Eşim çok nazlı

Yakında bazı erkeklere nasıl seks yapılır öğretmeye çalışıcaz diye ödüm kopuyor. Vah başımıza gelenler nasıl bir devre düştük biz öyle

Sizinki de abartı, regl döneminde sex mi olur
Reglken cinsel istek artabilir, bende öyle oluyor , tam ilişki değil ama ön sevişme çok güzel muhteşem oluyor regl döneminde. Bende sancı olmuyor ama sancı çekenler için rahatlatıcı da olur aynı zamanda.

Basım ağrıyo falan da der bu hahahah 😃 maalesef ülkemizde şöyle bir gerçek var ki erkekler erilliğini kaybetti mutlaka hormonlarında sıkıntı vardır aşko konuş güzelce bu ciddi bir sorun çünkü
Evet diyorum ya hiç hastalığı derdi bitmiyor ya uykusu var ya midesi ağrır ya başı ağrır yorgun olur şöyle bi cin gibi değil otuz yaşına yeni girdi 35 ten sonra daha da yapamaz bu bari çocuğu yapsaydık 😂😂🙏🏻

Evet diyorum ya hiç hastalığı derdi bitmiyor ya uykusu var ya midesi ağrır ya başı ağrır yorgun olur şöyle bi cin gibi değil otuz yaşına yeni girdi 35 ten sonra daha da yapamaz bu bari çocuğu yapsaydık 😂😂🙏🏻
Kocana şey de "çocuktan sonra bu işler rahat olmuyormus zaten sen bana çocuğu yap başka bir şey yapma rahat birakicam seni" de 🤷🏻‍♀️

Yakında bazı erkeklere nasıl seks yapılır öğretmeye çalışıcaz diye ödüm kopuyor. Vah başımıza gelenler nasıl bir devre düştük biz öyle
Evet sinir oluyorum bende bu duruma yaparken yapabiliyo orda sıkıntı yokta adam nazlıgül gibi ikna edilmesi lazım gerekli ortamı oluşturmak laızm ben bunla mı uğraşcam

Çocuk olsa onun bakımıyla ilgilenip uykusuz kalırsınız çoğu zaman. Cinsel hayat tamamen bitebilir. Öyle olsa sinir krizi geçirmez misiniz? Bence doktora gitsin tedavi olsun. Okb mi sağlık anksiyetesi mi, cinsel iktidarsızlık mı her ne sorunu varsa ilaç kullansın.

Çocuk olsa onun bakımıyla ilgilenip uykusuz kalırsınız çoğu zaman. Cinsel hayat tamamen bitebilir. Öyle olsa sinir krizi geçirmez misiniz? Bence doktora gitsin tedavi olsun. Okb mi sağlık anksiyetesi mi, cinsel iktidarsızlık mı her ne sorunu varsa ilaç kullansın.
Hayır be bunda bi b*k yok tembel tamamen.
İşe bile zor gidip geliyo tembellikten.
Hem titiz hem tembel titizlik yapim diyo tembelliğiyle çakışıyor😂reddediyo o yüzden aslında ben bilmem pozisyon filan bunun bilmediği nane yok herşeyi de çok biliyo

Back
X