- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
8 ay arkadaslik donemi 1 yildirda evliyim
ooooooooooo benımkı 4sene benı yıyıp bıtırdıkten sonra bana guvenmeyı basardı senınkıde zamanla ogrenecektır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 ay arkadaslik donemi 1 yildirda evliyim
böyle bir ailem olsaydı şimdi bu satırları yazıyor olmazdım
ooooooooooo benımkı 4sene benı yıyıp bıtırdıkten sonra bana guvenmeyı basardı senınkıde zamanla ogrenecektır
canım esımden once bıkac kısıyle ergenlık donemınde kısa gorusmelerım olmustu ama hıcbırısı kayda deger degıldı cocukluktu hıcbır yakınlasmamamız dahıl olmamıstı oyuzden ben onları saymıyorum ılklerı hep esımle yasadım ama ona bunu ınandırmak cok zor oldu yedı bıtırdı benı
benim sanki içime doğuyo yapar yapar güzel bişeyler sıradan bi günde bile bu kadar ilgili aşkını bu kadar fazlasıyla gösteren bi adam özel bi günde ne yapar hiç düşünemiyorumValla umarim oyle olur umarim ugrasip biseyler guzel biseyler yapar yoksa kan cikar :) o gune birde odunumun komalik olma yildonumunu eklerim artik keyfi bilir:)
Benimki turunun son ornegi tanistigimizin 2. Gunu evlenme teklifi etti 2 ay oyaladim soz takildi 2 ay sonra nisan 4ay sonra dugun o zamanlar daha azdi aevgiside kiskancligida normaldi sonra kudurdu benimki
benim sanki içime doğuyo yapar yapar güzel bişeyler sıradan bi günde bile bu kadar ilgili aşkını bu kadar fazlasıyla gösteren bi adam özel bi günde ne yapar hiç düşünemiyorum
seninkinin çocukluguna inmek lazım insan bunalır ya göre göre özlemek en güzeli galibaa
Valla bilmiyorum canim bende merak etmiyorym ama az kaldi gorucez bakalim bak ben sana soyliyim Ya bi yer kapatir ama ikimizden baska kimse olmaz evde romantik bir gece ve hediyeler olur baska bisey yapmaz ufak ufak aradim agzini kimse gelmesin hepsi geliP durmadan iyiki dogdun deyip opup sarilicaklar ben herkese soyledim o gun kumse gelmicek dedi bana zehir olur o gece dedi ya dedim ki hastamisin o gun ozel bir gun sevdiklerimizde yanimizda olsun sonucta benim dogum gunum ne bu sacmalik annem annen kardeslerim senin kardesin kuzenlerimiz tabiki opup tebrik edicekler dedim ben bitek seni seviyorum onlar benim sevdiklerim degil seni sevmesinler gelmesinler opup sarilmasinlar dedi yeter dedim ya yuh yani yuhhh kustum konusmuyorum onunla cok guzel karim uzulme cok guzel bir gun olcak gorursun bak diyip diyip duruyor
Anliyorum valla senin esinde benimkinin vaska versiyonu hala inandiramamissin cildirmis bu erkekler ya evlenmissin seviyosun esinde seni seviyor daha neyin mucadelesi bu anlamiyorumki
yazdıklarına hem üzülüyorum hem seviniyorum aslında seni paylasamıyor kimseyle..bu bir yere kadar güzelde sonrası cok kötü yaa..kendi cevresi olsa bu kadar olmaz önce esinin kendi cevresiyle görüşmesi lazım yoksa kendinin sadece yanında sen varsın..sende baskalarıyla görüşürsen haliyle yalnız hissedecek kendini o yüzden asla izin vermiyo senin baskalarıyla görüşmene..önce kendisinin görüşmesi gerek cevresiyle..ki sende baskalarıyla görüştügünde yalnız kaldım hissi cıkmasn ortaya
canım eşinin güvensizliği senle ilgili değil. sakın öyle düşünme. kendine açık arama. bak eşim benim ilk flörtüm değil. eşimden önce kısa süreli görüştüğüm çok insan oldu. eşime de tanıştığımızda dedim. hatta eşimle ilk tanıştığımda iş yerimden bir çocuk ilgileniyordu bir kere kahve içmeye çıkmıştım onla. kafama uymadı devamını getirmedim. demek istediğim buna rağmen eşim bana çok güvenir. Allah var, kimseye de bakmam Allah saptırmasın. benim eşim de kıskançtır ama giyimime karışır. makyajımı süsüme değil. onunla çıksam bile açık giymeme izin vermez. bu bile beni sinir ediyor. ya da nedir eve servis mi gelecek illa yanıma gelir yalnız ilgilenmeme izin vermez. ama sürekli "ya ben sana kendimden çok güveniyorum biri sana bakarsa uyuz oluyorum" der. kıskançlığı da kıyafetim ve geç saatte onsuz çıkmamla alakalıdır. ben de geç saatte onsuz çıkmıyorum. kıyafet olayı canımı sıkıyor o ayrı. kısa etek, kolsuz bluz giyerdim bekarken. giydirmiyor. küsüyor. huzursuzluk yaratıyor.
seninkinin durumu çok ileri. saplantı olmuş. kimle evli olsaydı aynı şeyi yapardı.
kadın erkeği kıskanır ise, başkasına gitmesin diye kendine çeki düzen verir.bakımlı olur. tatlı dilli olur. erkek kadını kıskanınca kendine hiç bakmaz, kadını boğar. kafaları çalışmıyor ki... eşin gidecek diye korkun varsa, bakımlı ol, centilmen ol, jestler yap, hediyeler al, ilgili ol... o kadın hayatta başka erkeğe bakmaz. brad pitt gelse bakmaz... erkeklere bunu öğretemiyorsun işte.
eşine karşı sevgini dile getir sıkça. sürekli onla ilgilen. sen de onu kıskan :) kıskanmasan da kıskanır gibi yap... boğ adamı kıskançlığınla. sana bir şey derse de vur yüzüne sana yaptığını.
Daha önceki ilişkilerinden birinde aldatılmıştır. Travma yaşıyor.
Hic ciddi iliskisi olmamiski en fazla 1 bucuk ay surmus ya kardesi anneside anlatiyor umursamayan bir tip zaten hep soyler evlilik benim icin cok uzakti evlenmeyi hic dusunmedim bir kadina bagli kalamazdim ama seninle hersey degisti diyor yalan ilsa annesi kardesi anlatir ama yok cocuklugunda var problem
Kısa bir ilişkide de aldatılabilir. Ya da yasak ilişki yaşayanları filan görmüştür, evli kadınların aldattığını görünce de etkilenmiştir. Bilemiyorum sadece fikir yürütüyorum ancak çekilir gibi değil evden çıkmamak zor olmalı. Güven dolu bir ilişki olmadıktan sonra neye yarar sevse bile...
qldn sana ozel masj atamiyorum hangi forumdasin ona yaziyim