Eee ev sizin o zaman. Anneniz madem koca meraklisi kizini bile koruyamamis gitsin kocasıyla kendine yer bulsun. sen evini iste, çalışır mis gibi kurarsın yeni bir hayat.kurtul su yaşlı adamdan. hayatını kendin için yaşa 23 yas çok gençsin yazık.Evet o evde oturuyorlar
Ben zengin diye evlenmedim ki zaten taksicinin zengin olmadığını herkes bilir . Yani sitede bana esc muamelesi yaptılar ama ben en azından bana sahip çıkar gözüyle evlendim . Aile evinde istenmiyodum sevkatle yaklaşınca evet dedim
Hayır forumda bana esc muamelesi yaptılar diyor. Sen dönüp bir ne yazdığını oku bence bana akıl vereceğine.
Şikayet ettim. Ay sizin gibi kadınlar düşman başına.
Ben oturduğu sitede olarak anladım orasını şikayet etmek yerıne uyardınız farkettımHayır forumda bana esc muamelesi yaptılar diyor. Sen dönüp bir ne yazdığını oku bence bana akıl vereceğine.
Şikayet ettim. Ay sizin gibi kadınlar düşman başına.
Belki iyiymiştir. Taksi şoförüyle evli akrabam üç çocuk büyüttü. Ama 50 yıl önceydi. Uzun zamandır devir kötü, ekonomi berbat.
Ev benim ama ben 18 den küçükken amcam annnemin üstüne verdiği için bişi yapamıyorumEee ev sizin o zaman. Anneniz madem koca meraklisi kizini bile koruyamamis gitsin kocasıyla kendine yer bulsun. sen evini iste, çalışır mis gibi kurarsın yeni bir hayat.kurtul su yaşlı adamdan. hayatını kendin için yaşa 23 yas çok gençsin yazık.
Ben oturduğunuz site de die anladım orayı pardon . SorrryyBen bu sitede bana esc muamelesi yorumları geliyor yazdım sizde yazdığımı düzgün okuyun en başta . Sabahtan beri yorumlarda yemedigim hakaret kalmadı
yani üzüyorlar da Slk biri olduğumu düşünmüyorum. Çalışmayı ben de sevmiyorum, eltim hemşire 2 yılda 1 çocuk getirip çalışmıyor. Benden iyi yaşıyor harçlığı fazla demek ki. Ben ise o harçlığı evden çalışarak çıkarıyorum. Bazen enayi miyim de çalışıyorum diye düşünüyorum ama insan çalışırken ilerliyor, sigortası yatıyor bireysel emkliliği oluyor kardeşine burs verebiliyor, eşine minnet duymuyor... Ev hanımı ise yerinde sayıyor. Bana Güçlü hissettiriyor çalışıyorum. Başlık sahibine de bunu tavsiye ederim.<xnmmdndd
Ya roza seni çok üzerler.
Evet sekiz bin liraya kiralık evin olduğu küçük bir şehirde idare ediliyordur. Ama zaten enflasyona yenilmeyen maaş mı kaldı?? Adamın kazancı da zamlar karşısında azalmıştır illa ki.Şu an da iyi sayılır bence ama küçük yerdelermiş ve önceden çalışıp şimdi çalışmadığı için adamın gözüne batmış olabilir
Çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun. ama madem çalışacaksınız kendiniz için çalışın.kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Amcanız size ev vermiş belki annenize o evin sizin olduğunu söyleyip birseyler yapabilir destek olabilir . Elin adamına minnet edeceğinize amcanızdan destek isteyinEv benim ama ben 18 den küçükken amcam annnemin üstüne verdiği için bişi yapamıyorum
Şunu bir erkek yapmaz (bu yaş farkı ile evlilik). Kadın dünya güzeli de olsa bunun cinsel yaşamını, kafa uyuşmasını, 10 sene sonrasını düşünür, kendine layık görmez yani.. siz neden nasıl?Öncelikle herkese merhabalar ben 23 yaşındayım evliyim çocuğumuz yok eşim benden yaşça büyük 46 yaşında güzel bı evliliğimiz vardı . Taksi şoförü kendi aracı küçük bı şehirde yaşıyoruz zaten ev kiramiz 8 bin . Neyse arkadaşlar son zamanlarda bana sürekli çalış diye baskı yapıyor . Git çaycılık yap garsonluk yap diye üstüme geliyor . Ben tabikide çalışmaktan gocunan utanan bı insan asla olmadım kasiyerlik garsonluk yaptım ( evlenmeden önce ) ama şuan aramızda yaş farkı olduğu için açık ve net belki tepki cekicem ama çalışmaya sıcak bakmıyorum . Tabikide yaş farkını bilerek ve severek evlendim ama çevrem akrabalarım kaç yaşında adamla evlendi hala garsonluk yapıyor demesinler istiyorum . Anlatabildimmi bilmiyorum ama . Yani aslında baktığımda çok harcaması olan bı kadın değilim . Sizce ne yapmam lazım belki benden yaşı büyükler vardır bana bı akıl verirseniz çok sevinirim iyi günler diliyorum hepinize
bence de, eşinin cimriliğini görmüş oldun. Tamam kocacım de çalışan insan ilerler haklısın sana ev yemeği yapmakla gün geçireceğime kendi harçlığımı kendim çıkarıyım de. Çalış kötü gün planını yap bir yandan.Kızım bak daha gençsin. Yolun başındasın. Geç kalmamissin hayata. Bir yerden tutunman lazım. Bu dalda o herif değil iş ve para. Şimdi iş bulma ihtimalin daha yüksek. Bir alanda yükselmen daha kolay. Yarın 30 35 olduğunda 0 iş deneyimi ile başlamak çok daha zor olur. Sen gel sözümüzü dinle.
Burdan acaba hukuki bir sonuç çıkar mı? Çok dolambaçlı ama.Ev benim ama ben 18 den küçükken amcam annnemin üstüne verdiği için bişi yapamıyorum
Tek başınıza bi ev açmazsınız, ev arkadaşı arayan bir sürü kişi var kendinizi toparlayana kadar öyle yaşarsınız sonra yolunuza bakarsınız. Her şey 46 yaşında adamın yanında olmaktan iyidir.Çok büyük konuşuyorsunuz . Normal bı maaşla nasıl ev tutabilirdim o yaşta desteksiz söylermisiniz lütfen
Aslında olabilir araştırmak lazım. Sonuçta ev babasından kalmış annesi şu an başkasıyla evliBurdan acaba hukuki bir sonuç çıkar mı? Çok dolambaçlı ama.
Amcası falan şahitlik yapsa… Kadından nefret ettim ya. Hem kızına huzursuzluk veriyor hem de gebeş kocasını kızına ait evde oturtuyor.Aslında olabilir araştırmak lazım. Sonuçta ev babasından kalmış annesi şu an başkasıyla evli
Haklılar. Kızıyoruz kaç yaşında kadınlar geçmiş bi 3-5 senemizi verseler neler vermezdik çünkü. Sen de tutup daha evini geçindiremeyen erkek müsveddesine güzelim baharını heba etmişsin. KızıyoruzSoruyu açtığıma pisman ettiler sagolsunlar
Üstüne gelmemişler ki. 23 yaşındasın. Babasız büyümüşsün ve arkamda ailem yok diyorsun. Bi kere bu adam evinde otur dese bile senin çalışmak istemen lazım geleceğin garantisi için.Tamam ama bı insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki yorumlarda kimseye kötü bişi demedim ki