Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Kimse kimseye durduk yerde esc*rt muamelesi yapmaz . Muhtemelen sen o taksiye inip binecek konumdaymıssın ki göze batmışsın

Mevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması
Tamamda yine evlen ama dengin biriyle evlenseydin bari baban yaşındaki adama koca gözüyle nasıl bakıpta afedersiniz yatağa girersin ayyy aklım midem almıyor. Bence senin için en iyisi çalışmak evde durup onun boklu donunu yıkamaktansa.

Mevzu babasız kalmak değil üvey babamın beni evden yollamak istemesi , evde bana huzur vermemesi ve annemin kocasının yanında durması
Bu durumda akrabaları sittir et. Çocuğun yok sanırım. Ben senin yerinde olsam çalışırım elaleme bakmam. Onlar bu yazdıklarını bilmeden etmeden konuşuyorlar. Emeklilik için çalışıyorum de geç

Hatayı bu adamla evlenerek yapmissin zaten be annem..ne zorun vardıda baban yaşındaki adamla evlendin acaba..yazik etmissin kendine ne yazık ki..o istediği için değil ama sırf kendin için çalış bence..yarın öbür gün zaten eli beli tutmaz dayar sırtını sana hiç çalışmaz benden söylemesi...

Roza bilmiyorum gündemi takip ediyormusun dün asgari ücret belirlendi 22 bin 104 tele. Konu sahibi sadece 104 telesini harcayarak yaşar ve 22 bini biriktirirse 4 senede falan 1 milyonu olur 104 teleye de bi cok şey alır tabi.
napsın kız evde gençliğini hizmetle mi geçirsin, boşan demekten başka bir şey bilmez misiniz. Sevmiyorsa elbet boşanır da, normal giden bir evlilik varsa eşi ona baksın evinin kirasını ödesin geçimini sağlasın. Kızcağız da kpss çalışabilir o esnada veya çalışır asgari ücretini kenarda biriktirir. Boşanınca hayat daha mı kolay olacak?

aman neyse ne madem bu kadar savunuyorsun .. kocanıda sevıyorsun çalış hayat müşterek …sorana da sıgorta emeklilik salla geç . sonrasını sonra kafanı vura vura düşünürsün . Kimse üvey baba istemedı die koca almaz gider çalışır ev kurar 9 yaşında evlenmıs annen sonun belli değilmiydi yıllardır en azından 20 yaşından sonra aklın başına gelmıs olsa 3 sene çalışır yıne bi duzen kurardın ananın yanından ayrılmadan

Burada fark ediyorsunuz ki aradaki yaş farklına taktık. Çalışsanız da millet zaten yaş farkına takmış olacak. Çok dert etmeyin bence…

Baba ihtiyacınız olduğunu bu nedenle evlendiğinizi düşünüyorum. Psikolojik olarak bunu çözmeden evlenmeseydiz keşke… evlilik oturana kadar korunun lütfen

Çok büyük konuşuyorsunuz . Normal bı maaşla nasıl ev tutabilirdim o yaşta desteksiz söylermisiniz lütfen

Adam 50 ye dayanmış bu kız boşanmayıp 10 sene daha başını beklese 33 yaşında çalışıp kocasına bakıyor olacağına Sımdı çalışsın kendıne baksın daha kolay olur

Esc muamelesı gördüğüm ıcın evlendım bu adamla yazmış ya tüm yorumları tam anlamıyla okuyun yada aradan seçmece gelmeyın .

Hayır forumda bana esc muamelesi yaptılar diyor. Sen dönüp bir ne yazdığını oku bence bana akıl vereceğine.
Şikayet ettim. Ay sizin gibi kadınlar düşman başına.

Babamla benim aramda 20 yas var senin kocanla 23 hicmi akil verenin anan baban yok ayyyy bi anda kötü oldum ohaaaaa yani

Belki iyiymiştir. Taksi şoförüyle evli akrabam üç çocuk büyüttü. Ama 50 yıl önceydi. Uzun zamandır devir kötü, ekonomi berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…