Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Evet o evde oturuyorlar
Eee ev sizin o zaman. Anneniz madem koca meraklisi kizini bile koruyamamis gitsin kocasıyla kendine yer bulsun. sen evini iste, çalışır mis gibi kurarsın yeni bir hayat.kurtul su yaşlı adamdan. hayatını kendin için yaşa 23 yas çok gençsin yazık.

Hayır forumda bana esc muamelesi yaptılar diyor. Sen dönüp bir ne yazdığını oku bence bana akıl vereceğine.
Şikayet ettim. Ay sizin gibi kadınlar düşman başına.

Hayır forumda bana esc muamelesi yaptılar diyor. Sen dönüp bir ne yazdığını oku bence bana akıl vereceğine.
Şikayet ettim. Ay sizin gibi kadınlar düşman başına.
Ben oturduğu sitede olarak anladım orasını şikayet etmek yerıne uyardınız farkettım

Belki iyiymiştir. Taksi şoförüyle evli akrabam üç çocuk büyüttü. Ama 50 yıl önceydi. Uzun zamandır devir kötü, ekonomi berbat.

Şu an da iyi sayılır bence ama küçük yerdelermiş ve önceden çalışıp şimdi çalışmadığı için adamın gözüne batmış olabilir

Ev benim ama ben 18 den küçükken amcam annnemin üstüne verdiği için bişi yapamıyorum

<xnmmdndd
Ya roza seni çok üzerler.
yani üzüyorlar da Slk biri olduğumu düşünmüyorum. Çalışmayı ben de sevmiyorum, eltim hemşire 2 yılda 1 çocuk getirip çalışmıyor. Benden iyi yaşıyor harçlığı fazla demek ki. Ben ise o harçlığı evden çalışarak çıkarıyorum. Bazen enayi miyim de çalışıyorum diye düşünüyorum ama insan çalışırken ilerliyor, sigortası yatıyor bireysel emkliliği oluyor kardeşine burs verebiliyor, eşine minnet duymuyor... Ev hanımı ise yerinde sayıyor. Bana Güçlü hissettiriyor çalışıyorum. Başlık sahibine de bunu tavsiye ederim.

Şu an da iyi sayılır bence ama küçük yerdelermiş ve önceden çalışıp şimdi çalışmadığı için adamın gözüne batmış olabilir
Evet sekiz bin liraya kiralık evin olduğu küçük bir şehirde idare ediliyordur. Ama zaten enflasyona yenilmeyen maaş mı kaldı?? Adamın kazancı da zamlar karşısında azalmıştır illa ki.

Ev benim ama ben 18 den küçükken amcam annnemin üstüne verdiği için bişi yapamıyorum
Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun. ama madem çalışacaksınız kendiniz için çalışın.kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Amcanız size ev vermiş belki annenize o evin sizin olduğunu söyleyip birseyler yapabilir destek olabilir . Elin adamına minnet edeceğinize amcanızdan destek isteyin

Pek akıl alacak gibi gorunmedinizbana.Ben çalışmakla yaş farkını bağdaştıramadim.Cevreniz kaç yaşında adamla evlendi garsonluk yapıyor neden desin.Esinizin holdingleri olsa demeleri gerekir bunu.Hani git sen yönetici ol napiyosun falan gibi.

Şunu bir erkek yapmaz (bu yaş farkı ile evlilik). Kadın dünya güzeli de olsa bunun cinsel yaşamını, kafa uyuşmasını, 10 sene sonrasını düşünür, kendine layık görmez yani.. siz neden nasıl?

bence de, eşinin cimriliğini görmüş oldun. Tamam kocacım de çalışan insan ilerler haklısın sana ev yemeği yapmakla gün geçireceğime kendi harçlığımı kendim çıkarıyım de. Çalış kötü gün planını yap bir yandan.

Aranızda ciddi bir kuşak farkı var zaman içinde bu sorun yaratabilir kendiniz için çalışın verebileceğim en mantıklı yorum bu.Sigortaniz işlesin emekli olmaya çalışın .Ne olursa olsun.

Çok büyük konuşuyorsunuz . Normal bı maaşla nasıl ev tutabilirdim o yaşta desteksiz söylermisiniz lütfen
Tek başınıza bi ev açmazsınız, ev arkadaşı arayan bir sürü kişi var kendinizi toparlayana kadar öyle yaşarsınız sonra yolunuza bakarsınız. Her şey 46 yaşında adamın yanında olmaktan iyidir.

Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki
Üstüne gelmemişler ki. 23 yaşındasın. Babasız büyümüşsün ve arkamda ailem yok diyorsun. Bi kere bu adam evinde otur dese bile senin çalışmak istemen lazım geleceğin garantisi için.
46 yaşında ki adamla aşk evliliğini yaptığına kimsenin inanmaması normal değil mi ?
Evden bir an önce kurtulmak istiyorsan çok daha yaşı yaşına uygun biriyle de olabilirdi. Haliyle adam zengin diye evlendiğini düşünüyoruz bu konuda bizi suçlayabilir misin?
Yaş farkı olduğu için çalışmaman gerekmesi saçma.
Bir de adam bunu durduk yere neden dedi ki bir şey olması lazım. Muhtemelen adam evlenip boşandı. Nafaka ödüyor,çocuk varsa ona ödüyor derken dara düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…