• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim calismama izin vermiyor .

Ay bu insanlari koca diye alanda da kabahat
Bu ne demek ya
Bunu demek cidden cesaret ister, aklim almiyor
Düsünsene kocama bir gün bakip aaa dogru ya kocam varmis dedigimi
Düpedüz saygisizlik ki evlilik dedigin kurumun en önemli ayaklarindan bir tanesi
Bunu karısının yanında söylüyor ve karısı da gülerek onaylıyor böyle bi cevrede mantıklı karar alamıyorum

Hah işte tamda bu kendime diyorum ki şimdi bunlara susup katlandım diyelim ya kız çocuğum olursa onuda böylesine kisitlicak belki çocuğum güzel bi üniversite kazanacak ama babası uzak şehire göndermicek vs vs. Bunları düşünüyorum diye herkes deli mısın o kadar uzak zamanı düşüne düşü Me kafayı yicn diyo 😑 gerizekalilar .

Ne yap ne et esini ikna et
Ne demek ikna olmam gerekiyor, padisah misin
Iki yetiskin insan gibi bir birey oldugunu bir acikla kafasina girsin
Kadin oldugunu, birey oldugunu, kararlar alabilecegini, ona danisabilecegini acikla
Izin almak degil asla, zaten birseyin oluru yoksa mantikli bir aciklamasi bulunup ortak karar alinir
cocuktan önce esinle bu konuyu halletmeye bak

Bunu karısının yanında söylüyor ve karısı da gülerek onaylıyor böyle bi cevrede mantıklı karar alamıyorum

Hepimiz bazen saka yapariz beraber güleriz ama niyeti önemli
Gercekten böyle birsey yasandiysa kadin da gülerek canak tutuyor, ne diyelim

Ne yap ne et esini ikna et
Ne demek ikna olmam gerekiyor, padisah misin
Iki yetiskin insan gibi bir birey oldugunu bir acikla kafasina girsin
Kadin oldugunu, birey oldugunu, kararlar alabilecegini, ona danisabilecegini acikla
Izin almak degil asla, zaten birseyin oluru yoksa mantikli bir aciklamasi bulunup ortak karar alinir
cocuktan önce esinle bu konuyu halletmeye bak
Yarin haberleri veririm . Kaçıyorum, şimdi gelir 😊

Henüz 6 aylık evliyim ben 23 eşimde 25 yaşında. Ne zamandır çalışmak istiyorum kuaforluk kursuna gidip kuaför olmak istiyorum fakat esim asla izin vermiyor başlarda sebebini söylemedi sadece istemiyorum içime sinmiyo deyip duruyodu . Geçenlerde konuştuk ve gözünün önünden beni ayırmak istemediğini ben çarşıya gittiğim de surekli basima bişey geleceğini düşündüğünü falan anlattı ici huzursuz oluyormuş öyle dedi biraz bekle belki ilerleyen zamanda izin veririm dedi. Evlenmeden önce böyle birşey yoktu.Simdi esas sorum şu ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşimin bu tavırları kıskanması aramızda sorun oluyor ben çocuk olmadan isimi kurmak istiyorum eğer ki ilerleyen zaman da da iş için izin vermez ise bu evliliği bitirmeyi düşünüyorum . Konu sadece is degil butun ozgurlugum kisitli uzatmamak icin detay yazmiyorum .Sizce çocuk olursa bu kıskanclik huyu evden çıkarmaması falan değişir mi calismama izin verir mi? Herkes çocuk olunca değişir diyor .
Cnm benim esimde boyleydi izin vermiyordu ilk 6 ay cok cektirdi. Yeni evlendin yeni gelinsin millet hemen calistirmaya baslatmis kizi demesin diye cok dir dir etti sonra kayinpederim sayesinde girdim ise babasini dinleyen bir kocam var :D
Ise girince bu seferde dk basi arar kim var kim yok ne giydin ne yaptin makyaj yaptin mi diye isteyken ilk 6 ayda boyle dirdir cektim simdi 2 yildir calisiyorm ben aramasam arayacagi yok adamin umrunda degilim :)))

