- 26 Şubat 2019
- 4.646
- 6.772
- 158
Eşinizin şuan yaşadığı ev size mi ait yoksa kira mı? Siz çocuğunuzla o evde yaşasınız, kocanız başka yere gitse ve amcanız bu konu hakkında eşinizle konuşsa demek istemiştim.O ilk geldiğim gün konuşuldu bunlar sadece lafta kaldı annem diğer evde tavuklarım, odun kömürlerim var ben oraya veremem burda yaşasın kimse ona karışmıyor dedi. Amcam da üstüne düşmedi hiç kaldı öyle yazın oraya geçmek istiyorum ama o eve girmek bakım yapmak nerden baksanız 150 200 bin ister öyle berbat etmişler güzelim evi kedi köpek tavuk koyarak bunu da göze almıştım ama ilerde annem sorunlu biliyorum yine bir şey çıkartır diye uğraşmadım. Eşime de bu konuyu açtım o zaman ver bana çocuğu diyor bakamıyorsun işte yoksa yapacak bir şey yok diyor şuan ailemin kızıma yaptığını anlatsam gelir alır kızımı hemen ama ben çocuğumu vermek istemiyorum bu yüzden ona söylemedim. Şuan sadece kızımın okul ve yemek ihtiyacını karşılıyor. Ailesi ise barış eşinle sen bile bile çocuğa zülmediyorsun diyor kısacası kimse benim arkamda durmuyor. Ben de şuan para biriktiriyorum az çok ilerisi için ama bu sorunlar beni psikolojik olarak çok etkiliyor.
Hepsi el birliği ile sizi ve kızınızı, sizi darp eden ve aldatan kocanızın yanına göndermeye çalışıyorlar. Allah ıslah etsin böyle insanları...