- 13 Mart 2011
- 512
- 84
- 318
Guldencim bu adam zaten normalde calisiyor bu 7 ay icinde ara verdiler daha dogrusu yapacaklari is bitti teslim ettiler insaat yapiyor konut avm falan yani ister iatemez arkadaslari oluyor daha onceki sayfadada yazdim arkadasi ariyip hanimlari ekip cikalim diyo benimki gitmiyo bensiz gitmezmis is baskaymis ama arkadas cevra iatemiyomus ben ona yetermisim falan filan akrana esndost benimki istese cok ya normalde kadinlar aikayetcidir kocam disari cikiyor diye ben cik askim iyi gelir degisik biseyler yaparsin diyorum mumkun degil ya ben olmadan hastalanirsan korkarsan gitmem aklim sende kalir rahat edemem diyo ya ben cocuk degilim yaaaaa bazen santiyeye gitmek zorunda kaliyor oda cik uzak sabah erken gidip gece gelir diye beni de goturuyor odasinda oturtuyor tavla satranc oynariz askim sende evde yalniz kalmamis olursun diyo guvensizlik degil asya telefonumu ozel esyalarimi falan karistirmaz mesela hemde hic ama anlamadim ya valla anlamadim offf offf
bu aralar cogaldı gittikçe cogalıyo diyosunya bu yüzdendir belkide birazda işleri bitmişya daha cok sana ayıracak zamanı var..işleri normalken bu kadar fazlamıydı peki bu baglılıgı kıskanması falan?