Henüz 6 aylık evliyim ben 23 eşimde 25 yaşında. Ne zamandır çalışmak istiyorum kuaforluk kursuna gidip kuaför olmak istiyorum fakat esim asla izin vermiyor başlarda sebebini söylemedi sadece istemiyorum içime sinmiyo deyip duruyodu . Geçenlerde konuştuk ve gözünün önünden beni ayırmak istemediğini ben çarşıya gittiğim de surekli basima bişey geleceğini düşündüğünü falan anlattı ici huzursuz oluyormuş öyle dedi biraz bekle belki ilerleyen zamanda izin veririm dedi. Evlenmeden önce böyle birşey yoktu.Simdi esas sorum şu ki ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşimin bu tavırları kıskanması aramızda sorun oluyor ben çocuk olmadan isimi kurmak istiyorum eğer ki ilerleyen zaman da da iş için izin vermez ise bu evliliği bitirmeyi düşünüyorum . Konu sadece is degil butun ozgurlugum kisitli uzatmamak icin detay yazmiyorum .Sizce çocuk olursa bu kıskanclik huyu evden çıkarmaması falan değişir mi calismama izin verir mi? Herkes çocuk olunca değişir diyor .

Çocuk olunca senin çalışman artık rüya olur.
Bence eşine çalışmak istediğini söyleme metodunu değiştir . Sana evimize katkı sağlamak istiyorum belki dükkanı evimizin altına açabilirim işi öğrenince falan gibi hoşuna gidebilecek şekilde anlat , ne hoşuna gider onu sen bilirsin
Çocuk da hemen yapmayın, biraz sana doysun daha yeni evlisiniz. Bir süre sonra dikkati dağılacak ve bu kadar üstüne gelmeyecektir.

Bence eşine çalışmak istediğini söyleme metodunu değiştir . Sana evimize katkı sağlamak istiyorum belki dükkanı evimizin altına açabilirim işi öğrenince falan gibi hoşuna gidebilecek şekilde anlat , ne hoşuna gider onu sen bilirsin
Çocuk da hemen yapmayın, biraz sana doysun daha yeni evlisiniz. Bir süre sonra dikkati dağılacak ve bu kadar üstüne gelmeyecektir.
Benim eşim yeni evliyken huzurlu bir nefes aldırmiyodu inan bunalıp ağlıyodum gizli gizli ama sonra taltiksel yaklaştım bu duruma ,aklını kullan da kendini kurtar dedim kendime 😂😂

Eşimin kıskancliklarina hiç aldırış etmedim ona hiç bundan dolayı suratımı asmadım. Benim daha telefonum çalmaya başlardı elime almadan kim arayan derdi eşim
Hicbir zaman daha bakmadım bile demedim bakayım da söyleyeyim canım diyerek alttan aldım
O insan aklına gelmeyecek şeyler çıkardı ben her defa çok haklıymış gibi alttan aldım
En son pesimi bıraktı 😅 şu an haklı olmadığı hiçbir şeye burnunu sokmuyor

Neler demedim ki oda erkek kuaförü birlikte dükkan acar ortadan böleriz işlerimiz ıyi gidince güzellik merkezi kuaför birleştirir beraber çalışırız falan filan . Sen diyo bekle ben dükkanı belki taşırım o zaman yakınında bayan kuaförü olan bi yer seçerim sende girer ogrenirsin işi anlican herşeye cevabı var 😆😐

Aynı benimki de bildirim gelse hemen daha bakmadan kim o diyo derin derin uyuyan adam hiç biseye uyanmaz benim telefonum çalsa uyanır. Ne zaman bırakacak yakamı 🤣

