- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
Ben işime geleni söylemediğimi dile getirdim annelerimizin zamanında evet öyleydi fakat şu dönemde bunun imkansız olduğunu dile getirdim. Ama ısrarla dinin istediğin kısmını aldığımı iddia ettiniz ben her zaman kadının kendi ekonomik özgürlüğünün olmasından yanayım. He bazı istisnai durumlarda bu olmuyor o zamanda kimse böyle bir tavrı haketmiyor. Bide madem bana dinin istediğim yerini aldığımı söylediniz bende buna istinaden evet dinin bu kısmını aldım bu konuda. Bu konuda bana göre medeni hukuk yok oldu mu Siz çocuğunuzu kreşe bırakın kocanıza yardıma koşun hadi canım sen çocuğunu düşünmeyip kocanı düşün ben çocuğumu bırakıp kocam istiyor diye çalışmak istediğim zamana kadar çalışmayan çocuğuna kocasından daha çok değer veren biri olmayı seçiyorum
Ad hominem:
Bir tezi savunurken, tezin konu aldigi veya karsi tezi savunan kisilere tezle alakasi olmayan açılardan saldırmak.
Bu sözün tam olarak karşılığısınız, ben bekar ve genç bir kadınım haliyle kocam çocuğum da yok, konu dışı oldu ama yanlış yerden saldırırken bilin istedim