işin zor canım yaaa ,
arkada duran bir ailen olsa keşke , o hödük babana ve annene yazıklar olsun ,seni bu hayvana mahkum etmişlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işin zor canım yaaa ,
arkada duran bir ailen olsa keşke , o hödük babana ve annene yazıklar olsun ,seni bu hayvana mahkum etmişlerr
Ailemi tanısaydın anlardın beni ben mecbur kaldım. Ne severek evlendim ne isteyerek şuan küçük bir kızım var ama çıkmazdayim tavsiye alicak kimsem yok ondan buraya yazdım belki siz bana bir fikir verirsiniz diye ama herkese çok teşekkür ederim ilgisiz kalmadınızNe zorun vardı küçücük yaşta evlendin ve hâlâ ne zorun var böyle biriyle ömür tüketiyorsun?
Bahane olsaydı 7 yıl beklemezdim artık çok zorlanıyorum bu tür şeyler yapmasa ben zaten kaderime razı gelmiştim. Kocamı seviyorum ama aşık değilim. Bu yaptıkları ile sevgimde azaldı hayallerimin peşinden gitmek istiyorum ama kızım var bu beni çok düşündürüyorBence sen adamı zaten sevmiyorsun
Bunlar bahane
Ailene diyecek birşey bulamıyorum
Bu devirde çocuk yaşta kızı zorla evlendirmişler
Bacim senin hic telefonla konustugun bir arkadasin yok mu. Bunalmiyor musun?Esim komşuma gitmeme bile izin vermez 7 yıldır evliyiz hiçbir komsumu tanımıyorum eve gelenlere kapıyı açma diyor kapıya gelenler çalıp çalıp gidiyor söylediklerin pek mümkün görünmüyor ama yinede teşekkür ederim beni düşünüp çözüm yolu aradığın için
Babam onu çok seviyor ben bunu söylesem bana hakaret eder kendisi de öpüşmeli filmleri izler ama bizim izlediğimiz yaz dizilerini görünce küfür edip kapatır mutfakta hava çok sıcaktı diye hırkamı çıkartıp tişörtle bulaşık yıkadım mutfağa geldi beni tişörtle gördü ne faiseler gibi kendini sormuşsun dedi babam böyle biriBaban seni abdest almada geciktin diye dövebiliyorsa, çıplak kadın resimlerine bakan kocanı da dövsün bir zahmet.
Babandan yürü derim. Bu adam ahlaksız de. Böyle mümin olur mu de. Günahkar de. En azından bir güzel vidaları sıkışır “bay dışarıda neşeli evde gudubet” beyin.
Yok sadece annem ve bir kız kardeşim var o kadarBacim senin hic telefonla konustugun bir arkadasin yok mu. Bunalmiyor musun?
Tabiki bunalıyorum 7 yıl oldu arada hastane yada market gibi yerlerde yabancılarla konuşmuş oluyorum uzun zamandır kimse ile doğru düzgün konuşmadığım için konuşunca elim ayağım buz kesiyor terliyorum halim buYok sadece annem ve bir kız kardeşim var o kadar
Siz neden böyle bir şeye müsade ediyorsunuz ki hastalıklı bir düşünce size yaptırdığı şey. Erkeklerle konuşma demesi görüşme demesi problem ama hemcinslerinize de karışması psikolojik bozukluk. Size bunu yapmasına müsade etmeyin.benim kadınlarla bile konuşmami istemezken kendisi ciplak kadin resimlerine bakiyor
Şuan zaten konuşuyoruz barışmak için yanıma gelmese küslük devam edecek ben artık adım atan taraf alttan alan taraf olmicam bu şekil giderse zaten kendisi boşanmak ister bence öyle olursa benim için hersey kolay olurSiz neden böyle bir şeye müsade ediyorsunuz ki hastalıklı bir düşünce size yaptırdığı şey. Erkeklerle konuşma demesi görüşme demesi problem ama hemcinslerinize de karışması psikolojik bozukluk. Size bunu yapmasına müsade etmeyin.
Ben zaten barışmasıni istemiyorum adım atmasın ki en azından boşanma söz konusu olursa o başlatmış olsun bu kadar derdin arasında birde bu sorunla uğraşamamAnlattıklarınızın içinde çıplak kadınlara bakması en son sorun resmen. Böyle insanların varlığını duydukça çıldırıyorum. Eğitim şart ama o da gittikçe imkansızlaşıyor bu ülkede.
Ne yapın edin gizli gizli bir şekilde sınava hazırlanın ve girin. Sınav günü gerekirse kaçın. Markete diye çıkın kaçın sonra da fenalaşmışım bayılmışım ondan ortada yoktum deyin. Ama sizin tek çareniz meslek sahibi olmak. Doğduğunuz evde 18 yıl çektiğiniz o kaderi evlenince de ömür boyu devam ettireceksiniz. Babanızdan biraz daha az kısıtlıyor olması hala kısıtlandığınız gerçeğini değiştirmez. Sene 2021 ve şu uğraştığımız şeylere inanamıyorum. Kimseyle konuşturmamak ne demek. Resmen hapis hayatı yaşıyorsunuz. Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Çok çalışın ve kurtulmak için ne gerekiyorsa yapın. Ve eşinizin barışmak istememesi, adım atmamasından çok daha büyük problemleriniz var. Biraz kendinize değer verin.
Senin hiçbir şeyin yok malesef çünkü söz hakkın yok.80.000 tl lik takım var şuan ama kolye küpe bileklik gibi seyler
Ayrilmak istiyor musun bundan?Ben zaten barışmasıni istemiyorum adım atmasın ki en azından boşanma söz konusu olursa o başlatmış olsun bu kadar derdin arasında birde bu sorunla uğraşamam
Ablacım sana yazık ya. Böyle hayat mı olur? Unorthodox dizisindeki yahudi kızcağız gibiBabam onu çok seviyor ben bunu söylesem bana hakaret eder kendisi de öpüşmeli filmleri izler ama bizim izlediğimiz yaz dizilerini görünce küfür edip kapatır mutfakta hava çok sıcaktı diye hırkamı çıkartıp tişörtle bulaşık yıkadım mutfağa geldi beni tişörtle gördü ne faiseler gibi kendini sormuşsun dedi babam böyle biri