• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim cok kiskanc ne yapacağımı bilmiyorum :(

Aşırı kıskanç erkek,taşları yerine oturmamış,at gözlüğüne mahkum,özgüveni tam olarak olmayan,karşısındakine de güvenmeyen erkek tipidir.Benim fikrim bu..

Eşim böyle olsaydı naapardım bilmiyorum..

Aile büyükleriniz ne diyor peki bu duruma?Hiç danışma gereği duydunuz mu?

Annesi ve kardesiyle Konusuyorum bazen annesi hala sokta zeten kizim valla vurdum duymaz hergun ayri kizla takilan umursamaz hicbirseyi kafasina takmaz bir tipti hatta diyoki birgun bir yerde karsilastik yaninda bir kiz vardi o kadar acik secik giyinmistiki kiz eve gelince ben soyledim ogluma kiz beni ilgilendirmez ama taninda gezdiriyosun madem boyle gezdirme hertafi meydanda diye esim de ne var ya giyerse giysin banane nebolmus falan dermis ki genis gorusluymus ben karimin gezmesine tozmasina kiyafetine karismam bir gun evlenirsem boyle bir es olucam falan dermis benimle hersey degismis bilmiyorumki kizim bu kadar sana bagli olmasi anlam veremiyorum falan diyor

Ben bakkala bile tek inemiyorum kaldiki calismak daha oncede yazmistim bu konuda ehliyet almak istiyorum ona bile izin vermiyor ben ogretirim diyo :(

eeeee.şimdi bu da mı aşırı sevgi,
diğer anlattıkların evet hoş bile denilebilir ama iki davranış birbiriyle çelişiyor

cnm siz nişanlı kalmadınız mı hiççç benmde nişanlım flört döneminde asırı kıskanctı nişanlandık bi nebze azaldı ama bence ewlennce kalmazzz gibii ama sennkinin kii çok baska bi kıskançlık modelii

cnm siz nişanlı kalmadınız mı hiççç benmde nişanlım flört döneminde asırı kıskanctı nişanlandık bi nebze azaldı ama bence ewlennce kalmazzz gibii ama sennkinin kii çok baska bi kıskançlık modelii

Benimki turunun son ornegi tanistigimizin 2. Gunu evlenme teklifi etti 2 ay oyaladim soz takildi 2 ay sonra nisan 4ay sonra dugun o zamanlar daha azdi aevgiside kiskancligida normaldi sonra kudurdu benimki

birilerinin kıskanılmak istemesini hiç anlayamamışımdır.
bunun adı kısıtlanmaktır.ben bu yüzden obez oldum.
anti deprasan kullanıyorum şimdi o normal ben hasta ruhluyum(ona göre)
ölürken bile seni yanımda götüreceğim der.
izinli dışarı çıksam 50 kere arar beni özlediğinden değil arkadan gelen sesi dinler
telefonu 2.çalmada açsam direk küfreder.ara ara eve gelip yoklama yapar
dahasını yazmayım sinirlerim bozuldu.

Allah yardımcın olsun senin durumun daha başka
seninki aşırı kıskanç
konu sahibininki ise aşırı bağlı
seninki özlediğinden yapmıyor belki ama ounki özlediğinden yapıo
baksana mutfakta az oyalansa gel birlikte yapalım hemen bitsin diyormuş
benim eşim de bazen bırak yapma kalsın öyle yanımda ol der ben uçarım ohhh
ama her şeyin fazlası zarar
konu sahibininki pek çok zaman keyifli bile olabilir zaten tüm gün evde değil
akşam veya gece de senin üstüne düşüyo fazla bile olsa idare edilebilir
sonuçta gözünün içine bakıyo
ama seninki çok zormuş Allah yardımcın olsun :43:

aileler daha neleri biliyor inanamassınız
biz de başa gelen çekilir misyonu var

Ayrica bu mantik nasil bir mantik anlamiyorum bende esimde mardinliyiz ama benim babam esimi arayip kizima bir fiske vurursan canina yakar onu aldatirsan senin hakkin tek kursun bunu bil damadimsin seni seviyorum damadim ildugun icin memnunum ama kizimdan daha onemli degilsin tek telefona bakar saniyesinde gelir kizimi alir aenide oldururum diyor kiskanclik meselesine bisey demiyor cunku babam hala annemi kiskanir onun disinda bizdede bosanma hesapta olmamasina ragmen annem babam dayilarim abim bir telefon yeter aliriz seni diyolar sonucta sen onlarin canisin kiymetlisisin seni bu hayata mahkum etmemeliler

Analar tahatını yapar da bahtını yapamaz derler.Bazen aklın mantığın almadığı şeyleri yaşamak zorunda kalıyo insan.Ne kadar direnirse dirensin değiştiremiyo...

Ayrica bu mantik nasil bir mantik anlamiyorum bende esimde mardinliyiz ama benim babam esimi arayip kizima bir fiske vurursan canina yakar onu aldatirsan senin hakkin tek kursun bunu bil damadimsin seni seviyorum damadim ildugun icin memnunum ama kizimdan daha onemli degilsin tek telefona bakar saniyesinde gelir kizimi alir aenide oldururum diyor kiskanclik meselesine bisey demiyor cunku babam hala annemi kiskanir onun disinda bizdede bosanma hesapta olmamasina ragmen annem babam dayilarim abim bir telefon yeter aliriz seni diyolar sonucta sen onlarin canisin kiymetlisisin seni bu hayata mahkum etmemeliler

aile maile yok benim babam 5 sene önce,onunki de 3 ay önce vefat etti.
bende tam 5 erkek kardeş var,sırf bu yüzden hiç biriyle samimi olmuyorum desem yalan olmaz.

siz çok şanslısınız.Ailenin duruşu işte böyle olmalı. aile kıymet vermezse ya da koruyamıcak kadar zayıfsa erkekler bunu kullanabiliyo

böyle bir ailem olsaydı şimdi bu satırları yazıyor olmazdım

siz çok şanslısınız.Ailenin duruşu işte böyle olmalı. aile kıymet vermezse ya da koruyamıcak kadar zayıfsa erkekler bunu kullanabiliyo

Kesinlikle haklisiniz aile kizinin arkasinda durmadimi aciz kalir kalir zaten o kadin zayif kalir bu da erkekler icin avantaj ez ezebildigin kadar

Ay canim ya duzeldi mi bari simdi benim Allahtan ilk sevgilim esim oldu yoksa beni yer bitirdi

canım esımden once bıkac kısıyle ergenlık donemınde kısa gorusmelerım olmustu ama hıcbırısı kayda deger degıldı cocukluktu hıcbır yakınlasmamamız dahıl olmamıstı oyuzden ben onları saymıyorum ılklerı hep esımle yasadım ama ona bunu ınandırmak cok zor oldu yedı bıtırdı benı

Back