Kaç yıl sonra oldu bu .Evet değişir. Çocuk olunca dışarı çıkmaya vaktin olmaz. Olunca da çocuk hastalanır bence gitme olur.
Ben katılmıyorum çocuk olunca erkeklerin fikirlerinin değişeceğine.
Değişiyor ama çocuktan sonra değil, biraz zaman alıyor. Kendi eşimden biliyorum.
Çalılma konusunda değil ama dışarı çıkma konusunda evet sorunlarımız olurdu.
Şimdi bazen gittiğim yerlerden haberi bile olmuyor.
Nasıl değişti diye sorarsanız inanın bilmiyorum.
Bi sihirli değnek değdi benimkine. Ama o bebek değil.
ne olduğunu da hiç bilmiyorum.
belki de sopadır. Sihirli sopa.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim calismama izin vermiyor .
- Konu Sahibi Nurozden
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çocuk istemek ev hayatı kıskanan eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Sevgililik dönemide katarsam en fazla 2 yıl diyebilirim.Kaç yıl sonra oldu bu .
- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.361
- 33
Çocuğa bir şeyler yüklemeyin. Hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi var olan durumunuzdan memnunsanız onu hayatınıza dahil edin. Çocuğun geri dönüşü yok. Hadi değişmedi diyelim ve boşandınız, bu sefer 1 çocukla ayrılmış kadın olacaksınız siz bilirsiniz şu durumda ben olsam o değişene kadar yapmazdım. Çocuğa yüklemeyi doğru bulmuyorum.
Içimde umut canlanmiyo benimkinden ümidi kesmek lazım galiba ama çok zor geliyo ayrılmakSevgililik dönemide katarsam en fazla 2 yıl diyebilirim.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
O öyle dediğinde sen de net bir şekilde ne hissettiğini söyle sesin titremeden. Bana kişiliğime saygı duy anı beklediğim için değişmek yerine gözünün önünden ayıramayacak kadar seviyorum dediğin karından boşanmak istiyorsan tamam boşanalım de. Sesin titremesi kararlı olduğunu görmeli. Aşk kendinden vazgeçmek demek değildir. Kendi kul hakkına girmeni bekleyen üzülmene ses etmeyen adamın sevgisini aramazsın.Yol yakınken bırak diyosun yani
Bende diyorum her adam aynı değil sizinki değişmiş olabilir belki benimki değişmez diyorum saçmalama baba olunca senin ona ait olduğunu anlıyorlar değişiyorlar diyolar ister istemez acaba diyor insanÇocuğa bir şeyler yüklemeyin. Hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi var olan durumunuzdan memnunsanız onu hayatınıza dahil edin. Çocuğun geri dönüşü yok. Hadi değişmedi diyelim ve boşandınız, bu sefer 1 çocukla ayrılmış kadın olacaksınız siz bilirsiniz şu durumda ben olsam o değişene kadar yapmazdım. Çocuğa yüklemeyi doğru bulmuyorum.
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Benim çalıştığım yer onun gözünün önünde olmalıymış kendi dükkanında kapıya cikinca benim yanıma kim gelmiş kimgitmiş ben nerdeyim görmesi gerekmiş yoksa merak edermiş. Konuşup ikna edebilsem keşke olmaz diyobaşka bişey demiyo .
Sevmek buysa dünyanin büyük bir cogunlugu karisini sevmiyor
Cünkü bu sartlari kimse saglayamiyor
Ha kendi sirketin olur karin daha rahat calisir, bildigin yerdir falan filan ama is dünyasinda ne yapilabilir ki
Bu sartlari saglayamayacagiza göre cünkü ikna kismi da var cok belli onay cikmayacagi calismaya güle güle demek zorunda kalacaksiniz gibi gözüküyor
Haklısın bu düşüncelerle inan bende bogusuyorum ama içimde bi yerlerde bitirmek o kadar zor ki . Nasıl yapacagimdan emin değilim acı çekmekten korkuyorumO öyle dediğinde sen de net bir şekilde ne hissettiğini söyle sesin titremeden. Bana kişiliğime saygı duy anı beklediğim için değişmek yerine gözünün önünden ayıramayacak kadar seviyorum dediğin karından boşanmak istiyorsan tamam boşanalım de. Sesin titremesi kararlı olduğunu görmeli. Aşk kendinden vazgeçmek demek değildir. Kendi kul hakkına girmeni bekleyen üzülmene ses etmeyen adamın sevgisini aramazsın.
