Eşim bu konuda bencil davranio ..(+18)

Bu hissi de yaşaman gerekiyor. Eşine bunu belli et, ama üç sene sonra aklına nereden geldi der mi bilmiyorum
Belli etsem bile öyle söylemem ki biraz daha heyecan istiyorum falan derim herhalde . Ama eşimle bi alakası var mu bilemedim . Mesela ön sevişme uzun olsun diyorlar ben uzun olunca da sıkılıyorum . Bi an önce bitsin duşuma gireyim diyorum . Hormonlarımda bi sorun var desem, ara verdiğimizde mesela bende istediğimi hissediyorum ama ilişki esnasında gene zevk almıyorum . Orgazm denen şeyi yaşamak isterdim aslında
Bu arada mükemmel bir evliliğim var, her günüme her anıma şükrediyorum . Hayatımdan çok memnunum çok mutluyum ..

Orgazm olmamak pek çok kadının sorunu bence , bende hiç zevk almadım şimdiye kadar :/
Ben de sevmiyorum sevişmeyi,anlamıyorum hiçbir şey ama sorun tamamen bende.Düzeltmek için de sanırım hiç çabam olmadı,o yüzden böyle konularda acayip şaşırıyorum.
Sevişmek niye var anlamış değilim.
Ha üremek için ok, o yüzden zevkli sanırım ama ben ne çocuk istiyorum ne de zevk alıyorum,saçma sapan bir şey işte.
20 yıl olmasa aramam,aklıma bile gelmez.

Belli etsem bile öyle söylemem ki biraz daha heyecan istiyorum falan derim herhalde . Ama eşimle bi alakası var mu bilemedim . Mesela ön sevişme uzun olsun diyorlar ben uzun olunca da sıkılıyorum . Bi an önce bitsin duşuma gireyim diyorum . Hormonlarımda bi sorun var desem, ara verdiğimizde mesela bende istediğimi hissediyorum ama ilişki esnasında gene zevk almıyorum . Orgazm denen şeyi yaşamak isterdim aslında
Bu arada mükemmel bir evliliğim var, her günüme her anıma şükrediyorum . Hayatımdan çok memnunum çok mutluyum ..
Al benden de o kadar,kocama aşığım,çok şükür mutluyum,huzurluyum,ama ı ıh zevk sıfır.

Ben de sevmiyorum sevişmeyi,anlamıyorum hiçbir şey ama sorun tamamen bende.Düzeltmek için de sanırım hiç çabam olmadı,o yüzden böyle konularda acayip şaşırıyorum.
Sevişmek niye var anlamış değilim.
Ha üremek için ok, o yüzden zevkli sanırım ama ben ne çocuk istiyorum ne de zevk alıyorum,saçma sapan bir şey işte.
20 yıl olmasa aramam,aklıma bile gelmez.
Yetiştirilme tarzı desem ,aynı şartlarda yaşamış çok kadın gayet de zevk alıyor,tabu falan onlarda işe yaramamış.
Hormon desem ,amaann bilmiyorum ,tek bildiğim bitse de gitsem diye diş sıktığım yeminle.
Aynen ya kesinlikle katılıyorum . Sırf eşim mutlu olsun diye , bana sadakatine olan hürmetimden dolayı sabrediyorum . Ona hiç çaktırmadım

Ön sevişme sırasında seni elle tatmin etmesini söyleyebilirsin. Sonrasında ilişkiye girebilirsin.

Esim 28 yasinda 1.72 boyu kilosuda 89 cok asiri kilolu degil ama cook yogun calisio surekli kostrmali onun icin o kilosunu yani sira yorgunlugunada baglio ..
Cok yogun calisiyor ama cinsellik yasiyor kendince..Demekki sizin sandiginiz gibi kosturmalari falan isteginin onune gecmiyor onu yormuyormus demekki.Siz kendinizce makul sebepler yaratmaya calisiyorsunuz.Bu kotu bisey degil ama bu durumun sürecin uzayacak olmasi cok kötü..

Aynen ya kesinlikle katılıyorum . Sırf eşim mutlu olsun diye , bana sadakatine olan hürmetimden dolayı sabrediyorum . Ona hiç çaktırmadım
Bu hissi yasayamamak..Kesinlikle yasiyor olsaydiniz isteksizlik diye bir kelime olmazdi lugatinizda..
Evliligimde benim de monotondu benimn icin olmasi gerektigi icindi ki evliligin bitmemesi icin de sebebimiz kalmamisti zaten.Ta ki tenimin ruhumun uyustugu asik oldugum adamla beraber oluncaya dek..Hanimlar ya soylediginiz gibi hormonlarda suc ya da ten uyumsuzlugu..Baska bir aciklamasi yok.Ten uyumu yok diye mutlu bir evlilik bitirmek de mantikli degil.Ama bilemedim.Bu duygulari yasadiginizda hayatin ve karsinizdaki adamin ne kadar guzel geldigini tahmin edemezssiniz..
Yasayan bilir..Koyvermeyin mucadele edin,bu duyguyu yasayin diyorum nokta.

Son düzenleme:
Durumu bence baya ciddi kesinlikle doktora gitsin

Isin bittiyse odadam cikta bende kendimi tatmin edeyim bari Senden hayir yok cunku de. Duzelmezse bende nemesis degilim :))

Merhaba, yazdıklarınızı okudum ve eşinizin kilosunu merak ettim. Kilo dışında benim de erken boşalma problemim var ve açıkçası beni eşim aşalarsa onu uykusunda bıçaklarım :) ben geciktirici prezervatif denedim sanırım kadınlarda işe yaramıyor eşinize alsanız belki işe yarar. Yazdıklarınızı okudukça eşim de böyle mi hissediyor diye çok üzüldüm, bu arada Ali çok anlayışlı olduğu için ben ezilip çözüm aradım siz de o yöntemi mi deneseniz....

X