Var öyle bişey de bazen 1 ay sürüyormus bazen 2 3 yıl Mümkünse neden olmasın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim calismama izin vermiyor .
- Konu Sahibi Nurozden
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çocuk istemek ev hayatı kıskanan eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Uzun süreli olanı yaptırVar öyle bişey de bazen 1 ay sürüyormus bazen 2 3 yıl
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- 31 Temmuz 2019
- 954
- 1.793
- 28
Evliliğin 6 ayında bu sebebten dolayı evliliği bitiririm demek ne tuaf bunlar başta konuşulur benim eşimde çalışmama müsade etmiyor ama hiç boşanmayı düşünemem allah korusunHenüz 6 aylık evliyim ben 23 eşimde 25 yaşında. Ne zamandır çalışmak istiyorum kuaforluk kursuna gidip kuaför olmak istiyorum fakat esim asla izin vermiyor başlarda sebebini söylemedi sadece istemiyorum içime sinmiyo deyip duruyodu . Geçenlerde konuştuk ve gözünün önünden beni ayırmak istemediğini ben çarşıya gittiğim de surekli basima bişey geleceğini düşündüğünü falan anlattı ici huzursuz oluyormuş öyle dedi biraz bekle belki ilerleyen zamanda izin veririm dedi. Evlenmeden önce böyle birşey yoktu.Simdi esas sorum şu ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşimin bu tavırları kıskanması aramızda sorun oluyor ben çocuk olmadan isimi kurmak istiyorum eğer ki ilerleyen zaman da da iş için izin vermez ise bu evliliği bitirmeyi düşünüyorum . Konu sadece is degil butun ozgurlugum kisitli uzatmamak icin detay yazmiyorum .Sizce çocuk olursa bu kıskanclik huyu evden çıkarmaması falan değişir mi calismama izin verir mi? Herkes çocuk olunca değişir diyor .
- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Henüz 6 aylık evliyim ben 23 eşimde 25 yaşında. Ne zamandır çalışmak istiyorum kuaforluk kursuna gidip kuaför olmak istiyorum fakat esim asla izin vermiyor başlarda sebebini söylemedi sadece istemiyorum içime sinmiyo deyip duruyodu . Geçenlerde konuştuk ve gözünün önünden beni ayırmak istemediğini ben çarşıya gittiğim de surekli basima bişey geleceğini düşündüğünü falan anlattı ici huzursuz oluyormuş öyle dedi biraz bekle belki ilerleyen zamanda izin veririm dedi. Evlenmeden önce böyle birşey yoktu.Simdi esas sorum şu ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşimin bu tavırları kıskanması aramızda sorun oluyor ben çocuk olmadan isimi kurmak istiyorum eğer ki ilerleyen zaman da da iş için izin vermez ise bu evliliği bitirmeyi düşünüyorum . Konu sadece is degil butun ozgurlugum kisitli uzatmamak icin detay yazmiyorum .Sizce çocuk olursa bu kıskanclik huyu evden çıkarmaması falan değişir mi calismama izin verir mi? Herkes çocuk olunca değişir diyor .
Eşin henüz büyümemiş canim biraz daha büyüdü düzelir çocuk içinse erken cesaretinize şaşırıyorum hayatı evliligi yaşamadan neden çocuk?
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Eşimden biliyorum sonradan birseyleri istemeyen baştada istemiyor.Benim anlam veremediğim madem iş icin ayrilicaktiniz
Neden evlenmeden konuşmadiniz.
Bi bakip çikayimla bitmiyor evlilik malum.
Bide çocuk diyorsunuz.
Bari çocuk sefil olmasin ayrilacaksaniz cocuga sebeb olmayin.
Ćocuk işi de bi doģurayim belki yoluna girer olayina gitmesin.
Evlenmeden konušmadiysaniz çocuk olmadan konuşun hic olmassa.
Balik bastan kokuyor yani
Herseye izin veripte evlenince sifirdan deģişmek cok utopik.
Muhtemelen öncesindede size bu durumu yansitti bilmiyorum erkekler mi hep rolcü kadinlarmi bazen kör oluyor
Bi yanlişlik var.
Yani şahsen kiskanc bi eşim vardi hala öyle 6 yila yaklaştik nişanliykende oyleydi.