Neler demedim ki oda erkek kuaförü birlikte dükkan acar ortadan böleriz işlerimiz ıyi gidince güzellik merkezi kuaför birleştirir beraber çalışırız falan filan . Sen diyo bekle ben dükkanı belki taşırım o zaman yakınında bayan kuaförü olan bi yer seçerim sende girer ogrenirsin işi anlican herşeye cevabı var 😆😐

Bacım yanılıp da ben de bir bireyim özgürüm falan deme
Bunlar çok doğru şeyler ama kocalar bu lafları anlıyor olsalar böyle bir başlık açmazdın
Gıcık et sen de
Ayyy sen beni kıskanıyosun ne kadar hoşuma gidiyo falan de 😅
Niye beni az kıskanıyosun askım falan de ve kiskancliklarini aranizda bir espiri haline getir
Elinden geldiğince konunun ciddiyetini dağıt

Eşin zaman geçtikçe bu işleri bırakacak merak etme ama çocuk olursa şu an zor calisirsin

Cnm benim esimde boyleydi izin vermiyordu ilk 6 ay cok cektirdi. Yeni evlendin yeni gelinsin millet hemen calistirmaya baslatmis kizi demesin diye cok dir dir etti sonra kayinpederim sayesinde girdim ise babasini dinleyen bir kocam var :KK70:
Ise girince bu seferde dk basi arar kim var kim yok ne giydin ne yaptin makyaj yaptin mi diye isteyken ilk 6 ayda boyle dirdir cektim simdi 2 yildir calisiyorm ben aramasam arayacagi yok adamin umrunda degilim :)))
Babası pek etliye sütlüye karışmaz anneside ogulcudur oğlu ne derse o doğrudur herşeyi oğlu ıyi bilir benim aileme de yüzlerine tamam diyo eve gelince bana unut o işi diyo 😑

Babası pek etliye sütlüye karışmaz anneside ogulcudur oğlu ne derse o doğrudur herşeyi oğlu ıyi bilir benim aileme de yüzlerine tamam diyo eve gelince bana unut o işi diyo 😑
Hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah gonlunce olur bi sure gecsin pek üstüne gitme yaz gelince yine oner guzel sekilde ise girmek istedigini

Bacım yanılıp da ben de bir bireyim özgürüm falan deme
Bunlar çok doğru şeyler ama kocalar bu lafları anlıyor olsalar böyle bir başlık açmazdın
Gıcık et sen de
Ayyy sen beni kıskanıyosun ne kadar hoşuma gidiyo falan de 😅
Niye beni az kıskanıyosun askım falan de ve kiskancliklarini aranizda bir espiri haline getir
Elinden geldiğince konunun ciddiyetini dağıt

Eşin zaman geçtikçe bu işleri bırakacak merak etme ama çocuk olursa şu an zor calisirsin
Çocuğa kaynanam bakarım diyo hem bende kendi dükkanımi açacağım için çocuğumu yanımda da götürürüm. Adam adam olsa bende çocuğumu yapsam 😑 ama o özgürüm geleceğimi düşünmem laflarını çoktan ettim bile 😁 mum bile diktim o konuda

Hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah gonlunce olur bi sure gecsin pek üstüne gitme yaz gelince yine oner guzel sekilde ise girmek istedigini
Acele ediyorum çünkü kuaforluk sadece kursla ogrenilmiyo hic bi kuaförde gel yanımda öğren demez istemezler işi öğretmek. Şimdi annemin arkadaşı bi kadın var o 9 ay sonra gidecek bu şehirden gel dedi ben öğretirim işi kadın giderse benim iş yaş .

Içimde umut canlanmiyo benimkinden ümidi kesmek lazım galiba ama çok zor geliyo ayrılmak
Bende sevgiliyken çok çektim. Hatta bazen hayret ediyorum nasıl evlendim ben bu adamla diyorum. Ama öyle değişti ki ağzım açık kalıyor. Tabi biri değişti diye hepsinin değişeceğinin bi garantisi yok

Back