- 29 Nisan 2024
- 541
- 1.107
Kızın evine kurulmuşlar hem de kızı evde istememişlerAmcası falan şahitlik yapsa… Kadından nefret ettim ya. Hem kızına huzursuzluk veriyor hem de gebeş kocasını kızına ait evde oturtuyor.
Bence de bir avukata danışsa olur gibi. Herkesin hikayesi başka da insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor…Kızın evine kurulmuşlar hem de kızı evde istememişlerAslında araştırsa avukata danışsa ev ona kalabilir gibi geliyor
kız kendi düzeni olmasına alışmıştır, yaşlı koca da ev arkadaşı sayılır. Kocasının etinden sütünden faydalansın. Adam mal mülk edinirse ayrılma durumunda bölüşülecek. Neden boşansın ki aklı genç biriyle evlenmekte değilse. Evlilik kurumu zaten kadının haklarını korumak için konmuş bir düzenTek başınıza bi ev açmazsınız, ev arkadaşı arayan bir sürü kişi var kendinizi toparlayana kadar öyle yaşarsınız sonra yolunuza bakarsınız. Her şey 46 yaşında adamın yanında olmaktan iyidir.
Normal sartlarda kendi yasitiniz biriyle evlenseydiniz calisin evde ne isiniz var dedim. Saglikli ve genc olan kadinlarin mecbur kalmadikca evde durmasina linc yiyebilirim ama karsiyim. Cocuk yokmus el kol saglam ee evde neden adamin eline bakiyorsunuz. Bu sizin icin gecerli soylediklerimÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Allah yardımcın olsun canımBende böyle düşünüyorum ama malesef arkamda ailem yok . Babamı küçük yaşta kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı üvey babamla evde kedi köpek gibiydik
yani bir mesleğin varmı ona göre iş başvurusunda bulunup sana uygun bir iş varsa çalışabilirsin. Ben senin kendi ayakların üstünde durman sosyal güvencen olması açısından çalışmanı isterim. Bir süre çalışıp tekrar evde oturabilirsin. Çalışan kadının bence kendine özgüveni daha fazla oluyor, hemde evdeki eşiyle olan eşitliği yakalayabiliyor. Maalesef ülkemizde kadının ev hanımlığı yapıp evde yaptığı işler hiç göz önünde tutulmuyor varsa yoksa ay sonu ne kadar maaş eve girdiği dert ediliyor. Seçim senin ben güzel bir işte çalışmanı tavsiye ederimÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Daha çok kocası gencecik kızın etinden sütünden faydalanıyor gibi... Sizce küçük bir şehirde taksicilik ile geçinen bu zamana kadar bir evi bile olmayan birinin bu saatten sonra bu ekonomide malk mülk edinme ihtimali var mı?kız kendi düzeni olmasına alışmıştır, yaşlı koca da ev arkadaşı sayılır. Kocasının etinden sütünden faydalansın. Adam mal mülk edinirse ayrılma durumunda bölüşülecek. Neden boşansın ki aklı genç biriyle evlenmekte değilse. Evlilik kurumu zaten kadının haklarını korumak için konmuş bir düzen
Aynen öyle. Mecburiyetten yapmış bir hata ama zararın neresinden dönülse kardırBence de bir avukata danışsa olur gibi. Herkesin hikayesi başka da insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor…
Çocuğu yaşında kızla evlenmiş, bir de çalış mı diyor kart herif.Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Annem evlilik yapınca amcam beni yanına istedi bende çocukluk tabi annemi tercih edince amcam görüşmedi bidaha benleAmca da be acele etmıs hemen evı vermıs keşke resıt olmanızı bekleseymıs.
Ya da sız evlenırken keşke amca uyarsaymıs.
Amca razı mı annenızın orada kalmasına?