Eşim çok nazlı

Bacım 30 yaşında böyleyse 40 yaşında yılda 2 olur. Tehlikeli
Yüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.
Bu arada eşimde ilişki anında bi problem yok uzun süreler de yapabiliyo aslında sadece aksiyona geçme kısmı yok adamda başlatmıyor çoğu zaman

Yüzüne de diyorum şakayla karışık 35 ten sonra canın istemez bi daha senin diyprum kızıyo.
Bu arada eşimde ilişki anında bi problem yok uzun süreler de yapabiliyo aslında sadece aksiyona geçme kısmı yok adamda başlatmıyor çoğu zaman
Valla o zaman sen başlatacaksın kocanın huyunu az çok bilirsin en cıvıl cıvıl yaşlar yahu ne o öyle nineler dedeler gibi

Yani o konuda sıkıntı olması daha kötüdür. O zaman oyun oynayın 2 günde bir 5 dk bile sürse sevişin hatta kartlar zarlar var renk gelsin diye görev veriyor banyoda seviş şu pozisyonu dene vs diye. Eğer geç boşalma sıkıntısı varsa bu da engel olabilir. Beraber girin duşa. Açık açık konuş kocamsın gençliğimin zirvesindeyim çocuk yok sana doyamıyorum vs de sen başlat git otur kucağına yarın pazar

Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım
Adam kendini nadasa çekmiş. Bence siz onun yumurtlama günlerine göre hareket edin 😂

İşte bi anda olaya girilmiyor şehvetli bi şekilde çoğu ve zaman kendini iyi hissetmesi lazım bi bakıyor kendine iyice temizse başı ağrımıyorsa tüm organları sağlamsa uykusu yoksa enerjikse öyle yükseliyor randevusuz zamanlarda 😂
Yaz gelecekte yonca bitecek 😃 sen bu kocayı bosarsin bacım, o yüzden acil doktor randevusu al libidosu düşmüş birkaç vitamin takviye falan alsın düzelir, birde şaka biyana altta yatan psikolojik bi travma olabilir daha önce acaba pis kokuyosun falan denilerek red mi edildi, kız ben senin yerinde olsam başının etini yerim sorgularda sorgularim 😃 Bu arada öpüşmekte baş ağrısını ve vücut ağrılarını anında kesiyomus yani benim koca öyle der hep basım ağrıyo dediğimde 😃😂

Back
X