Merhaba 8 yillik evliyim evliligin en başında da bana karşı bazi konularda merhametsizce hareketleri vardi hasta oldugumda filan ilgilenmiyordu yine de iyi kötü gunlerimiz oldu cok fedakarca ve cömert davranirdi. Son zamanlarda bana o kadar soguk, sevgisiz davranıyor ki anlam veremiyorum. Eften püften sebeplerle aramiza sinir koyuyor. Soguk buz gibi bana karsi ve agladigimi bile bile bi kere bile sarilmiyor gonlumu almak şöyle dursun yokmusum gibi davranıyor. Önce kurban bayraminda başladı herşey anneme tavir yapiyorsun inat yapiyorsun, yok babamin elini öpmemissin filan gercek olmayan iddialarla 10 gun kavga ettik bayram da zehir oldu konustum alttan aldim öyle bir sorun yok diye kayinvalide ile de konustum sorsan kimsede sorun yok olan eşimle bana oldu. Simdi de kavga sebebi cocuklara yemek vermiyorsun, ne yedirdin bugun, yok evi toplamiyorsun cok bos vaktin var aksama kadar napiyorsun, cocuga kitap okutmuyorsun sadece tek yaptigim kucuk bebegi emzirmekmis. Ben temiz bir bayanim o da bunu cok iyi bilir. Cocuklari da tabi ki de doyuruyorum. Bir suredir dini egitim filan veriyorum buyuk cocuguma gorup bildigi halde "yapiyor musun hihh" der gibi konusuyor . Niye zaten yaptigim şeylere yapmiyorsun diye üstüme geliyor anlamiyorum. Yaz günü hic camasir eksik olmuyor camasirlari toplamadin diye kavga cikardi halbuki hergunum camasir icinde geciyor. Resmen firsat kolluyor sanki bahane ariyor. Artik beni sevmiyor galiba