• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok duyarsız

19Sorun_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
10
7
1
26
biz eşimle 7 aylık evliyiz ve dün sevgililer günüydü ona pahalı bir hediye almıştım sevgililer günü için ama o dün bana hiç birşey almamış bir çicek bile almadı bu da yetmezmiş gibi ailesinin evine gitti 1 buçuk saat orda oturdu. Ben ise evde mevye tabakları çerezler mumlar güzel bir masa hazırlamıştım gece oldu bekledim gelmeyince sinirimden gittim yattım her özel günde veya birşey yapacak olsak ailesi sürekli eşimi çağırıyor. Yeğeninin doğum günü ona tablet alacakmış bana gelince parası yok.

Ben böyle durumlarda kalmamak için ipi baştan sıkı tutmayı öneriyorum.

Önceden sevgililer günü için plan yaptın mı, istersen durumun müsait değilse evde başbaşa güzel bir kutlama da yapabiliriz falan diyebilirdin. Yani hem fedakarı oynamak, hem istediğini almak 😇

Oturup dümdüz kutlamayı beklersen bu etkek milletinin büyük kısmı "BİZ SEVGİLİ MİYİZ YAV" moduna giriyor, sanki sevgiliyken uzaya çıkaracaktı da nikah cüzdanı engel oldu adama.

Evliliğin ilk 3 senesinde öncesinden planı kafasına sokup kalan senelerde rahat etmek daha çözümcül geliyor bana.

biz eşimle 7 aylık evliyiz ve dün sevgililer günüydü ona pahalı bir hediye almıştım sevgililer günü için ama o dün bana hiç birşey almamış bir çicek bile almadı bu da yetmezmiş gibi ailesinin evine gitti 1 buçuk saat orda oturdu. Ben ise evde mevye tabakları çerezler mumlar güzel bir masa hazırlamıştım gece oldu bekledim gelmeyince sinirimden gittim yattım her özel günde veya birşey yapacak olsak ailesi sürekli eşimi çağırıyor. Yeğeninin doğum günü ona tablet alacakmış bana gelince parası yok.
Sorun ailesinde değil ki eşinde yapası olsa seninle vakit geçiresi olsa 7 sülalesi çağırsa durmaz

Evlenmeden önce hiç mi tartmadiniz eşinizi nasıl bir adam diye?
Bir anda mi böyle birine dönüştü?
Evlenmeden önce ailesine duyarlı benim ailemede öyle herkese çok iyi davranan iyilikler yapan biri gibiydi ama sonra anladım ki ailesinden korkuyor kopamıyor onlar ne derse yapıyor pısırık bir adammış meğer

Size değer vermiyor işte, eminim evlenmeden öncede böyledir ama siz buna rağmen evlenip şimdi de şikayet ediyorsunuz.
Hayır evlenmeden önce bana prensis gibi davranırdı herşeyi yapardı benim için ama söz konusu ailesi olunca akar sular duruyor iki ev arkadaşına dönüştük duygularım kayboluyor

Önceden sevgililer günü için plan yaptın mı, istersen durumun müsait değilse evde başbaşa güzel bir kutlama da yapabiliriz falan diyebilirdin. Yani hem fedakarı oynamak, hem istediğini almak 😇

Oturup dümdüz kutlamayı beklersen bu etkek milletinin büyük kısmı "BİZ SEVGİLİ MİYİZ YAV" moduna giriyor, sanki sevgiliyken uzaya çıkaracaktı da nikah cüzdanı engel oldu adama.

Evliliğin ilk 3 senesinde öncesinden planı kafasına sokup kalan senelerde rahat etmek daha çözümcül geliyor bana.
Haklısın ama babası aradımı iki eli kanda olsa gider ailesi için herşeyi yapar o korkuyor onlardan

Çok kırıcı.

Bu kadar itekleye itekleye ilgi, sevgi(!) almak mutlu eder mi sizce? Ülkecek evlilik evlilik diye ölüp bitiyoruz.herkes de evlenince böyle oluyor işte.

Siz 7 aylık evlilikte nasıl anneler klübü oldunuz?

Ben bu adamların bir anda değiştiğine inanmıyorum.
Adam sizinle ayrı bir aile olduğunun bilincinde değil, sizin istekleriniz olabileceğini düşünemiyor, ayrılın diyeceğim ona da bahane sıralarsınız.

Haklısın ama ailesinden korkuyor saçma bir şekilde
Yanii pek ihtimal vermiyorum ya kaç yaşında adam insanlar aşk için neler yapıyor yani üzmek istemem sizi seviyordur beğeniyordur da aşk değil bu çok mu korkuyo ailesinden dününüz mahvoldu bi çiçek almak bi hediyeyle eve gelmek bugün aynı planı size hazırlamak zor değil böyle biri diyince kabullenmesi zor geliyor ama eşiniz size aşık değil

Bu kadar itekleye itekleye ilgi, sevgi(!) almak mutlu eder mi sizce? Ülkecek evlilik evlilik diye ölüp bitiyoruz.herkes de evlenince böyle oluyor işte.

Bu itekleyerek sevgi almak değer görmek değil ki, itekleyerek sevgi almak böyle boş geçirilen özel gün sonrasında trip atınca bir sonraki sene aman trip atıp kafamı şişirmesin diye bir şeyler yaptırmak.

Baştan tertemiz halledilmeli diyorum.

Profil yazınıza da yorum yapmıştım buraya da yazayım. Peki 14 Şubat ile ilgili daha önce konuştunuz mu? Bu günlere önem vermiyor mu? Mesela doğum gününüzü kutlar mı? Dün yaşananlar dışında eşiniz nasıl davranıyor? Evlilik öncesi nasıldı? Severek mi evlendiniz? Hep mi bu şekilde davranıyor acaba ? Ayrıca 7 aylık evlisiniz hamile misiniz? Yeni üye olmuşsunuz ve anneler kulübü yazıyor.

Back