Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Linçlemek için girmiştim konuya ama yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Bir anne kızına nasıl sahip çıkmaz, aklım almıyor. Bir şeylerden kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Ama eşinizin dediğini yapın bence. Ona para yedirmek için değil aslaa, kendi geleceğiniz için. Eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama henüz çocuğunuz yokken hem çalışıp hem okuyabilirsiniz. En azından yabancı dil öğrenmeye bakın. Ya da ne bileyim yeteneğiniz vardır terzilik öğrenin, seramik yapn bi şey bi şey yani. Bu adamla ömür geçmez, şutlayıp hayatınızı düzene sokun.

Kızmayın mantıklı yorumlara benim kızım bile arada ananesi ile catisabilir kuşak farkı diye bir gerçek var aşk gözünüzü kör etsede insanlar size bunları söyleyebilir.Sizde farkına varacaksınız zamanla enerji kaybı huylar aynı frekansta kalabilmek zorlaşacak.Yani kendinden yaşça kat kat büyük biriyle evlenip bunu yasamayanlar çok nadir.Heosi böyle demiyorum.Savunmaya geçmeniz gereksiz.Siz kendinizi düşünerek çalışın.Bi bilmem kaç sene sonra eşiniz ben yoruldum emekli oluyorum dedimi emekli maaşı ile kira siz o belki çocuk .Adamın yaşı dolayısıyla asabiyet .Bizi iyi anlamaya çalışın Kırmak eğlenmek değil hayatın bazı kesin gerçekleri var siz kulağınızı kapatıp ağzınızı da açsanız değişmez.Hayatiniz sizin tabiki.Uzulmeyin isterim çok gencsiniz

Kızın evine kurulmuşlar hem de kızı evde istememişler Aslında araştırsa avukata danışsa ev ona kalabilir gibi geliyor
Bence de bir avukata danışsa olur gibi. Herkesin hikayesi başka da insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor…

Amca da be acele etmıs hemen evı vermıs keşke resıt olmanızı bekleseymıs.
Ya da sız evlenırken keşke amca uyarsaymıs.
Amca razı mı annenızın orada kalmasına?

Olan olmuş hatanın neresinden dönersen kardır. Eğer kazancını eşine vereceksen çalışma boşan, el mecbur annenin yanına giderek orda çalışıp birikim yap sonrasında kendi düzenini kur. Eğer eşin kazancını istemeyecekse çalış biriktir paranı öyle boşan kendi düzenini kur.

kız kendi düzeni olmasına alışmıştır, yaşlı koca da ev arkadaşı sayılır. Kocasının etinden sütünden faydalansın. Adam mal mülk edinirse ayrılma durumunda bölüşülecek. Neden boşansın ki aklı genç biriyle evlenmekte değilse. Evlilik kurumu zaten kadının haklarını korumak için konmuş bir düzen

Çocuğunuz yok sanırım, olana kadar çalışın gitsin. Eve yardım çok etmeyın kenara koyun paranızı. Eşınız eve deste olmanızı ıstıyor tabı. Sdce faturaları oderım diyin

Nasıl mal mülk edinecek adam kadına çalış derken kendi tek maaşla bu yaştan sonra kolaymi bu ekonomide mal mülk edinmek. Birde ilk evliliğimi sizinle başka çocukları falan varmı ? Yani çok gencsiniz her detayı düşünün bundan sonra

Normal sartlarda kendi yasitiniz biriyle evlenseydiniz calisin evde ne isiniz var dedim. Saglikli ve genc olan kadinlarin mecbur kalmadikca evde durmasina linc yiyebilirim ama karsiyim. Cocuk yokmus el kol saglam ee evde neden adamin eline bakiyorsunuz. Bu sizin icin gecerli soylediklerim
Esinize gelince 46 yasinda onca yas farkina ragmen gencecik kizi almayi biliyorsa bakmayida bilecek.neyine guvenip onca yas farkiyla evlenmis onuda cozemedim
Siz durumu iyi diyemi evlendiniz inat diye calismiyorsuniz yoksa oda calisir diye mi guvenip aldi evliliginizi cozemedim

Bende böyle düşünüyorum ama malesef arkamda ailem yok . Babamı küçük yaşta kaybettim annem ikinci evliliğini yaptı üvey babamla evde kedi köpek gibiydik
Allah yardımcın olsun canım
eşinin kaçıncı evliliğisin çocuğu var mı?

çalış bence ama eve verme deliler gibi para biriktir bulduğun 10 tl yi bile biriktir
sağlam korun bu süreçte
toparlanınca da kendine hayat kurmaya çalış

amcan vs ile aranı bozma evini kendi üzerine al onlardan destek alıp bir şekilde

Yorumları okumadım ama deidm ne alakası var kaç yaşında adamla çalışmanın derken anladım ne demek istediğinizi. Adam yaşlı ama zengin değil. Bu çıkıyor ortaya
Derler mi kız öyle? Ayy

yani bir mesleğin varmı ona göre iş başvurusunda bulunup sana uygun bir iş varsa çalışabilirsin. Ben senin kendi ayakların üstünde durman sosyal güvencen olması açısından çalışmanı isterim. Bir süre çalışıp tekrar evde oturabilirsin. Çalışan kadının bence kendine özgüveni daha fazla oluyor, hemde evdeki eşiyle olan eşitliği yakalayabiliyor. Maalesef ülkemizde kadının ev hanımlığı yapıp evde yaptığı işler hiç göz önünde tutulmuyor varsa yoksa ay sonu ne kadar maaş eve girdiği dert ediliyor. Seçim senin ben güzel bir işte çalışmanı tavsiye ederim

Daha çok kocası gencecik kızın etinden sütünden faydalanıyor gibi... Sizce küçük bir şehirde taksicilik ile geçinen bu zamana kadar bir evi bile olmayan birinin bu saatten sonra bu ekonomide malk mülk edinme ihtimali var mı?

Çocuğu yaşında kızla evlenmiş, bir de çalış mı diyor kart herif.

Böyle birinden kocamı olur?

Mantıksız bir mantık evliliği yapmanın sonu böyle oluyor canım. Boşanırsın bir süre sonra, korun kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…