Bazi şeyleri idare ediyordu ama anliyordum gecici olduğunu.
Deli gibi kısitlamaz ama bazen dozaji hafif arttirdiği oluyor bana yansitmamaya çalisiyor
Ama bazi isteklerime mecbur alişti.
Kimse kimsenin koyunu deģil nihayetinde.
Konu sadece iş değil .Evliliğin 6 ayında bu sebebten dolayı evliliği bitiririm demek ne tuaf bunlar başta konuşulur benim eşimde çalışmama müsade etmiyor ama hiç boşanmayı düşünemem allah korusun
Evlilikte yaşanacak bişey yokmuş ki herşey çok stabil sabah kalk temizlik yap akşama yemek yap esim gelsin yemek ye tv izle iki sohbet sonra uyuEşin henüz büyümemiş canim biraz daha büyüdü düzelir çocuk içinse erken cesaretinize şaşırıyorum hayatı evliligi yaşamadan neden çocuk?
- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
Siz şaka mısınız ?çocuk doğunca geçer canım
Konu sahibi esiniz ileride size siddet uygularsa,begenmemeye,saygi duymamaya baslarsa hic sasırmayın. Adam hanzo bildiğiniz sizi calistirmiyor önünüze maddi imkânları da sermiyor. Çalıssanız da kazancjnizi alıp size harçlık verirdi muhtemelen.Cok saçma bir bahane sunuyor. Gercekten inanmış olamazsınız. Asıl istediği o istedigi gibi gezip tozacak ev isleri aksamayacak siz ona bağımlı yaşayacaksinız.
- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
Ay bu da ne demekmiş ? Mal mı alıyormuş pazardan evlenince tapunu mu almış üzerine.Bende diyorum her adam aynı değil sizinki değişmiş olabilir belki benimki değişmez diyorum saçmalama baba olunca senin ona ait olduğunu anlıyorlar değişiyorlar diyolar ister istemez acaba diyor insan
Şiddet asla uygulayamaz elini dahi kaldırsa bu evde 5 dakika durmayacagimi ıyi bilir . Çalışsam paramı da istemez asla ben bişey istediğim zaman da yok demez alır getirir beğendiysen al der .Evinede ilgili tek sorunumuz benim özgürlüğümü her acıdan kısıtlaması benim de takıntılarım var çalışmam gerek bi çocuğum olursa ona en iyi geleceği sunmam gerek benim gibi yoklukta büyümesin. Şuan kazandığı ikimize yetiyor ama bi çocuk olsa çok zorluk çekeriz biliyorum. Onunda düşüncesi herkes nasibi ile gelir sen kafanı yorma ben evlendiysem size bakmak zorundayım sen otur evde . E bakmak zorundasın da işlerin kötü gidince acısını benden çıkardın yine çıkarırsın bunu anlatamıyorum onaSiz şaka mısınız ?
Konu sahibi esiniz ileride size siddet uygularsa,begenmemeye,saygi duymamaya baslarsa hic sasırmayın. Adam hanzo bildiğiniz sizi calistirmiyor önünüze maddi imkânları da sermiyor. Çalıssanız da kazancjnizi alıp size harçlık verirdi muhtemelen.Cok saçma bir bahane sunuyor. Gercekten inanmış olamazsınız. Asıl istediği o istedigi gibi gezip tozacak ev isleri aksamayacak siz ona bağımlı yaşayacaksinız.
