• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cok kiskanc ne yapacağımı bilmiyorum :(

valla güldüm ya yazdıklarına ister istemez
çünkü ben de uyandıgımda eşim yoksa uyandım sen yoktun diye dudak büzerim
veya yatacagımda eşim yatmıyorsa senle yatacam uykun gelsin diye bekleyecem derim
ama bu yazılanları okuyunca ne çekilmez biri oldugumu fark ettim:9:
tabi benimki öylesine naz kapris gibisinden
yoksa gidip gayet güzel de uyurum aslında da işime gelmiyo:34:

neyse senin meselene gelelim
valla Allah yardımcın olsun
ilgili olsun ilgili olsun deriz ama ölçüsü de çok önemli demek
insanı canından bezdirir bunca ilgi de
iyi ki evlenmiş senle yoksa napardı düşünemiyorum
valla benim kafama azıcık bi şey takılsa
nette yardımcı olan uzmanlar var onlara danışıyorum
psikolog evlilik danışmanı doktor aklına ne gelirse
bence sen de ayrıntılı bi şekilde anlat derdini onlara
burda senin sorununu yaşayan pek kimse olmadıgından
çözüm de bulamazsın
belki yap dedikleri bi şeyi yaparsın ters teper adam daha da üstüne düşer
deli divane aşık da ondan mı böyle yapıolar acaba
ya da özgüven eksikliği ondan mı

yani bi adam benle ilgilenmezsn die çocuk istememesi çok ilginç:53:

Canim guveni olmamasi icin hicbir sebebi yok balayina yurt disina gittik ben yanindayken kizlar gelip masaya kart birakirdi gencligindede cok capkinmis kardesi ve annesi anlatirdi virdunduymaz umursamaz bir tipmis adam benimle evlenince kimyasi degisti bu kadar ask onada zarar verir gun gectikce dozu artiyor soyledigini kesinlikle uygulicam bi evlilik danismanina daniscam yoksa ben cildiricim cunku gercekten iyi degilim

bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki ::50::50:

Evet gunduzde gecede girebiliyorum sorun olmuyor ya madem eniste psikolog benim durumu anlatta buseyler desin sonra soylediklerine gore hareket edelim esim hakkinda biseyler soylerseb once ses cikarma sonra onun kocasi senin fotokopin de belki oda pay cikarirda seni biraz rahat birakir :D

Arkadaşlarda bir tuaf geçen bir komşuma gittim hiç zevk almadım oturdum eltisi çekiştirdi kalktım eltisini çekiştirdi gitmiyorum artık sonra terir köpeğimi aldım baktım sevdiğim arkadaşlar sahilde okey oynuyorlar hepsi bayan katıldı arkadaş benim yerime oyna dedi biri başladı beni çekiştirmeye işte köpeği olanın ben evinede gitmem çayınıda içmem ya sabır diğer bayanlarda sempatik değildi arkadaşda evi uzak her vakit görüşemiyoruz her arkadaşda mutlu etmiyor kafa dengini nerde bulacaksın?

Dogru bi bide boyle bir durum var ama keske arkadaslarim olsada ben begenmediklerimi hayatimdan cikarsam en azindan boyle bir luksun var

Evet gunduzde gecede girebiliyorum sorun olmuyor ya madem eniste psikolog benim durumu anlatta buseyler desin sonra soylediklerine gore hareket edelim esim hakkinda biseyler soylerseb once ses cikarma sonra onun kocasi senin fotokopin de belki oda pay cikarirda seni biraz rahat birakir :D

valla hiç bi yorumda bulunmuyor belkide lafın kendine geleceğini biliyor :1::1:

Dogru bi bide boyle bir durum var ama keske arkadaslarim olsada ben begenmediklerimi hayatimdan cikarsam en azindan boyle bir luksun var

yaaa çok vahim durumdayızz yaaa sen böyle yazınca çok üzüldümm:50::50:

bilirim bilirim beni almadan gidip uyumaz. sen öglenlerin pc kullanabiliyon mu? bizim pc şifreli sadece akşamları açıyor ben oturuyorum.
şimdide senin erkek olabileceğini düşünüp msjlaşma diyor. yaa gerçi benim işinden dolayı böyle şüpheci çünkü kendisi psikolog eşini aldatan evden kaçan kadınlarla görüşüyor haliyle iyice kötüye gitti benim ki ::50::50:

Bence eşiniz işinden dolayı psikolojisi bozulmus bi psikologa ihtiyacı var:9:Şife,yüzük meselesi ilginç.

