- 5 Mart 2012
- 468
- 154
Sevgiliyken çok bakımlıydım o dail aileside hayrandı bana ama eşim yabancı uyruklu oldugu için pasaport türkiyede türk vatandaşlıgı alabilmesi için çok paralar ödedim ve bizzat ben bu masrafları biriktirerek ödedim kendimden ödün vererek ailesi bile destek cıkmadı bize ama herşeye göhüs geren ben oldum o ise aile delisi oldu cıktı bide başıma buda beni deli ediyo insan biraz ır bilicek ya karşısındaki eşi dai olsada.
En sinir oldugum şey okadar tepki veriyorum banamısın demiyo hala beni sucluyo ve bana yalaka tavırlar sergiliyo bi kac dk lıgına sonra gine bildigini okuyo delirticek eşim sonunda beniAllah sabır versin, agresif bir insanı kaldırabilmek , çekebilmek çok zordur..
Aynı benim gibi evliligimizin ilk aylarında çok sert ve asla kendimden taviz vermezdim çünki eşime karşı hep iyiydim ama şimdi ise çok taviz vermeye başladım artık sevgiminde azaldıgını hissediyorumerkeklerin çoğunun doğasında var hep ben hep ben nedense çoğu kadın tanıyorum hangi yemeği seviyorsun diyorum ben her yemeği yerim ama eşim yemek seçiyor diyo mesela hamur işi yapsa yanmış yerlerini kendi yiyor kocasına iyi olanları koyur falan gibi
kadınlar hep kendi karakterinden ödün veriyor ama adamlar tırt
Yanlış yapıyorsun..En sinir oldugum şey okadar tepki veriyorum banamısın demiyo hala beni sucluyo ve bana yalaka tavırlar sergiliyo bi kac dk lıgına sonra gine bildigini okuyo delirticek eşim sonunda beni
maalesef ki erkekler bi zaman sonrada güçlü kadınlara ilgi duyar hale geliyorlar bende sizin gibiyim başta eşim onu bırakmamam için neler yapıyor bir dediğim 2 edilmiyordu ama evlendikten sonra değişti bende değiştim birşeyi elimden düşürsem gerizkalı dangalak bişeyi tutamıyorsun gibi bu tarz şeyler söyler eskiden olsa evi başına yıkar geçer giderim derdim ama nedense bazen kendim ettim kendim buldum diyorumAynı benim gibi evliligimizin ilk aylarında çok sert ve asla kendimden taviz vermezdim çünki eşime karşı hep iyiydim ama şimdi ise çok taviz vermeye başladım artık sevgiminde azaldıgını hissediyorum
Eşim yabancı uyruklu evlendigimiz günden beri madnen maneven hep yanında oldum ama hala kıymetimi bilmiyor benim ona yaptıgım fedakarlıgın farkında olmasına rahmen bi türlü yaranamıyorum küçük bi coçuk gibi hep ben hep ben diyor benim isteklerime saygı duymuyor tek sorun bu benim acımdan.
Kendim için nemi yaptım kendimi unuttum önceligimi eşime verdim iki coçuk annesiyim onlara bile eşime verdigim ilgiyi veremedim bazen ama artık bitti digil eşim kim olursa olsun artik ödün vermicem kendimdende yavrularımdanda kıymet bilmiyene hakkettigi kadar vericem fazlasını digilalıntı - bir kadın, psikoloğa ağlaya ağlaya evliliğini, eşinin bencil ve ilgisiz olduğunu anlatıyor
sizinki gibi cümlelerle
madnen maneven hep yanında oldum
benim ona yaptıgım fedakarlıgın
yaranamıyorum vs vs
kadın anlatmayı bitirince doktor soruyor
peki, kendiniz için ne yaptınız?
Ooo senin eşin abartmış canım ya saygıyıda yitirmiş bence kendim ettim kendim buldum demek cözüm digil buna bian önce oturup konuşup düzeltmelisiniz benim durumum farklı benim eşim hala coçuk modunda cıkamıyo bi türlü ama saygıyı yitirmedi onuda yitirrse zaten bu evlilik bitmiş demektir benim.maalesef ki erkekler bi zaman sonrada güçlü kadınlara ilgi duyar hale geliyorlar bende sizin gibiyim başta eşim onu bırakmamam için neler yapıyor bir dediğim 2 edilmiyordu ama evlendikten sonra değişti bende değiştim birşeyi elimden düşürsem gerizkalı dangalak bişeyi tutamıyorsun gibi bu tarz şeyler söyler eskiden olsa evi başına yıkar geçer giderim derdim ama nedense bazen kendim ettim kendim buldum diyorum
Haklısın takmıcam artık cünki iki yavrum var onlara saglTam evliligin geçiş devresindesiniz canm bende oyleydim bu adam hep ilgisiz beni sevmiyor bana ilgi gostermiyor bi gunde eline bi cicek alsin yada en azindan benim sevdigim birseyi alip gelsin derdin esimlede konusurdum hep sen beni sevmiyosun diye ama hep ayni sey sana oyle geliyor derdi. Evlilikte 7 yila kadar hep ilgi fedakarlık yapan bendim hediyeler alan ozel gunleri unutmayan bendim taki 7 sene sonra ilk anneler gununde "Ne olmuş bugun anneler günü olmuşta " dedigine kadar .Baktim olmuyo ben kendimi dusunmesem beni dusunen yok ve noktayi koydum.ESIMDEN BEKLENTILERIMI BIRAKTIM simdi böyle daha mutluyum biraktim artik ozel gunmus beni seviyomu yada sevmiyomu diye inan simdi daha iyi oldu sende esinden beklentilerini birak daha mutlu olacaksin inan esinde çok değişecek kisacasi diyorum KAÇAN BALIK KOVALANIR öpüyorum canm seni insallah sende mutlu olursun cok sey takma kafana bidahami gelecez dunyaya
Hepinize çok teşekürederim yorumlarınız için arkadaşlar hayatı akışına bırakmayı denicem bişey sorabilirmiyim sizlerden gelen bildirimleri nasıl silebilirim .Eşinize açık açık sordunuz mu benden beklentin nedir, diye. O da sizin değiştiğinizi düşünüyordur belki. İletişim kurun bol bol, vakit ayırmaya çalışın birbirinize. Evliliğiniz güzel yıllarına tekrar geri dönmek istediğinizi açıkça belirtin. Belki de işi ile ilgili falan önemli sorunları olabilir. Yavaş yavaş aşk bitip sevgi saygıyı oturtmaya çalışacağınız dönem gelip geçiyor. Birlikte treni kaçırmayın.
Üyeligim daha yeni pek bi bilgim yok .Haklısın takmıcam artık cünki iki yavrum var onlara sagl
Hepinize çok teşekürederim yorumlarınız için arkadaşlar hayatı akışına bırakmayı denicem bişey sorabilirmiyim sizlerden gelen bildirimleri nasıl silebilirim .