Esim cok kiskanc ne yapacağımı bilmiyorum :(

pekı evlenmeden öncekı 8 aylık dönemde nasıldı eşiniz??

Obez olamam kilo almayan bir bunyem var ama asosyal olacagim kesin

evlendiğimde 48 kiloydum.boyum da 1.65
ayrıca şu an stresten olabilecek tüm hastalıklara sahibim.
benim yaşımda çocuğu olanlar bu düzelmez derlerdi
bende o kadar iyi niyetliyim ki,bunun bir hastalık değil bana olan
sevgisi sanırdım.bana bakan kadınlara bile kızardı
şimdi o gayet fit,kırdığı cevizin haddi hesabı yok
benim se yaşamaya mecalim yok ,dilerim herşey gönlünce olur.

ne yaptıda bukadar yaşamdan sogudunuz evlılık arefesınde bırı olarak soruyorum
nişanlılıkta nasıldı,evlendıkten sonra neler yaptı??
kıskanclık sınırı neydi,korkuyorum bende bazen nişanlımdan

hangi biri anlatılır ki ne günler yeter ne de geceler
dövdü,sövdü,aldattı,sorumluluk almadı vs vs.
şu an bilgisayar başında görse vay halime tektek hepsünü o gelmeden
siliyorum.bence kimse kısksnılmak istememeli.
nişanlıyken kıskanç değildi.etrafımda dört dönerdi evlendikten sonra olanlar oldu
en büyük hatam ilk tokattan sonra bu evliliği bitirmemek oldu

O zamanda kiskancti ve 8 ay hergun sabah aksam beraberdik normal derecedeydi kaskancligi evlenince fazlalasti kat ve kat hergun daha fazla

korkuyorum ben yaaaaa:18::18::18:

pekı ya aileniz nekadar haberdar bu durumlardan,görmüyolarmı duymuyolarmı

Elbetteki bu derece kıskanmak, kısıtlamak hiç sağlıklı değil.
Ama bence sizin de bir mesajınızda dediğiniz gibi eşinizin asıl sorunu kıskanmak değil bağımlılık. Bekın diğer erkeklerle muhatap olacağınız durumlar için sorun çıkarsa sadece buna kıskançlık diyebilirdik. Ama siz evin içinde sadece iki kişi iken bile sizi bir an görememeye tahammülü yok anladığım kadarıyla. Behsetmemişsiniz ama mesela diyelim ki bir akşam yemekten sonra tezgahı ayrıntılı temizlemek isteyip mutfakta biraz fazla kaldınız. Ne olur tepkisi? Neredesin deyip yanına çağırır ya da yanınıza gelir. Değil mi?
Bu "kıskançlık" değil, apayrı bir sorun.
Sizin için de çok zor elbette. Ama sadece sizin için değil, asıl mesele eşinizin ileride yaşayacağı muhtemel sorunlar. Eşinizin zaman içinde yaşayacağı paranoyalar, ruh sağlılğındaki kırılmalar... Bir psikyatr ya da psikolog değilim ama eşinizin hastalığının giderek ağırlaşacağını ve ileride kendine zarar vereceğini düşünüyorum ve sizin için olduğu kadar eşiniz için de endişeleniyorum.

Canim sen kac yillik evlisin cocuk var mi senin yasadigin hayat degil gercekten seni uzmek istemem ama benim esimde hasta derecede kiskanc ama sesini bile yukseltemez bana hakarek dayak vs bunlarin hicbirini yapmiyor benim esim onsuz bir saniye bisey yaparsan bisey olucak sana olucem diye korkuyor cocukmusum gibi davreniyor birgun halsiz hissetsem kendimi hemen sen hastasin ben biliyorum diyip doktora goturum a dan z ye herseye baktiriyor hatta doktor biseyi yok hafif kansizlik var diyor benimki bi hastane iyi degil deyip baska doktora goturuyor kafayi yemis derece duskun gece kalkip beni uyandiriyor tuvalatin var mi kalk seni tuvalete goturuyum karim diyor ben bundan ve asiri kiskancligindan muzdaribim ama seninki baska bir olay acil cozum bul kolay kolay kimse ayriliktan bahsetmem ama ayrilabilecek durumun varsa katlanma

ayy canımm tabi senin için zor olmalı ama ben okurken çok güldüm:) özellikle gece seni uyandırma nedenlerine eşin belli ki seni çok seviyor ama tabi artık sen bunalmışsın. merak etme bi süre sonra geçer bunlar. hatta şimdiki hallerini özlersin bile. bu yüzden ilgisinin, sevgisinin tadını çıkarmaya bak

Aşırı kıskanç erkek,taşları yerine oturmamış,at gözlüğüne mahkum,özgüveni tam olarak olmayan,karşısındakine de güvenmeyen erkek tipidir.Benim fikrim bu..

