çaLIşıyomusunuz pekı????
Ben bakkala bile tek inemiyorum kaldiki calismak daha oncede yazmistim bu konuda ehliyet almak istiyorum ona bile izin vermiyor ben ogretirim diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çaLIşıyomusunuz pekı????
Aşırı kıskanç erkek,taşları yerine oturmamış,at gözlüğüne mahkum,özgüveni tam olarak olmayan,karşısındakine de güvenmeyen erkek tipidir.Benim fikrim bu..
Eşim böyle olsaydı naapardım bilmiyorum..
Aile büyükleriniz ne diyor peki bu duruma?Hiç danışma gereği duydunuz mu?
Ben bakkala bile tek inemiyorum kaldiki calismak daha oncede yazmistim bu konuda ehliyet almak istiyorum ona bile izin vermiyor ben ogretirim diyo
20 yıllık evliyim.2 tane allah bağışlasın kızım var.
ayrılamam ayrılırsam beni ve çocukları öldüreceğini söyler
mazojist oldum ben
eeeee.şimdi bu da mı aşırı sevgi,
diğer anlattıkların evet hoş bile denilebilir ama iki davranış birbiriyle çelişiyor
Masallah Allah bagislasin peki aileler durumu biliyor mu cocuklarina yazik
cnm siz nişanlı kalmadınız mı hiççç benmde nişanlım flört döneminde asırı kıskanctı nişanlandık bi nebze azaldı ama bence ewlennce kalmazzz gibii ama sennkinin kii çok baska bi kıskançlık modelii
aileler daha neleri biliyor inanamassınız
biz de başa gelen çekilir misyonu var
Ya boyle mantik mi olur sen omur boyu bu eziyeti mi cekiceksin
birilerinin kıskanılmak istemesini hiç anlayamamışımdır.
bunun adı kısıtlanmaktır.ben bu yüzden obez oldum.
anti deprasan kullanıyorum şimdi o normal ben hasta ruhluyum(ona göre)
ölürken bile seni yanımda götüreceğim der.
izinli dışarı çıksam 50 kere arar beni özlediğinden değil arkadan gelen sesi dinler
telefonu 2.çalmada açsam direk küfreder.ara ara eve gelip yoklama yapar
dahasını yazmayım sinirlerim bozuldu.
aileler daha neleri biliyor inanamassınız
biz de başa gelen çekilir misyonu var
Ayrica bu mantik nasil bir mantik anlamiyorum bende esimde mardinliyiz ama benim babam esimi arayip kizima bir fiske vurursan canina yakar onu aldatirsan senin hakkin tek kursun bunu bil damadimsin seni seviyorum damadim ildugun icin memnunum ama kizimdan daha onemli degilsin tek telefona bakar saniyesinde gelir kizimi alir aenide oldururum diyor kiskanclik meselesine bisey demiyor cunku babam hala annemi kiskanir onun disinda bizdede bosanma hesapta olmamasina ragmen annem babam dayilarim abim bir telefon yeter aliriz seni diyolar sonucta sen onlarin canisin kiymetlisisin seni bu hayata mahkum etmemeliler
Ayrica bu mantik nasil bir mantik anlamiyorum bende esimde mardinliyiz ama benim babam esimi arayip kizima bir fiske vurursan canina yakar onu aldatirsan senin hakkin tek kursun bunu bil damadimsin seni seviyorum damadim ildugun icin memnunum ama kizimdan daha onemli degilsin tek telefona bakar saniyesinde gelir kizimi alir aenide oldururum diyor kiskanclik meselesine bisey demiyor cunku babam hala annemi kiskanir onun disinda bizdede bosanma hesapta olmamasina ragmen annem babam dayilarim abim bir telefon yeter aliriz seni diyolar sonucta sen onlarin canisin kiymetlisisin seni bu hayata mahkum etmemeliler
Analar tahatını yapar da bahtını yapamaz derler.Bazen aklın mantığın almadığı şeyleri yaşamak zorunda kalıyo insan.Ne kadar direnirse dirensin değiştiremiyo...
aile maile yok benim babam 5 sene önce,onunki de 3 ay önce vefat etti.
bende tam 5 erkek kardeş var,sırf bu yüzden hiç biriyle samimi olmuyorum desem yalan olmaz.
siz çok şanslısınız.Ailenin duruşu işte böyle olmalı. aile kıymet vermezse ya da koruyamıcak kadar zayıfsa erkekler bunu kullanabiliyo
Ay canim ya duzeldi mi bari simdi benim Allahtan ilk sevgilim esim oldu yoksa beni yer bitirdi