- 25 Aralık 2024
- 2.217
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.782
- 48
- 28
- Konu Sahibi pinkflowerrr
Bacım 30 yaşında böyleyse 40 yaşında yılda 2 olur. TehlikeliBunun bi haftası 3 4 kere öbür haftada 1 kere tamam ay bitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım 30 yaşında böyleyse 40 yaşında yılda 2 olur. TehlikeliBunun bi haftası 3 4 kere öbür haftada 1 kere tamam ay bitti
Bak şimdi bayrama girerken 4 5 gün olmadı bayramda zaten olmadı bayram biteli 1 hadta oldu sanki biz ilişkiye girmiyorduk hiç gibi davranıyorEyvahlar olsun bu ne beğğ ittir yataktan çabuk![]()
Ne öğretmesi yahu basacaksın tekmeyi tamamYakında bazı erkeklere nasıl seks yapılır öğretmeye çalışıcaz diye ödüm kopuyor. Vah başımıza gelenler nasıl bir devre düştük biz öyle
Yüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.Bacım 30 yaşında böyleyse 40 yaşında yılda 2 olur. Tehlikeli
Bayramda neden olmadı aksine bayramda çok olur malum bol baklava enerji verirBak şimdi bayrama girerken 4 5 gün olmadı bayramda zaten olmadı bayram biteli 1 hadta oldu sanki biz ilişkiye girmiyorduk hiç gibi davranıyor![]()
AnasıgillerdeydikBayramda neden olmadı aksine bayramda çok olur malum bol baklava enerji verir![]()
Valla o zaman sen başlatacaksın kocanın huyunu az çok bilirsin en cıvıl cıvıl yaşlar yahu ne o öyle nineler dedeler gibiYüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.
Bu arada eşimde ilişki anında bi problem yok uzun süreler de yapabiliyo aslında sadece aksiyona geçme kısmı yok adamda başlatmıyor çoğu zaman
Yani o konuda sıkıntı olması daha kötüdür. O zaman oyun oynayın 2 günde bir 5 dk bile sürse sevişin hatta kartlar zarlar var renk gelsin diye görev veriyor banyoda seviş şu pozisyonu dene vs diye. Eğer geç boşalma sıkıntısı varsa bu da engel olabilir. Beraber girin duşa. Açık açık konuş kocamsın gençliğimin zirvesindeyim çocuk yok sana doyamıyorum vs de sen başlat git otur kucağına yarın pazarYüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.
Bu arada eşimde ilişki anında bi problem yok uzun süreler de yapabiliyo aslında sadece aksiyona geçme kısmı yok adamda başlatmıyor çoğu zaman
Ev uzak mıydı ee mide ağrıyabilir olabilir yani hemen bi GavisconAnasıgillerdeydik
Orda da hasta oldu kendine gelemedi daha akşamları mide ağrısı devam ediyor![]()
Köye gittik oralarda olmaz zatenEv uzak mıydı ee mide ağrıyabilir olabilir yani hemen bi Gaviscon![]()
Nine dede miii geçen böyle bi konu yok muydu fantazi yapan dede konusuValla o zaman sen başlatacaksın kocanın huyunu az çok bilirsin en cıvıl cıvıl yaşlar yahu ne o öyle nineler dedeler gibi
80 90 yaşındakiler yapıyor her yerdeNine dede miii geçen böyle bi konu yok muydu fantazi yapan dede konusu
Adam kendini nadasa çekmiş. Bence siz onun yumurtlama günlerine göre hareket edinKızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım
Bilmem ki benim bildiğim nineler dedeler yapmazNine dede miii geçen böyle bi konu yok muydu fantazi yapan dede konusu
Hiç sormaAdam kendini nadasa çekmiş. Bence siz onun yumurtlama günlerine göre hareket edin![]()
Çocuk olunca daha beter olur söyleyim zaten isteksiz unutursunuz iyice cinselliği demedi demeHiç sorma
Bu iyice dede olmadan çcpcuğı bari yapsaydık![]()
Benim de gururum kırılıyor artıkYarın Pazar sabah kalkınca git duşunu al seni bekliyorum de![]()
Yaz gelecekte yonca bitecekİşte bi anda olaya girilmiyor şehvetli bi şekilde çoğu ve zaman kendini iyi hissetmesi lazım bi bakıyor kendine iyice temizse başı ağrımıyorsa tüm organları sağlamsa uykusu yoksa enerjikse öyle yükseliyor randevusuz zamanlarda![]()
Bir yerden sonra tabii çekilmez olur sen özellikle hazırlaninca reddediyor mu?Benim de gururum kırılıyor artık![]()