuz maaş var ama katlanıyırsunuz mecburum diyorsunuz. Yarın çocuklarınız evlendiğinde böyle bir psikopata denk geldiğinde ayakları yere bassa da ailem sıkıntılı diyerek boşanmayacak. Aynı sizin yaptığınız gibi. Kader motifi. Bakın siz de babanız gibi pislik bir adamla evlenmişsiniz. Bana göre de siz umutsuz vakasınız
Mecburum diye bir kelime gösterir misiniz nerede yazmışım. Benim ayrıldığım zaman masrafımı kim karşılayacak? 5.600 alıyorum şu an kira ve bakıcı çocuklar faturalar aylık giderim 8,9 bini buluyor. Ayrıca da benim evlendiğim adama aşıktım ben bu benim aşık olduğum adam değil kırılma noktası 7 ay önce başladı okumadan yorum yapmayın. Umutsuz olsam en kolayını yapardım. Ben korkak değilim savaşacağım tedavi olması için değilse de ne pahasına olursa olsun boşanırım bu kadar basit polemik polemik işiniz gücünüz. Herkes alkışlasın sizi. Şak şak şak bende alkışladım şimdi.

Allah size sabir versin 40 yasini aşmış dediğinize göre ve 7 aydır böyle davrandigina göre hormonlarla alakalı bir sıkıntısı olabileceği geldi aklıma özür dilemeyi bilmek bir sanattır zannımca ve cogu erkek bu sanattan anlamiyor kendiniz ve çocuklarınız için onu tedavi olmaya ikna edin çünkü muhtemelen kendinin normal olduğunu sanıyordur...

Benim gözümde öyle değil eşim. Ben yaptıklarının farkındayım ve sürekli tepki gösteriyorum. Konuşmuyorum mesela. Görmezden geliyorum. Yokmuş gibi davranıyorum. Aşırı soğuk konuşuyorum konuşmam gerekirse de. Ayrılsam hayat benim için zor olacak. Çünkü destek alacağım bir ailem yok. Maalesef ..
Burada yazmışsınız neyse size Allah yardım etsin

Back