Eşim çok takıntılı ve dengesiz

Ailenizin size yaptığını sizde çocuklarınıza yapıyorsunuz yani. Rabbim ıslah etsin

ne kadar maaş alıyorsunuz ?

Aynen oyle ben de bunu düşündüm. Baskici bir annem vardi, boyun egsem, he deyip huyuna gitsem güllük gulistanlik yasar giderdim. Ki bu anne boşayamiyorsun da. Ama brn hic boyun egmedim, genclik yillarimi mahvettim , daha da cok beni kiskac altina almaya calisti ama ben hep bas kaldirdim. Kocayi bosuyorsun bitiyor neden katlanilir ya

Bu adama neden 3 çocuk verdiniz ki ?
Ne zamandan beridir böyle.
Yeni bir durum gibi de durmuyor ki.
Eskiden de kaba saba bir adamdı bu ve katlanarak devam etti diye düşünüyorum.
Psikolojik sorunları var belli ve tedavi alması lazım, almıyorsa da mahkeme yolları görünür size.

Biz çok severek evlendik eşimle. Kıskançlığı vardı bir miktar rahatsız edici şekilde değildi. Öncü bir kişiliği vardır. Bende öyleyim bu konuda biraz çatışmalarımız hep oldu ama tatlı atışmaları geçmedi. İhanet vs asla olmadı. Son 7 aydır saçma sapan hareketler sergilemeye başladı. Hafta sonları ev pis diye temizlik bile yapıyor gel dışarı çıkalım çocukları gezdirelim deyince. Bunalıma mı girdi diyorum. Herkes diyor ki keşke öyle eşim olsa hep temizlik vs yaptığı için. Herkes görüyor çünkü. Ama içerde olanları kimse bilmiyor .Yıllar önce kanseri yendi eşim, çok zor günler yaşadık. Ben ona hep destek oldum. Annem babam abim kardeşim her şeyim oldu. Ona yakıştıramıyorum. Ve gittikçe soğuyorum

Anladığınız buysa sizinle konuşmak zaman kaybı hanımefendi.
Böyle bir ruh hastasına 3 çocuk vermişsiniz. Çalışıyorsunuz maaş var ama katlanıyırsunuz mecburum diyorsunuz. Yarın çocuklarınız evlendiğinde böyle bir psikopata denk geldiğinde ayakları yere bassa da ailem sıkıntılı diyerek boşanmayacak. Aynı sizin yaptığınız gibi. Kader motifi. Bakın siz de babanız gibi pislik bir adamla evlenmişsiniz. Bana göre de siz umutsuz vakasınız

Eğer boşanacak durumunuz yoksa iyice düşünüp taşınıp bi blöf yapın bakalım, doktora gitmezsen bosanirim diye randevusunu da alın. Baktınız takmiyo ben avukata gittim bugün falan diye ciddi olduğunuzu gösterin, kolunuzu sokmaktan öte iz bıraktıcı bi şiddet uygularsa darp raporu alın, telefon kayıtlarından cikaririm senin nasıl bi ruh hastası olduğunu falan diye tehdit edin. Belki razı olur doktora

Bende bunun için ikna etmeye çalışıyorum. Ailesinden de destek alarak. Gerekirse korkutacağım. Bensiz kalmaktan çok korkar çünkü. Ayrılık düşüncesi onu korkutur. Belki bununla ikna edebilirim. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. 3 çocuk niye yaptın diyenler cevap bile vermiyorum defalarca yazdım çünkü 7 aydır böyle diye. Önceden de öyledir diyorlar sanki eşimle onlar yaşamış. Ben olayı dosdoğru anlattım ki ne yapılabilir? Ama bazıları ego tatmini için gelmişler cevap bile vermiyorum .

Zaten bunun üzerinden onu ikna etmeyi planlıyorum. Gerekirse dava da açacağım. Ciddi olduğumu anlaması için. Elimden geleni yapacağım. Gerisini kendisi bilir.

Mecburum diye bir kelime gösterir misiniz nerede yazmışım. Benim ayrıldığım zaman masrafımı kim karşılayacak? 5.600 alıyorum şu an kira ve bakıcı çocuklar faturalar aylık giderim 8,9 bini buluyor. Ayrıca da benim evlendiğim adama aşıktım ben bu benim aşık olduğum adam değil kırılma noktası 7 ay önce başladı okumadan yorum yapmayın. Umutsuz olsam en kolayını yapardım. Ben korkak değilim savaşacağım tedavi olması için değilse de ne pahasına olursa olsun boşanırım bu kadar basit polemik polemik işiniz gücünüz. Herkes alkışlasın sizi. Şak şak şak bende alkışladım şimdi.

Allah size sabir versin 40 yasini aşmış dediğinize göre ve 7 aydır böyle davrandigina göre hormonlarla alakalı bir sıkıntısı olabileceği geldi aklıma özür dilemeyi bilmek bir sanattır zannımca ve cogu erkek bu sanattan anlamiyor kendiniz ve çocuklarınız için onu tedavi olmaya ikna edin çünkü muhtemelen kendinin normal olduğunu sanıyordur...

Burada yazmışsınız neyse size Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…