- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi Sadekahvem91
Merhaba arkadaslar. Direk konuya girelim ben 1 bucuk yildir evliyim. Eşimle 1 yilnisanli 1bucuk yilda flörtümuz oldu. Eşimle sevgili iken cocuk konusu geldiginde hemen yapmayalim en az 2. 3 yil falan die konusmustuk. Gezeriz yurtdisina cikariz falan filan diye. Esimin işi homeoffice yani evde her zaman.o konuda bi skintimiz yok evde iyi geciniyoruz. Cok zorda kalirsam yardim istersem ev islerimede arada yardim eder. Gelgelelim ki evlenmeden once gezeriz tozariz diyen adam gitti yerine 6 ayda bir sinemaya giden adam geldi. Annesi veya annemlere gitmek disinda bi gezmemiz olmadi. Bn bi gun esime dedim ki gezeriz falan cocuk yapmayalim dedin fakat 6 aydir evliyiz bi sinemaya gitmedik dedim neyse o lafimdan sonra ayda 1 sinemaya gitmwye basladik. Ama gelin gorun ki benm icimdeki cocuk istegi gitgide buyuyoe ilk bir yil yasmin hapi ile korundum. 1. Yilin sonunda ilaci biraktim cocuk istedigimi soyledim. Sessiz kaldi bi sure korunmadi sonra geri cekilerk. Bosalmaya basladi cok konustum istiyorum die agladim zirladim yok ben istemiyoehm hazir degilim dedi aylk gelirkmz normal evimiz mulk arabamiz var esimin babadan kalma malivar. Bu arada 7ayonce kopek aldik onun zoruyla istememistm brn fakat geldi neyse alistik yasiyorum ama bu cpcuk istememe konusunu napacm bana yardim edin arkdslar gungne cocuk istegim buyuyor. Surekli kavga etmye basladim . lutfen akil vetin. Tesekkurler