- 6 Mart 2024
- 1.147
- 893
- 31
Kimse kimseye durduk yerde esc*rt muamelesi yapmaz . Muhtemelen sen o taksiye inip binecek konumdaymıssın ki göze batmışsınBen zengin diye evlenmedim ki zaten taksicinin zengin olmadığını herkes bilir . Yani sitede bana esc muamelesi yaptılar ama ben en azından bana sahip çıkar gözüyle evlendim . Aile evinde istenmiyodum sevkatle yaklaşınca evet dedim
Tamamda yine evlen ama dengin biriyle evlenseydin bari baban yaşındaki adama koca gözüyle nasıl bakıpta afedersiniz yatağa girersin ayyy aklım midem almıyor. Bence senin için en iyisi çalışmak evde durup onun boklu donunu yıkamaktansa.Mevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması
Bu durumda akrabaları sittir et. Çocuğun yok sanırım. Ben senin yerinde olsam çalışırım elaleme bakmam. Onlar bu yazdıklarını bilmeden etmeden konuşuyorlar. Emeklilik için çalışıyorum de geçMevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması
napsın kız evde gençliğini hizmetle mi geçirsin, boşan demekten başka bir şey bilmez misiniz. Sevmiyorsa elbet boşanır da, normal giden bir evlilik varsa eşi ona baksın evinin kirasını ödesin geçimini sağlasın. Kızcağız da kpss çalışabilir o esnada veya çalışır asgari ücretini kenarda biriktirir. Boşanınca hayat daha mı kolay olacak?Roza bilmiyorum gündemi takip ediyormusun dün asgari ücret belirlendi 22 bin 104 tele. Konu sahibi sadece 104 telesini harcayarak yaşar ve 22 bini biriktirirse 4 senede falan 1 milyonu olur104 teleye de bi cok şey alır tabi.
Yaşı iki kat diye kazancı da iki katına çıkmıyor ki adam ne yapsınBence haklısınız 2 katı yaşınızda amca ile evleniyorsanız bir zahmet rahat yaşatsın
Çok büyük konuşuyorsunuz . Normal bı maaşla nasıl ev tutabilirdim o yaşta desteksiz söylermisiniz lütfenaman neyse ne madem bu kadar savunuyorsun .. kocanıda sevıyorsun çalış hayat müşterek …sorana da sıgorta emeklilik salla geç . sonrasını sonra kafanı vura vura düşünürsün . Kimse üvey baba istemedı die koca almaz gider çalışır ev kurar 9 yaşında evlenmıs annen sonun belli değilmiydi yıllardır en azından 20 yaşından sonra aklın başına gelmıs olsa 3 sene çalışır yıne bi duzen kurardın ananın yanından ayrılmadan
Kimse kimseye durduk yerde esc*rt muamelesi yapmaz . Muhtemelen sen o taksiye inip binecek konumdaymıssın ki göze batmışsın
Adam 50 ye dayanmış bu kız boşanmayıp 10 sene daha başını beklese 33 yaşında çalışıp kocasına bakıyor olacağına Sımdı çalışsın kendıne baksın daha kolay olurnapsın kız evde gençliğini hizmetle mi geçirsin, boşan demekten başka bir şey bilmez misiniz. Sevmiyorsa elbet boşanır da, normal giden bir evlilik varsa eşi ona baksın evinin kirasını ödesin geçimini sağlasın. Kızcağız da kpss çalışabilir o esnada veya çalışır asgari ücretini kenarda biriktirir. Boşanınca hayat daha mı kolay olacak?
Peki amcanizin verdiği ev ne oldu. Sizin olmalıydı anneniz orada mı oturuyorMevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması
Yaşı iki kat diye kazancı da iki katına çıkmıyor ki adam ne yapsın
Evet o evde oturuyorlarPeki amcanizin verdiği ev ne oldu. Sizin olmalıydı anneniz orada mı oturuyor
Esc muamelesı gördüğüm ıcın evlendım bu adamla yazmış ya tüm yorumları tam anlamıyla okuyun yada aradan seçmece gelmeyın .Bu nasıl bir yorum ya ? Ne yazdığınızdan haberiniz var mı sizin ?
Esc muamelesı gördüğüm ıcın evlendım bu adamla yazmış ya tüm yorumları tam anlamıyla okuyun yada aradan seçmece gelmeyın .
Ben bu sitede bana esc muamelesi yorumları geliyor yazdım sizde yazdığımı düzgün okuyun en başta . Sabahtan beri yorumlarda yemedigim hakaret kalmadıEsc muamelesı gördüğüm ıcın evlendım bu adamla yazmış ya tüm yorumları tam anlamıyla okuyun yada aradan seçmece gelmeyın .
Babamla benim aramda 20 yas var senin kocanla 23 hicmi akil verenin anan baban yok ayyyy bi anda kötü oldum ohaaaaa yaniÖncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
Belki iyiymiştir. Taksi şoförüyle evli akrabam üç çocuk büyüttü. Ama 50 yıl önceydi. Uzun zamandır devir kötü, ekonomi berbat.İroni yaptım
Hanımefendinin motivasyonu çalışmamaktı muhtemelen evlenirken. Taksi şoförü kazancı iyi diye düşünmüş kendi vizyonunda. Veya çevresinde öyle pompalanmış. Hayal kırıklığı yaşıyor