Ben çalışmaya güle güle diyemem çünkü çocukluktan kalma travmalarım var babam yüzünden ve maddi konuda eşime güvenemiyorum ya babam gibi olursa diyorum ne olursa olsun kendi ayaklarimüzerinde durabileceğim bişey yapmam gerek diye düşünüyorum.Sevmek buysa dünyanin büyük bir cogunlugu karisini sevmiyor
Cünkü bu sartlari kimse saglayamiyor
Ha kendi sirketin olur karin daha rahat calisir, bildigin yerdir falan filan ama is dünyasinda ne yapilabilir ki
Bu sartlari saglayamayacagiza göre cünkü ikna kismi da var cok belli onay cikmayacagi calismaya güle güle demek zorunda kalacaksiniz gibi gözüküyor
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Bende diyorum her adam aynı değil sizinki değişmiş olabilir belki benimki değişmez diyorum saçmalama baba olunca senin ona ait olduğunu anlıyorlar değişiyorlar diyolar ister istemez acaba diyor insan
Ay öf bu ne ya baba olunca sana ait oldugunu anliyorlar
Kit mi bunlar, imzayi atinca neden anlamiyorlar mi
Beyinlerini kullanmaktan aci mi duyuyorlar
Mantikli olmak cok mu zor
- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.361
- 33
Bende diyorum her adam aynı değil sizinki değişmiş olabilir belki benimki değişmez diyorum saçmalama baba olunca senin ona ait olduğunu anlıyorlar değişiyorlar diyolar ister istemez acaba diyor insan
Onu diyenlere deyin ki: " değişmezse çocuğuma siz mi babalık yapacaksınız? Ben bu adamla yapamaz boşanırsam çocuğumla ortada kalınca siz mi bana ve çocuğuma sahip çıkacaksınız? "
onlar konuşur...
konuşmak bu ülkedeki en sıradan şey. herkes her şey hakkında fikir sahibi. Siz onlara göre hayatınızı yaşarsanız da sonuçlarına tek başınıza katlanacaksınız bunu unutmayın...
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Böyle de acını süründürerek çekeceksin. Sen değerlisin. Önce bunu bir inanarak söyle kendine. Karşısında güçlü bir kadın olduğunu görsün. Biz bu dünyaya sadece erkeklerin donunu yıkamaya çocuk doğurmaya gelmedik. Önce kul olmaya sonra kendimizi geliştirmeye eğitmeye çalışmaya kişisel gelişimimizi tatmin etmeye kendimizi mutlu etmeye geldik. Bir kadın her zaman erkekten psikolojik açıdan güçlüdür unutma.Haklısın bu düşüncelerle inan bende bogusuyorum ama içimde bi yerlerde bitirmek o kadar zor ki . Nasıl yapacagimdan emin değilim acı çekmekten korkuyorum
Anlamiyolarmis bi arkadaşı dedi ki benim eşim doğum yaptığı gün yüzüne baktım lan bu benim karımmış dedim diyo . Cocuk olunca anlamış evliliği var böyle mallar işteAy öf bu ne ya baba olunca sana ait oldugunu anliyorlar
Kit mi bunlar, imzayi atinca neden anlamiyorlar mi
Beyinlerini kullanmaktan aci mi duyuyorlar
Mantikli olmak cok mu zor
Gelince eve tekrar konuscam artık ne olacaksa . HayırlısıOnu diyenlere deyin ki: " değişmezse çocuğuma siz mi babalık yapacaksınız? Ben bu adamla yapamaz boşanırsam çocuğumla ortada kalınca siz mi bana ve çocuğuma sahip çıkacaksınız? "
onlar konuşur...
konuşmak bu ülkedeki en sıradan şey. herkes her şey hakkında fikir sahibi. Siz onlara göre hayatınızı yaşarsanız da sonuçlarına tek başınıza katlanacaksınız bunu unutmayın...
