Adam kendine o kadar güvenmiyor ki dışarıda sizin gözünüzün açılacağını iyi biliyor.
Sen kendin dışarı çıksan,arkadaş edinsen,başka evli çiftleri görsen eşinin rahatı bozulacak biliyor.
Ailen çok ayrı vaka.onlarin normal olup kızımızın yanındayız diyeceğini zannetmiyorum ben.aile olarak arkanda durmamıslar.
Mesela çocuğun kreşe başlayacak,okula başlayacak o zaman ne olacak.senin ilhilenmen lazım.toplantilar oluyor,veliler birlikte vakit geçiriyor,piknikler oluyor partiler olur ve çocuklar birbirine gidip gelmek isteyecek sizde yanında olacaksınız.o zaman bu koca olacak adam ne yapacak acaba.
Dışarıda yesin,içsin,gezsin, gözleriyle başka kadınlari taciz etsin.eeee birde kadına psikolojik baskı uygulasin.
Sen böyle sustukça sana daha neler yapar bu kim bilir.ailen arkanda da değil tamam ama sen önce kadın sonra annesin.biraz ayakların yere sağlam bassın.evlenmek zorunda kaldın falan bunları geçelim.sen 7 yıldır bu adamlasin.herseye susup,çocuk var diye tutunca bişey değişmiyor.
Aranızda ki yaş farkına ve o adamın igrencligine deginmiyorum.lutfen kendine güven ve o adama haddini bildir.