Eşim böyle olsaydı naapardım bilmiyorum..

Aile büyükleriniz ne diyor peki bu duruma?Hiç danışma gereği duydunuz mu?

20 yıllık evliyim.2 tane allah bağışlasın kızım var.
ayrılamam ayrılırsam beni ve çocukları öldüreceğini söyler
mazojist oldum ben

Bu ne be eşiniz resmen sizi özgürlüğünüzden alıkoyuyor basit bir kıskançlık olayı değil ceza kanunda bile suç yani. Ama eminim evlenmeden önce de bu kadar olmasa bile eşinizin bu tarz davranışları vardı fakat biz kadınlar ayy ne güzel beni seviyor ki o yüzden kıskanıyor diyoruz ve sonra al başına böyle hasta ruhlu adamları.

bu sorular bana mı konu sahibine mi anlamadım
aslında size sormuştum ama konu sahıbınınde çalışıp çalışmadıgını merak edıyorum
20 yıllık evliyim.2 tane allah bağışlasın kızım var.
ayrılamam ayrılırsam beni ve çocukları öldüreceğini söyler
mazojist oldum ben
akşamları falan biraraya geldıgınızde gergın bı ortam varsa bunu bi anda dagıtsanız,çok güzel karşılasanız giyinip kuşanıp uzun zamandır sizi görmedıgı şekılde karşısına cıksanız tepkısı ne olur,nasıl davranır..bazı şeyleri sevgi kurtarır diye düşünüyorum ben

hayat şartları tüm insanları bıraz tahammülsüz ve hasta ruhlu yapıyo zaten.herkes evıne geldıgınde nefes almak ıster,huzuru bulmak ister,eşler eş secimlerı bu yüzden önemlidir,allah herkesın gönlüne göre versın.
ama şunu çok iyi biliyorumkıı en ufak bı konuda bıle trıp yapsan erkekler bundan nefret edıyo
herzaman yanlarında saglam duracak güçlü,özgüvenlı,akıllı ve güzel bı bayan istiyo.bazen acı ama gerçek

özgüvenli,güzel ve çok akıllıyım bundan olabilir mi
sorunuza gelince çalışmıyorum yani çalışmama izin verilmedi

Valla benim nisanlimda boyle telfonm sanki onun surekli cebinde duruyor arkdslrm araynca kulak kesip dinliyo ne dedi bilmemne senin yasadiklarinda dahil ve cabasi Sonralari hafifledi bu dawranislari ama yinede cok bunaltici oluyor.umarim bunlarda hafifler zamanda ama soyle birsey var bundan onceki erkek arkadasimda bildignz ilgisizdi umrunda deil gece cik gunduz cik kimle istersen bulus erkek arkadsinla gorus o sensiz sen onsuz takil farketmez. O da cok can sıkıcı oluyor kendini degersiz hissediyor insan.

Agir temizlik icin ben on gunde bir kadin tutalim dedim o zaman butun gun isle ugrasrissin hem benim tanimda duramazsin hem yorulursun hem hasta olursunbdiye hafatada 4 gun kadin geliyor saatlerce konusmama ragmen anlatamadim biz iki kisiyiz ne gerek var dediysemde anlatamadim yemekten sonra tezgahi falan temizlemeye kalksam 10 dk gecmeden asagininer yardim eder hadi birlikte yapalim bitsin sonra tv izleyelim oyun oynayalim biraz uzanim vs ya git ben gelirim diyorum ozledim diyo ya bu kadari gercekten fazla girip olsam sabaha kadar uyumadan bekliyor hafifvatesim ciksa yine oyle sabaha kadar 3 4 defa uyandirir hadi katima dus aldiriyim atesi dussun diyo ya normal ates iste biraz uyusam gecer acile goturmeler daha neler neler bu durum onuda mahvedicek ben zaten onun bu halinden yoruldum gercekten yoruldum annesi saka yipsa kizar karimla boyle konusma diye annesi hersefeinde kusur milletin gelini kotu benim oglum diye bak simdi bile bagiriyo yukardan karis gel diye of ya

Ya tadini cikarmama izin vermiyorki bunaltiyor butun gun mic mic opuyor sanki olucakmisin gibi parmagima igne batsa acile goturmeler gun gectikce artiyor eee arkadas es dost kimseyle gorusturmuyor ay yilda bur misafir gelse atiyorum gelicek misafir grip olsa gelmemeleri icin elinden geleni yapiyor neymis efendim bende hasta olurmusum ya olsam ne olucak alt tarafi grip anlicagin canim gercekten cok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…