Valla biraz özendim benBenim sevgilide hiç kıskanmaz uyuz en azından senı aldatmayacak bı kocan var tabı kadınlardan da senı kıskanması tuhaf gercekten
Bende istemiyorumkıskanç insanlardan nefret ederim. bu kıskançlık değil hastalık
ben babamın yanında bile erkeklerle konuşur,tanıştırırım. arkadaşlarım bize gelir-biz gideriz
el oğlu kimmiş?
yapmayın hanımlar kıskanılmak istemenizi anlarımda,kısıtlanmak istemenizi anlamıyorum...
kıskanç insanlardan nefret ederim. bu kıskançlık değil hastalık
ben babamın yanında bile erkeklerle konuşur,tanıştırırım. arkadaşlarım bize gelir-biz gideriz
el oğlu kimmiş?
yapmayın hanımlar kıskanılmak istemenizi anlarımda,kısıtlanmak istemenizi anlamıyorum...
Ama bence bir yerde yanlissin canim el oglu degil sevdigin ve seni seven esin yani siradan biri degil tamam sikayetci miyim evet duzelmesi icin elimden geleni yapiyorum paylasicak kimsem olmadigi icin buraya yazdim ama en nihayetinde el oglu degil
anne-baba ve kardeşim dışında ki herkes eldir, el oğludur
yeri gelir anan-baban bile el olur
eşiniz kıskançlık sınırını aşmış. ne diyeym Allah sabır versn
Her konuda degil o kadarda uzun boylu degil paralarim valla :) ama kiskanclik konusunda evet hep hakli cikmaya calisiyor yatircam hastaneye :)kalsin ordada duzelsin bu ne ya
Allah sabir versin gercekten :)
Esim suanda calismiyor normalde babasiyla insaat isi yapiyolar 7ay sonra tekrar baslicaklar 1 yildir evliyiz esim asiri evcimen ki benim icin cok kotu bir durum bu cunku disari haftada bir veya iki cikiyoruz ve kiskanclik diz boyu oldugu icin hic arkadasimda yok tek disari cikamiyorum kuzenlerinin esleriyle bile gondermiyo bi alisverise bi kahve icmeyeehliyete yazilmak istiyorum izin vermiyor ben ogretirim diyo ya cevirip polis ehliyeti sorsa diyorum arabayi alirlar en fazla alsinlar ama sen ehliyete falan gidemezsin diyo kocis alisverise gidelim diyorum en fazla yarim saat dayaniyor internetten siparis veririz diyor butun sulale gune girmis bende girdim nasil olduysa izin verdi beni birakti bu arada gunu disarda yapiyolar keldi restorana 2tane adam yemek yiyordu bu restoranda erkek var hadi gun parasini ver gidiyoruz dedi Allah'im rezillik ya ne diyecegimi bilemedim insanlara hastaneye gidicez esim hasta falan diye yalan soyledim normalde surat assam dayanamaz bu konuda olsem degismiyor bu adam.normalde bilgisayar basindan kalkmayan adam marketten siparis veriyoruz hop koskosa gelip kapiyi aciyor niye ben acmiyim adam getiriyor diye ilgilidir sevgisini belli eder ustume titrer ama bir kiskanclik birde bilgisayar yedi bitirdi beni herseye yardim eder yemek yapar utu yapar her konuda destekcidir ama gunde 4 saat oyun oynuyor buda beni rahatsiz ediyor banada almis bir bilgisayar birlikte oynayalim diyor Ya cikip baska biseyler yapalim kuzenlerini davet edelim ve ya biz gidelim diyorum biz birbirimize yeteriz hem benim kuzenlerim seninle sakalasiyolar cok samimi olmayalim diyor ya anlamiyorum ne var bunda benimde kuzenlerim esimle sakalasir hep beraber guler egleniriz gercu artik onlarda gelmiyor cunku bizevden cikmiyoruz cikarsakta baska biri olmuyor yanimizda sadece ikimiz olalim baska kimse olmasin istiyor hic arkadasim kalmadi delircem ya
Kıskançlık iyidir hiç şikayetçi olma bence..
Kıskanılmayan insanlarda var...
Ay canim ya duzeldi mi bari simdi benim Allahtan ilk sevgilim esim oldu yoksa beni yer bitirdiaklıma bısey daha geldı esımın eskı paronoyaklık gunlerınden bıgun bana cok yakıstırdıgı bır kabanım vardı ona bayılırdı herzaman cok yakıstıgını solerdı bıgın aradı actım tlfnu
yasemin sana bısey sorcam
sor dedım
o kabanı muho varkende gıyıyomuydun?
(muho) eskı erkek arkadasım
offfff
nerden cıktı sımdı?
bu soru soruma cvp ver
evet gıyıyodum nolmus?
ozaman bıdaha benım yanıma gelırken gıyme o kabanı pat tlf yuzume kapatılıyor
birilerinin kıskanılmak istemesini hiç anlayamamışımdır.
bunun adı kısıtlanmaktır.ben bu yüzden obez oldum.
anti deprasan kullanıyorum şimdi o normal ben hasta ruhluyum(ona göre)
ölürken bile seni yanımda götüreceğim der.
izinli dışarı çıksam 50 kere arar beni özlediğinden değil arkadan gelen sesi dinler
telefonu 2.çalmada açsam direk küfreder.ara ara eve gelip yoklama yapar
dahasını yazmayım sinirlerim bozuldu.
kocan hasta.
bu gidişle evde pinekleye pinekleye ya obez olursunuz ya da sosyopat
Obez olamam kilo almayan bir bunyem var ama asosyal olacagim kesin
8 ay arkadaslik donemi 1 yildirda evliyimesınızle kac yıldır berabersınız?bende cooooooooooooooook cektım kıskanclıktan sızın esınızden beterdı nısanlıyken kac kec ayrılma asamasına geldık paronoyaları yuzunden 4sene neler cektım gel bıde bana sor cafedekı garsona tesekkur etsem suc telfonum 1sanıye mesgul calsa suc anlatsam sasarsın bır arkadasıma gıdıcem telde konusuyoruz nermıne gıdıcem nermın nerde oturuyo?nekadar zaman oturcaksın?sızın evden oraya kadar kac km mesafe var?allahım oldururdu benı gıderım dakka bası arar bı arkadaslarımla muhabbet edemezdım
canım suan o hallerınden eser yok bende asla duzelmez sanıyodum evlenınce benı eve kapatır sanıyodum ama eser yok hıcmı hıc kıskanmaz mını etekte gıysem kıskanmaz butun erkeklerın gozu bende olsada kıskanmaz 3senelık evlıyız bole olunca bende nıye kıskanmıyosun artık dıye soruyorum sana guvenıyorum artık dıyo benı sevdıgınden emınım dıyo ama ınan bana ben guvenılmıcek bır kız degıldım oncedende g.tum basım oynamaz ama 4sene boyunca cok kıskandı asırı kıskanc olan bır ınsanın ne kendıne nede karsısındakıne guvenı yoktur kım nederse desın
emin olma tatlım nevbaha ne yazmış bak, dilerim antidepresan durumun gelmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?