Bir komşum daha vardı biz göçmeden önce artık bana gelemiyeceğini söyle nedenide eşim evde olması eşimin kendisi patron istediği vakit işe gider hanımefendi rahatsız olmuş artık ben onun evine gidecekmişim bende bu lafa çok üzüldüm ve ağladım eşimede anlattım değmez dedi isteyen gelir dedi bahane bulmuş dedi,al sana arkadaş

yaaa çok vahim durumdayızz yaaa sen böyle yazınca çok üzüldümm:50::50:

Ah arkadasim burda sakayla karisik anlatiyoruz ama vallahi bunalimin esigindeyim bir anda arkadaslarim okulum yasadigim hayat ozgurlugum puf ucup gittiler bari yavas yavas olsaydida sindirseydim pat diye ildu hersey afalladim simdi sudan cikmis balik gibiyim ha bide kiyafet kisitlamasi basladi son aylarda hersey tamdi sanki bu eksikti bunuda yapiyor haftada birde olsa bir arkadasimla oturup konusmak gezmek dedikodu yapmak istiyorum ya ben :( bazen bunlari soyluyorum ona uzuldugumu anlasin diye arkadas olmaz askim olmaz biz bize yeteriz soyle ne istiyorsun dertlesmek konusmak istiyorum diyorum gel dertlesim diyo ya ben belki seni cekistircem Allah Allah nasil sana seni cekistiriyim hic eglenceli degil cok sacma diyorum hadi bir deneyelim diyo ben basliyorum saymaya vay be seninde ne bicim kocan varmis psikopat bu ayyy allah yardimcin olsun diye dalga geciyor...ya ben napiyim simdi bu kocayi

Bir komşum daha vardı biz göçmeden önce artık bana gelemiyeceğini söyle nedenide eşim evde olması eşimin kendisi patron istediği vakit işe gider hanımefendi rahatsız olmuş artık ben onun evine gidecekmişim bende bu lafa çok üzüldüm ve ağladım eşimede anlattım değmez dedi isteyen gelir dedi bahane bulmuş dedi,al sana arkadaş

Canim seninde komsular problemli ya :) sen niye agliyorsunki canim defolsun gitsin rahatsizsa gelmesin

Ah arkadasim burda sakayla karisik anlatiyoruz ama vallahi bunalimin esigindeyim bir anda arkadaslarim okulum yasadigim hayat ozgurlugum puf ucup gittiler bari yavas yavas olsaydida sindirseydim pat diye ildu hersey afalladim simdi sudan cikmis balik gibiyim ha bide kiyafet kisitlamasi basladi son aylarda hersey tamdi sanki bu eksikti bunuda yapiyor haftada birde olsa bir arkadasimla oturup konusmak gezmek dedikodu yapmak istiyorum ya ben :( bazen bunlari soyluyorum ona uzuldugumu anlasin diye arkadas olmaz askim olmaz biz bize yeteriz soyle ne istiyorsun dertlesmek konusmak istiyorum diyorum gel dertlesim diyo ya ben belki seni cekistircem Allah Allah nasil sana seni cekistiriyim hic eglenceli degil cok sacma diyorum hadi bir deneyelim diyo ben basliyorum saymaya vay be seninde ne bicim kocan varmis psikopat bu ayyy allah yardimcin olsun diye dalga geciyor...ya ben napiyim simdi bu kocayi

İlAhİ AnAkSa HiÇ gÜlEcEğİm YoKtUuUu...:1::1::1:

Bence bu duruma acil çözüm bulun.Çünkü bu kıskançlık diil hastalık.İlk yılınızdaki bunalımınızı ömrünüze yayın.Çok sevdiğim bir laf vardır.Tek çiçekle bahar gelmez diye.Herkesten soyutlanarak daha ne kadar yaşayabilirsinizki.Yada bu şekilde bu evliliği ne kadar sürdürebilirsinizki..
Eşin yeri,ailenin yeri,arkadaşların yeri ayrıdır ve insanın bunların hepsine ayrı ayrı ihtiyacı vardır..Bu ruh sağlığınız içinde geçerli,Siz güven problemi yok diyorsunuz ama insanı akrabalarından,kuzenlerinden kıskanmak bir hastalık..
Benim sevgilimde kıskanç ama bu şekilde bişi farklı bir boyut.Bence acil yardım almanız gerekli..Çünkü bu tarz bir evlilikte farketmeden tüm ruh sağlığınızı kaybedebilirsiniz..

Benim arkadaşlarım başka ilde şu an bulunduğum yerde komşudan yana şansım yok olmayacakta ne yapayım köpeğimi alıp güzel havalarda onunla yürüyüşe çıkıyorum hayvanlar daha vefalı

Back