Eşim çok nazlı

Bi insan zaten temizdir yani günlük duş alan biri ne kadar pis olabilir 2 kere mi duş alıyorsunuz 10 günde bir olduğu için herhalde. Günlük yapmaya başlayın ne kadar zor olabilir illa uzun uzun ön sevişmeyin her seferinde

Modunda olursa yapılıyo,orası burası ağrırsa reddediliyorum.
Bi sonraki gün kendini hazır hissederse yapılıyo 😂
O zaman bahane üretiyor . Sizde bu hafta deneyin ve bakımlı süslü güzel kokulu dolanın evde gelmeden üstünüze rahat gecelikler giyin falan bi izleyin :) ne yapacak

Aynı devam edıyorsa doktora gidelim die konuşun

Onun duş almasını beklerken siz de hazırlıklar yapın mesela daha fazla azmak için vajinanızı okşayın o gelen kadar sulandıran ayrıca arada bir dalın direk oral yapın hoşuna gidecektir
Yani bacım ben tam hazırlanıyorum çağırıyorum bu duşa gidiyo ha deyince de çıkmıyor benim de en nefret ettiğim şey beklemek.
Bana beklemek dedin mi tüm enerjim gidiyo üstümü başımı değiştirip yatasım geliyo bişet yapasım gelmiyo

Hiç baktırmadık hormonlarına 😂baktıralım bari.
Yani böyle aşırı nazlı gelin yapıyo kendini sanki yer değiştirdik
Basım ağrıyo falan da der bu hahahah 😃 maalesef ülkemizde şöyle bir gerçek var ki erkekler erilliğini kaybetti mutlaka hormonlarında sıkıntı vardır aşko konuş güzelce bu ciddi bir sorun çünkü

Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım

hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu
Bu da yeni moda oldu galiba. Bazı erkeklerin prenses olması yetmezmiş gibi, cinsellikten kaçıyorlar bir de
Ben olsam ben de çok sinirlenirdim böyle bir durumda. 😡😡 Çok istekli kadını bile çöle çevirir bunlar
beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
10 gün çok uzun süre. Sevgiliyken libidosu yüksekmiş . Sonra böyle olmuş yazdığınıza göre. Eşiniz doktora gitmeyi denedi mi hiç?

Olağan akışta ben de pek fazla sevmem hazırlanmam gerekir 😄bu huyu güzel bence diyeceğim ama çocuk yokmuş olağan akışta da olur yani ne nazlıgülmüş gerçekten 10 gün ara nedir yahu cinsellik oturmadan çocuk yapmayın valla

Bi insan zaten temizdir yani günlük duş alan biri ne kadar pis olabilir 2 kere mi duş alıyorsunuz 10 günde bir olduğu için herhalde. Günlük yapmaya başlayın ne kadar zor olabilir illa uzun uzun ön sevişmeyin her seferinde
Yumurtlama dönemlerinde üst üste oluyo 3 4 gün kalan günlerde yapası gelmiyo 30 günün bi haftası sık oluyorsa kalan günlerde boş geçiyor hemen hemen en iyi ihtimalle haftada 1.
Fabrikada çalıştığı için yağ oluyomuş.
E eve gelince hallet dimi işlerini.
Bem hazırlanınca aklına geliyo

Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım
Nazlıgül 😂Çok güldüm.Bizde de eşim sabahları olsun ister uyanınca mesela.Çok uykulu olduğum için yapamıyorum.Bir gözüm açık bir gözüm kapalı.Gece uyumadan önce olsun diyorum ki her istediğimde de olur hiç reddetmez ama o da gece yorgun oluyorum diyor .Bizde de sizin tam tersi durumlar.

Olağan akışta ben de pek fazla sevmem hazırlanmam gerekir 😄bu huyu güzel bence diyeceğim ama çocuk yokmuş olağan akışta da olur yani ne nazlıgülmüş gerçekten 10 gün ara nedir yahu cinsellik oturmadan çocuk yapmayın valla
Kendiliğinden de çok istekli değil yani hiç derdi bitmiyor bi hastalığı başının ağrısı midesinin ağrısı uykusu gelmesi bitmiyor anası da böyle bunun ömrümü çürüttüler beraber

Yumurtlama dönemlerinde üst üste oluyo 3 4 gün kalan günlerde yapası gelmiyo 30 günün bi haftası sık oluyorsa kalan günlerde boş geçiyor hemen hemen en iyi ihtimalle haftada 1.
Yani sizinle sadece çocuk için sevişiyor, tabiki sevişirken güzel kokmak öncesinde diş fırçalamak vs çok güzel şeyler ama insan koltukta otururken de bi anda olaya girmek istiyo 😃 napcaksin her seferinde duşa girmesini mi bekliceksik istekte kaçar bu durumda

Bazıları titiz oluyor benim bi komşum vardı, onun kocası da öyleymiş duş almadan asla yapmazmış, arada çıkıyor demekki

Kendiliğinden de çok istekli değil yani hiç derdi bitmiyor bi hastalığı başının ağrısı midesinin ağrısı uykusu gelmesi bitmiyor anası da böyle bunun ömrümü çürüttüler beraber
Başı ağrıdığı zaman verin ağrı kesici uykusu mu geldi hemen mutfaktan bir kahve bi bardak Supradyn midesi ağrıyorsa hemen rezene al eline oklavayı geç uleynn yatak odasına düş önüme deyin 😂😂😂

Yani bilmiyorum ben kocamla 10 senedir cinsel olarak beraberim 6 senedir evliyim her gün yapmadığımız yoktur regl bile engel olmazdı yaşlarımız 28 30 şuan hamileyim o yüzden ben soğudum yine de peşimde dolanıyor libidosu düşük olabilir bunu etkileyen bir sürü şey var. Görev gibi görmeyin. Vitamin kullansın ginseng omega 3

Nazlıgül 😂Çok güldüm.Bizde de eşim sabahları olsun ister uyanınca mesela.Çok uykulu olduğum için yapamıyorum.Bir gözüm açık bir gözüm kapalı.Gece uyumadan önce olsun diyorum ki her istediğimde de olur hiç reddetmez ama o da gece yorgun oluyorum diyor .Bizde de sizin tam tersi durumlar.
Gece Buda yorgun oluyor da sabahları da bi toparlanıp yapamıyor nedense.
Diyorum ya hiç derdi bitmiyor.
Sevgiliyken ilişkiye girmedik ama beraber tatillere gidiyorduk yada ünideyken birbirimizde kalıyorduk uyku uyutmazdı iki meme görcem bişe yapcam diye sabah bile ben gözümü açmadan bişetler yapmaya çalışıyordu😂ben hep böyle olcak anasın

Yani sizinle sadece çocuk için sevişiyor, tabiki sevişirken güzel kokmak öncesinde diş fırçalamak vs çok güzel şeyler ama insan koltukta otururken de bi anda olaya girmek istiyo 😃 napcaksin her seferinde duşa girmesini mi bekliceksik istekte kaçar bu durumda
İşte bi anda olaya girilmiyor şehvetli bi şekilde çoğu zaman kendini iyi hissetmesi lazım bi bakıyor kendine iyice temizse başı ağrımıyorsa tüm organları sağlamsa uykusu yoksa enerjikse öyle yükseliyor randevusuz zamanlarda 😂

Back
X