Çok biliyorsa temizliği, çamaşırı kendi yapsın dırzo. Çocuklarla da kendi ilgilensin onda da çok ustaysa. Bir cinnet geçirseniz ya, burada atasözüdür bu. Bir cinnet her şeyi çözer...Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
siz de aynısını yapın bakalım o nasıltepki verecek siz neden kendinizi üzüyorsunuz o üzülsünvermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye ka
Onun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorumsiz de aynısını yapın bakalım o nasıltepki verecek siz neden kendinizi üzüyorsunuz o üzülsün
yüzüne vurmayın,susun konuşmayın, ama aynı sevgisiz tavırları sergielyin ,biz konuşunca erkekler kendini nimetten sanıyor:) size bir süre sonra niye böyle yapıyorsun diyecek,erkekler bu konularda sessiz tavırlara hiç gelemiyor ,deneyinOnun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
Ben de öyle düşünüyorum ama baskasi söyleyince kalbim acıdı. Ama kizmadim size zaten olan buSevilmemişsiniz hiç
Malesef bazı şeyleri görmek ve anlamak için yıllar geçmiş oluyor, benliğimiz zarar görüyor.
Bu kadar eften püften şeylere takılıyorsa hayatında biri olma ihtimali de yüksek. Beğenmiyorsa kendisi yapsın!
ben bu kafayı gerçekten merak ediyorum bırakıp gitmeyi düşündüğünüz yanında mutsuz olduğunuz bir insandan hangi motivasyonla emdiğine göre henüz bebek olan başka bir çocuk daha yaptınızOnun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
Anlamayacak bir şey yok sürekli yapıcı olduğunuz için ne saygısı kalmış ne çabası.. Sizde resti çekin diyeceğim ama bu sefer de delirip size karşı manipülasyon uygulayıp zeytinyağ gibi üste çıkacak ve sizi suçlayacak. Eşiniz iğrenç bir insan.Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
Yok digeri iki yasina girecek . Bu kadar gozume batan hareketler son bir aydir böyle hele ki ikinci cocuk oncesi ve hamileligimde cok iyi davraniyordu yoksa insan dusunur mü diyorsun bazi kavgalarimiz var ama seviyoruz yani .. o da oyle hissettirmese yapar miyim çocukben bu kafayı gerçekten merak ediyorum bırakıp gitmeyi düşündüğünüz yanında mutsuz olduğunuz bir insandan hangi motivasyonla emdiğine göre henüz bebek olan başka bir çocuk daha yaptınız
ciddiyim merak ediyorum bu kafayı
Çocukların yanında size boylr davranması onları etkilemiyor mu sanıyorsunuz? Çocukları böyle bir evde büyütmek zarar veriyor asıl, boşanmak değil.Onun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
Üzgünüm ama eşiniz sevmiyor, seven insan asla onun size davrandığı şekilde davranmaz/davranamaz. Ayrıca öyle bir ayda olacak bir değişim değil bu, göz ardı etmiş olabilirsiniz..Yok digeri iki yasina girecek . Bu kadar gozume batan hareketler son bir aydir böyle hele ki ikinci cocuk oncesi ve hamileligimde cok iyi davraniyordu yoksa insan dusunur mü diyorsun bazi kavgalarimiz var ama seviyoruz yani .. o da oyle hissettirmese yapar miyim çocuk
Açık açık sorsanız diyeceğim ama ben bilirim bu tipleri.karşına alıp adam gibi konuşamazsın da.anca bağırır, çağırır, hakaret eder, seni suçlar, çeker gider.konuştuğuna konuşacağına pişman olursun.gözü dönmüş bir kere.herşeyi göze almış.aklı başında değil sanki.bilinci yokmuş gibi.benim de başıma gelmişti.o yüzden inan iyi anlıyorum.iletişime tamamen kapalı oluyorlar.insan şaşırıp kalıyor.sanki karşında normal bir insan yokmuş da gözlerine perde inmiş, ne yaptığını bilmeyen bir robot var.bilirim hep eski güzel günleriniz aklınıza geliyor.o zaman da ufak ufak sinyaller oluyor ama yine de güzel şeylerin arasında olduğu için gözümüze gelmiyor.Onun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
o zaman ya başkası var ya da ekonomik nedenlerden dolayı siz çalışmadığınız için size sarmış. geçinmek zor millet kafayı yemeye başladıYok digeri iki yasina girecek . Bu kadar gozume batan hareketler son bir aydir böyle hele ki ikinci cocuk oncesi ve hamileligimde cok iyi davraniyordu yoksa insan dusunur mü diyorsun bazi kavgalarimiz var ama seviyoruz yani .. o da oyle hissettirmese yapar miyim çocuk
Bu ne bee herşeye karı gibi dırdır eden erkek mi olur çok biliyorsa kendi yapsın. İyiki işe gidip geliyorlar diye sanki dünyayı kurtarıyorlar.Eve gelince yemeği önünde çayı çorbası ayağına gelir sonra sen naptın bütün gün.Dışarda çalışmak daha kolay valla evin işiyle uğraşmaktan daha önceden çalışıyordum .Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?