Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Hala daha o çocuk katlanman gerekir mi diyor bu insan müsvettesi?? Allah'ım çıldırmamak elde değil. Neyin mecburiyetiymiş bu? Sana kendi çocuğunu bile layık görmeyen, bir damla huzuru burnundan getiren hasta adamın hasta oğluna katlanman gerekirmiş öylemi? Anası mısın babası mısın? Öz halası bile bakmak istemezken senin mecburiyetlerin varmış ha? :))))

Böylesi insana kafayı yedirtir. Herif hala aynı kafada en ufak bir ilerleme yok. Olsa da farketmez zaten. İnşallah bir an önce kurtulur insan gibi biriyle mutlu bir evlilik yaparsın canım.

Evet aynen de dediğin gibi canım.
Hiçbir şekilde affedilecek yanı yok. Çocuğum olduğu zaman eminim daha kötü şeyler yaşardım,daha da ezilirdim. İyiki böyle bir yanlışa düşmemişim.

iyi ki buraya yazmışsın canım çünkü sen ilk konu açtığında sorun çocuk yapmak istememesi gibi algılanıyordu içinden neler çıktı.. belki de burada okuduklarınla şekillendi görüşlerin.

Değişmez bu adam.
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.

Evet canım aynen dediğin gibi oldu. Birçok şeyin farkına vardım.

yok onla alakalı degıl esın mutluluk istiyor bırden cocuga bogulmak istemıyor.sende gez vakıt gecir onunla eglen falan filan cocuk erken cünkü adamın var 1 tane tamam sende istiyorsun fakat bunu bıle bıle evlendın onunla.erkeklerin bosanmıs erkeklerın yenıden yuva kurması cok zor yanı seninle evlenmıs bu iyi bişey.seninle cok mutlu olmk istiyor cocuk ileride olur.bizde yapmyoruz kocamın 1 oglu var ve bende cok ıstıyorum ama bır yandanda bırbırımıze vakıt ayıramıcaz düsünmüyoruz acıkcası.neden cocuksuz olmasın kı bır evlılık.aşk sadakat sevgi varsa olur

Canım benim yaşadığım çok farklı şeyler. Zaten bir dahaki aya davam var boşanıyorum. Teşekkür ederim yorumun için.

CANIM NASILSIN.
Davana az kaldı.
iletişime geçiyor mu senınle
İyiyim çok şükür canım, teşekkür ederim. Evet az kaldı o günün gelmesini bekliyorum inşallah feraha çıkacağım. En son kavgadan,evime gelmesinden sonra iletişime geçmedi, telden de ulaşamaz bana engelli numarası. Kararlı duruşumdan dolayı asla cesaret edemez bana yaklaşmaya içim çok rahat, bir an önce ayrılmak istiyorum.

hayat sana güzellikler getirsin...
karalı olduğunu anladı artık.
mahkemedede dik dur.
hiç olmadığın kadarda iyi görün.
buraya yazmayıda unutma...: ))

hayat sana güzellikler getirsin...
karalı olduğunu anladı artık.
mahkemedede dik dur.
hiç olmadığın kadarda iyi görün.
buraya yazmayıda unutma...: ))
Amin inşallah canım saolasın,tabiki yazarım her gelişmeyi yazıyorum mutlaka, tekrar teşekkür ederim canım

Hiç bilmiyordum bunları,ayrılmaya karar vermen çok isabetli bir karar olmuş..
Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim.

Ben neyi anlayamıyorum biliyor musun?Açtığın konunun başlığına baktım.Bir de şu yazdıklarına.bu yaşadıkların,sana yapılan bu davranışlar bir günlük değildir.Senin böyle bir adamdan çocuk yapmak istemen.Çocuksuz evlilik sdevam eder niye etmesin.Asıl 10 tane çocuğun da olsa böyle bir evlilik devam etmez.Bu derece kendini ezdirmenin sebebi ne.Bunun adı fedakarlık değil.Kendini resmen ezdirmişsin.Bu adam sana hakaret ediyor ŞİDDET uyguluyor ve sen hala,yumruk attım bu kadın üzülmiş ne halde diye sormasını bekliyor sormayınca şaşırıyorsun.Sorsa ne değişecek.Adam sana resmen diyor ki,sen gidersen paramla bakıcı tutarım.Seni ne yerine koyduğu belli.Küfürler buraya yazamayacağın kadar ağır.Ve bu ilk değildir.Ama sen hala çocuksuz hayat diyorsun.
Umarım sana iki tatlı söz söyleyince barışmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…