Lütfen konum çalışan çalışmayan kavgasına dönmesin.
kendi adıma çalışan çalışmayan kavgası gibi bir amacım yok
bana kalırsa erkekler de çalışmamalı
özellikle günün 10 saatini bir patrona satmak hayat mı be. bence kimse çalışmasın.
ama dünya öyle bir yer değil.
kimseye de çalışmak zorundasın değilsin demem çünkü bana ne.
ancak evli olsam, erkek olsam ben çalışsam hatun evde müge anlı izlese ben de bozulurum. arıza da çıkarırım net.
kadınlara da yarın bir gün başınıza bir iş gelir, ayrılırsınız, eşiniz ölür ortada kalmayın diye çalışın deniyor. yoksa kimse çalışıp da kuş kondurduğundan değil. kendi adıma çalışmayı sevyorum. çalışmasam boş bir hayatım olur disiplinle başka bir düzen kuramam çünkü. çalışma etrafında şekillendi yaşamım. bu ülkede çalışmasan, AVM kafe trafik dışı ama sosyal ve aktif bir hayatın olabilmesi içinse milyonların olması gerekiyor -o bende yok, ben elendim.
çocuk yetiştirmek için kadının evde kalmak istemesini de anlıyorum. iş bulamama gibi bir kaygısı olmayacaksa çocuğunu büyütsün tabii ki. ama siz şimdi iş bulamıyorsunuz zaten. daha fazla ara verince nasıl iş bulacaksınız?
erkekler maaş için evleniyor deniyor
e günaydın. ya ne olacağıdı?
ne sanıyordunuz?
siz maaşı olmasa o adamla evlenecek misiniz?
ha geliri iyi olan bir adamsa, çok çok aşık olan eşim çocuklarımı büyütsün, o da olmasın benim yanımda olsun, nefesi yeter diyen adamsa o da zaten böyle bir uslupta olmaz....gidiyor evlenmek için evleniyorsunuz sonra da erkek çalış baskısı yapamaz. ha ha ha. yapıyor işte. bal gibi de yapar.