Eşim çok sevgisiz

Adama 8 yıldır kölelik yapmışsınız.
Daha en başında merhametsizdi diyorsunuz, size baştan sinyal vermiş ama görmezden gelmişsiniz.

Seven bir adam bu anlattıklarınızın birini dahi yanlışlıkla yapsa milyon tane özür dileyip kadını başının tacı yapıyor. Bence baştan beri sevmemiş sizi, üzgünüm... Son zamanlarda artan tahammülsüzlüğü de dışarıda başka birinin olması ihtimalini düşündürdü bana.

Kendinize bunu yapmayın o dışarda çalışıyorsa sizde hem ev ile hemde 2 küçük çocukla ilgileniyosunız herşeyi siz yapmak zorunda da değilsiniz kendisi destek olsun madem begenmiyor o yapsın işleri boşuna bahane uydurmasın

Ben de öyle düşünüyorum ama baskasi söyleyince kalbim acıdı. Ama kizmadim size zaten olan bu
Uzun yıllar tek taraflı çaba ile sürdürmeye çalıştım evliliği. Artık olmuyor dediğim yerde boşanma davası açtım. İmtihanım böyleymiş diyorum.

Acaba çalışmıyor okulunuz gözüne batıyor olabilir mi?
Kesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum

Onun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
Annenin bu kadar ezildiği ortamda çocukların ezilmediğine asla inanmıyorum. Ayrıca madem dini eğitimi çok biliyor önemsiyor beyfendi, önce eşine karşı merhametli olmayı öğrensin.

Kocanız eğitimli değil, öğretim hayatı olmuş sadece.

Eğitimli insanlara benzemiyorsunuz, eşinizin de çalışan kadın isteyen bir hali var. Madem bunu istiyordu o kadar çocuk da yapmayacaktınız, bu çocukları mucize eseri kendiniz doğuruvermediniz sonuçta. Çocuklar olmasa evet evin işlerini siz üstlenin ne var derdim ama hem çocuk yetiştir hem evi süper çekip çevir imkansız bir şey. Kaldı ki adam sevmiyor sizi belli ki, seven adamın içinde şefkat olur kıyamaz öyle her lafı etmeye her hareketi sergilemeye ister eğitimli olsun ister eğitimsiz

Neden benzemiyoruz bir iki yoruma gore gommeye mi karar verdiniz biraz daha dikkatli yorum yapin lütfen zaten içim darlanmis insani her noktasindan vurmayin Allah aşkına

Neden benzemiyoruz bir iki yoruma gore gommeye mi karar verdiniz biraz daha dikkatli yorum yapin lütfen zaten içim darlanmis insani her noktasindan vurmayin Allah aşkına
Eşinizin size olan davranışları malum ona zaten eğitimli düzgün adam denmez insan eşine bu şekilde davranmaz. Siz de eşinizin başından merhametsiz davranışları olduğunu bile bile sanki tek seçeceğiniz bu adamla evlenmekmiş gibi evlenip bir de merhametsiz bir insana evlat vermişsiniz. Evliliği karşısındaki insanın davranışlarına rağmen isteyen kadınları ben anlayamıyorum kusurabakmayın

Valla ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşünüyorum. Ama esinizin isinin ne olduğuna göre değişir aslında . Doktordur polistir askerdir bunlar ağır meslekler bir de gelip evde iş yapmasi bence de doğru değil ama öğretmenler yarım gün çalışıyor sayılır ona göre az biraz yardım edebilir.
Ben ev hanımı da oldum ağır meslekte de hafif meslekte de çalıştım
O zaman gir bir işe sen de çalış .Valla benim zoruma giderdi madem ev işi yapacagim çocuklar bakıcıya verilebilir karım da çalışsın isterdim
Diğer konularda haklısın tüm bunlar sevgiyle yapılmalı seninki fazla kaba biri

Ya... Madem son bir aydır böyle başka seyler de yaşamış olabilir mobbing görüyor olabilir, geçim derdi gelecek derdi, insan agresiflrsebiliyor
Ben çözümsüz bir şey görmedim otur tatlı tatlı söyle

Biraz da duymamak gerekiyor biliyor musun her lafına cevap vermek zorunda değilsin mesela kendi kendine niye bu mutfağı toplamadin sabahtandir ne yapiyorsun mu dedi yattım de kahkaha at mesela evdeki iş yükünü kanıtlamak zorunda değilsin
Ben kendimi ispatı bırakalı çok oluyor ben buyum beğenen yanımda kalır begenmeyene güle güle
Seni beğenmiyorsa bırakıp gidebilir yani

Çalışamaz mısınız mesela? Evet bazı eşler, eşlerinin de çalışmasını istiyor çalışmıyorsa dediğiniz gibi dört dörtlük ev işi bekliyorlar. Yani çalışsanız ağzını açamaz size, tersine siz ona bu kez ağız açıp bunu şunu yap diyebilirsiniz. Anlasın ev işi kolay mı zor mu

Aslinda öyle yaparim ama o da boyle seylere laf etmezdi benim cok bunaldigim ve is yapmadigim zamanlar oldu bebegim küçükken. Simdi evde aman aman bi sey olmadigi halde patliyor ve senin rahatligina ifrit oluyorum inatcisin soyledigimi kabul etmiyorsun gibi seyler söylüyor halbuki ortada bi cekisme konusu bile yok . Ne olduysa ailesinin yaninda oldu cok degisti soğuk bakışları cok üzüyor beni

Benim calistigim donemler oldu ama eve pek bi katkisi yoktu ne yalan söyleyeyim o da cok mesai yapiyordu . Atanamadim henüz. Yuksek lisansim bitince baslayacagim inşaallah

Böyle seylere laf edilmez zaten ne olmuş yani. Altında başka şeye kiziyor. Bence çalış sen. Hem sana da iyi gelir.

Benim calistigim donemler oldu ama eve pek bi katkisi yoktu ne yalan söyleyeyim o da cok mesai yapiyordu . Atanamadim henüz. Yuksek lisansim bitince baslayacagim inşaallah
Eşinize hak vermiyorum ama mantıklı düşününce ekonomi bu durumda, siz çalışmıyorsunuz, 2 çocuk. Gerçekten zor, zaten ülkenin ekonomik durumu aile yaşantısını çok etkiliyor. Eşinize belirtin, çalışmayı düşünüyorum diye. Baskısı biraz azalır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…