henüz evliliğiniz çok yeni, ama evlilik öncesinde konuşulmadı mı bu konular? çocuk doğunca geçer diyenlere bakmayın, herkesin hikayesi farklı olabilir. ben eşimle en baştan anlaştım, ben çalışıyorum evlenince de çalışırım bunu kabul etmiyorsan hiç bu yola girmeyelim diye. aynı kurumda çalışıyoruz ve kabul etti. evlenince çalışmanı istemiyorum lafı hiç ağzından düşmedi ama en başta verdiği sözü hatırlattığım için eli kolu bağlanıyor. çocuk olunca, daha çok çalışmanı istemiyorum demeye başladı. çocuklarla sen ilgilen çalışma deyip duruyor ben de direniyorum ama pes etmeye hazırım çünkü 7 yıl 2 çocuk sonrası hiç vazgeçmedi
- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ewliligi bitirmeyi dusunmek icin cok erken bence bi oturup dinlemelisin tam olarak neden istemedigini.. Bekar biri bu sekilde hemen bitiricem diye konussa anlarim da sen de bilirsin yuvalar kolay kurulmuyoki daha bir cok nedenden anlasmazliga duseceksiniz esinle, bilmedigin bir suru huyu cikacak hemen kestirip atmamalisin... Belki bi kuafor salonu olacak cok guvenilir geleceknonaa da sadece kadinlarin calistigi vs... Yani at kafandanHenüz 6 aylık evliyim ben 23 eşimde 25 yaşında. Ne zamandır çalışmak istiyorum kuaforluk kursuna gidip kuaför olmak istiyorum fakat esim asla izin vermiyor başlarda sebebini söylemedi sadece istemiyorum içime sinmiyo deyip duruyodu . Geçenlerde konuştuk ve gözünün önünden beni ayırmak istemediğini ben çarşıya gittiğim de surekli basima bişey geleceğini düşündüğünü falan anlattı ici huzursuz oluyormuş öyle dedi biraz bekle belki ilerleyen zamanda izin veririm dedi. Evlenmeden önce böyle birşey yoktu.Simdi esas sorum şu ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşimin bu tavırları kıskanması aramızda sorun oluyor ben çocuk olmadan isimi kurmak istiyorum eğer ki ilerleyen zaman da da iş için izin vermez ise bu evliliği bitirmeyi düşünüyorum . Konu sadece is degil butun ozgurlugum kisitli uzatmamak icin detay yazmiyorum .Sizce çocuk olursa bu kıskanclik huyu evden çıkarmaması falan değişir mi calismama izin verir mi? Herkes çocuk olunca değişir diyor .
Biz evlenme kararı aldığımız da ben çalışıyordum zaten bu konu açıldı benim tanidigimbildiğim bi yerde istersen çalışırsın demişti ama şimdi oda yalan olduhenüz evliliğiniz çok yeni, ama evlilik öncesinde konuşulmadı mı bu konular? çocuk doğunca geçer diyenlere bakmayın, herkesin hikayesi farklı olabilir. ben eşimle en baştan anlaştım, ben çalışıyorum evlenince de çalışırım bunu kabul etmiyorsan hiç bu yola girmeyelim diye. aynı kurumda çalışıyoruz ve kabul etti. evlenince çalışmanı istemiyorum lafı hiç ağzından düşmedi ama en başta verdiği sözü hatırlattığım için eli kolu bağlanıyor. çocuk olunca, daha çok çalışmanı istemiyorum demeye başladı. çocuklarla sen ilgilen çalışma deyip duruyor ben de direniyorum ama pes etmeye hazırım çünkü 7 yıl 2 çocuk sonrası hiç vazgeçmedi
o zaman biraz sabredin, boşanma kararı için çok erken ama çocuk kararı için de çok erken. her şey yoluna girer inşallah.Biz evlenme kararı aldığımız da ben çalışıyordum zaten bu konu açıldı benim tanidigimbildiğim bi yerde istersen çalışırsın demişti ama şimdi oda yalan oldu
Umarımo zaman biraz sabredin, boşanma kararı için çok erken ama çocuk kararı için de çok erken. her şey yoluna girer inşallah.
- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Evlilikte yaşanacak bişey yokmuş ki herşey çok stabil sabah kalk temizlik yap akşama yemek yap esim gelsin yemek ye tv izle iki sohbet sonra uyu
Anladım neyse siz bu kafayla çocuk yapıp yetiştirin tükenmesin nesliniz
Yaşadığım şey tam olarak bu başka birşey yok ahh o kafalar kafalar umarım tasidigin kafayla aynı sorunları yaşamazsınAnladım neyse siz bu kafayla çocuk yapıp yetiştirin tükenmesin nesliniz
- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yaşadığım şey tam olarak bu başka birşey yok ahh o kafalar kafalar umarım tasidigin kafayla aynı sorunları yaşamazsın
3 yıl olcak evleneli hiç böyle bi sorun yaşamadım allaha şükür eşimden yana ben ondan raziyim.oda benden razı olsun eşim adam çünkü baba olmaya da layık