Adama 8 yıldır kölelik yapmışsınız.Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba
Uzun yıllar tek taraflı çaba ile sürdürmeye çalıştım evliliği. Artık olmuyor dediğim yerde boşanma davası açtım. İmtihanım böyleymiş diyorum.Ben de öyle düşünüyorum ama baskasi söyleyince kalbim acıdı. Ama kizmadim size zaten olan bu
Kesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusumAcaba çalışmıyor okulunuz gözüne batıyor olabilir mi?
Annenin bu kadar ezildiği ortamda çocukların ezilmediğine asla inanmıyorum. Ayrıca madem dini eğitimi çok biliyor önemsiyor beyfendi, önce eşine karşı merhametli olmayı öğrensin.Onun ihmal ettigi seyleri yuzune çok güzel vururum o da biliyor kendini . Ama bir uste cikma durumu var ve beni cok fazla yok sayiyor . Aklimda hep bir birakip gitme istegi var ama cocuklara kiyamiyorum
Kocanız eğitimli değil, öğretim hayatı olmuş sadece.Kesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum
Kendini gelenekle besleyen biriKocanız eğitimli değil, öğretim hayatı olmuş sadece.
Eğitimli insanlara benzemiyorsunuz, eşinizin de çalışan kadın isteyen bir hali var. Madem bunu istiyordu o kadar çocuk da yapmayacaktınız, bu çocukları mucize eseri kendiniz doğuruvermediniz sonuçta. Çocuklar olmasa evet evin işlerini siz üstlenin ne var derdim ama hem çocuk yetiştir hem evi süper çekip çevir imkansız bir şey. Kaldı ki adam sevmiyor sizi belli ki, seven adamın içinde şefkat olur kıyamaz öyle her lafı etmeye her hareketi sergilemeye ister eğitimli olsun ister eğitimsizKesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum
Neden benzemiyoruz bir iki yoruma gore gommeye mi karar verdiniz biraz daha dikkatli yorum yapin lütfen zaten içim darlanmis insani her noktasindan vurmayin Allah aşkınaEğitimli insanlara benzemiyorsunuz, eşinizin de çalışan kadın isteyen bir hali var. Madem bunu istiyordu o kadar çocuk da yapmayacaktınız, bu çocukları mucize eseri kendiniz doğuruvermediniz sonuçta. Çocuklar olmasa evet evin işlerini siz üstlenin ne var derdim ama hem çocuk yetiştir hem evi süper çekip çevir imkansız bir şey. Kaldı ki adam sevmiyor sizi belli ki, seven adamın içinde şefkat olur kıyamaz öyle her lafı etmeye her hareketi sergilemeye ister eğitimli olsun ister eğitimsiz
Eşinizin size olan davranışları malum ona zaten eğitimli düzgün adam denmez insan eşine bu şekilde davranmaz. Siz de eşinizin başından merhametsiz davranışları olduğunu bile bile sanki tek seçeceğiniz bu adamla evlenmekmiş gibi evlenip bir de merhametsiz bir insana evlat vermişsiniz. Evliliği karşısındaki insanın davranışlarına rağmen isteyen kadınları ben anlayamıyorum kusurabakmayınNeden benzemiyoruz bir iki yoruma gore gommeye mi karar verdiniz biraz daha dikkatli yorum yapin lütfen zaten içim darlanmis insani her noktasindan vurmayin Allah aşkına
Valla ne yalan söyleyeyim ben de öyle düşünüyorum. Ama esinizin isinin ne olduğuna göre değişir aslında . Doktordur polistir askerdir bunlar ağır meslekler bir de gelip evde iş yapmasi bence de doğru değil ama öğretmenler yarım gün çalışıyor sayılır ona göre az biraz yardım edebilir.Kesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum
Burası böyle insanlarla dolu her yoruma kırılmaNeden benzemiyoruz bir iki yoruma gore gommeye mi karar verdiniz biraz daha dikkatli yorum yapin lütfen zaten içim darlanmis insani her noktasindan vurmayin Allah aşkına
Çalışamaz mısınız mesela? Evet bazı eşler, eşlerinin de çalışmasını istiyor çalışmıyorsa dediğiniz gibi dört dörtlük ev işi bekliyorlar. Yani çalışsanız ağzını açamaz size, tersine siz ona bu kez ağız açıp bunu şunu yap diyebilirsiniz. Anlasın ev işi kolay mı zor muKesinlikle batiyor egitimli insanlariz ve ben onun profilindeki kariyerli kadin olamadim bunun bi nevi yansimasi olarak zihinsel altyapida eger calismiyorsan ev islerini dört dörtlük yap diyor. Ben de bunlar benim gorevim degil calisan bile ev ve cocuklar ayri sorumluluk yardim etmek zorundasin diyorum olay orada kopuyor zaten calissam yardim edermis ama butun gün bosmusum
Aslinda öyle yaparim ama o da boyle seylere laf etmezdi benim cok bunaldigim ve is yapmadigim zamanlar oldu bebegim küçükken. Simdi evde aman aman bi sey olmadigi halde patliyor ve senin rahatligina ifrit oluyorum inatcisin soyledigimi kabul etmiyorsun gibi seyler söylüyor halbuki ortada bi cekisme konusu bile yok . Ne olduysa ailesinin yaninda oldu cok degisti soğuk bakışları cok üzüyor beniBiraz da duymamak gerekiyor biliyor musun her lafına cevap vermek zorunda değilsin mesela kendi kendine niye bu mutfağı toplamadin sabahtandir ne yapiyorsun mu dedi yattım de kahkaha at mesela evdeki iş yükünü kanıtlamak zorunda değilsin
Ben kendimi ispatı bırakalı çok oluyor ben buyum beğenen yanımda kalır begenmeyene güle güle
Seni beğenmiyorsa bırakıp gidebilir yani
Benim calistigim donemler oldu ama eve pek bi katkisi yoktu ne yalan söyleyeyim o da cok mesai yapiyordu . Atanamadim henüz. Yuksek lisansim bitince baslayacagim inşaallahÇalışamaz mısınız mesela? Evet bazı eşler, eşlerinin de çalışmasını istiyor çalışmıyorsa dediğiniz gibi dört dörtlük ev işi bekliyorlar. Yani çalışsanız ağzını açamaz size, tersine siz ona bu kez ağız açıp bunu şunu yap diyebilirsiniz. Anlasın ev işi kolay mı zor mu
Böyle seylere laf edilmez zaten ne olmuş yani. Altında başka şeye kiziyor. Bence çalış sen. Hem sana da iyi gelir.Aslinda öyle yaparim ama o da boyle seylere laf etmezdi benim cok bunaldigim ve is yapmadigim zamanlar oldu bebegim küçükken. Simdi evde aman aman bi sey olmadigi halde patliyor ve senin rahatligina ifrit oluyorum inatcisin soyledigimi kabul etmiyorsun gibi seyler söylüyor halbuki ortada bi cekisme konusu bile yok . Ne olduysa ailesinin yaninda oldu cok degisti soğuk bakışları cok üzüyor beni
Eşinize hak vermiyorum ama mantıklı düşününce ekonomi bu durumda, siz çalışmıyorsunuz, 2 çocuk. Gerçekten zor, zaten ülkenin ekonomik durumu aile yaşantısını çok etkiliyor. Eşinize belirtin, çalışmayı düşünüyorum diye. Baskısı biraz azalır belkiBenim calistigim donemler oldu ama eve pek bi katkisi yoktu ne yalan söyleyeyim o da cok mesai yapiyordu . Atanamadim henüz. Yuksek lisansim bitince baslayacagim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?