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Ben çalışmaya güle güle diyemem çünkü çocukluktan kalma travmalarım var babam yüzünden ve maddi konuda eşime güvenemiyorum ya babam gibi olursa diyorum ne olursa olsun kendi ayaklarimüzerinde durabileceğim bişey yapmam gerek diye düşünüyorum.
Kesinlikle buna hakkin var, hayatin ne getirecegini bilemezsin
elinde meslegin olsun, sevgiye aska, mutlu evlilige engel olmamali bu
Ki ben cocuklarim icin bile övünc kaynagi olmak istiyorum
Annelerini is yapar görsünler ki örnek alsinlar
Ben ehliyetimi bile alinca cocuklarin algisi degisti
Isi baba yapar, parayi baba getirir arabayi baba kullanir algisini kirmak gerekir
Kiz cocugum var, annesinin de herseyi becerip yapabilecegini göstermek istiyorum ki en yakinindaki örnek benim
Br hayaliniz bir cizginiz varsa size destek olmali esasen
Ki cluplerde direk dansi falan yapmayi planlamiyorsunuz, ki o da bir meslek ama kiskanma payi veririm
Ama sizin hayaliniz, cizginiz de cok önemli
Birazdan gelir eve tekrar oturup konuscam umarım bu sefer anlar beniBöyle de acını süründürerek çekeceksin. Sen değerlisin. Önce bunu bir inanarak söyle kendine. Karşısında güçlü bir kadın olduğunu görsün. Biz bu dünyaya sadece erkeklerin donunu yıkamaya çocuk doğurmaya gelmedik. Önce kul olmaya sonra kendimizi geliştirmeye eğitmeye çalışmaya kişisel gelişimimizi tatmin etmeye kendimizi mutlu etmeye geldik. Bir kadın her zaman erkekten psikolojik açıdan güçlüdür unutma.
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Anlamaktan başka şansı olmadığını hissettirirseniz zorunda kalırBirazdan gelir eve tekrar oturup konuscam umarım bu sefer anlar beni
- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
Anlamiyolarmis bi arkadaşı dedi ki benim eşim doğum yaptığı gün yüzüne baktım lan bu benim karımmış dedim diyo . Cocuk olunca anlamış evliliği var böyle mallar işte
Ay bu insanlari koca diye alanda da kabahat
Bu ne demek ya
Bunu demek cidden cesaret ister, aklim almiyor
Düsünsene kocama bir gün bakip aaa dogru ya kocam varmis dedigimi
Düpedüz saygisizlik ki evlilik dedigin kurumun en önemli ayaklarindan bir tanesi
Hah işte tamda bu kendime diyorum ki şimdi bunlara susup katlandım diyelim ya kız çocuğum olursa onuda böylesine kisitlicak belki çocuğum güzel bi üniversite kazanacak ama babası uzak şehire göndermicek vs vs. Bunları düşünüyorum diye herkes deli mısın o kadar uzak zamanı düşüne düşü Me kafayı yicn diyo gerizekalilar .Kesinlikle buna hakkin var, hayatin ne getirecegini bilemezsin
elinde meslegin olsun, sevgiye aska, mutlu evlilige engel olmamali bu
Ki ben cocuklarim icin bile övünc kaynagi olmak istiyorum
Annelerini is yapar görsünler ki örnek alsinlar
Ben ehliyetimi bile alinca cocuklarin algisi degisti
Isi baba yapar, parayi baba getirir arabayi baba kullanir algisini kirmak gerekir
Kiz cocugum var, annesinin de herseyi becerip yapabilecegini göstermek istiyorum ki en yakinindaki örnek benim
Br hayaliniz bir cizginiz varsa size destek olmali esasen
Ki cluplerde direk dansi falan yapmayi planlamiyorsunuz, ki o da bir meslek ama kiskanma payi veririm
Ama sizin hayaliniz, cizginiz de cok önemli