Bu hissi de yaşaman gerekiyor. Eşine bunu belli et, ama üç sene sonra aklına nereden geldi der mi bilmiyorum3 sene oldu , ikinci çocuğuma hamileyim . Eşime hiç çaktırmadım , orgazm olmak ne demek bilmiyorum maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hissi de yaşaman gerekiyor. Eşine bunu belli et, ama üç sene sonra aklına nereden geldi der mi bilmiyorum3 sene oldu , ikinci çocuğuma hamileyim . Eşime hiç çaktırmadım , orgazm olmak ne demek bilmiyorum maalesef
Belli etsem bile öyle söylemem ki biraz daha heyecan istiyorum falan derim herhalde . Ama eşimle bi alakası var mu bilemedim . Mesela ön sevişme uzun olsun diyorlar ben uzun olunca da sıkılıyorum . Bi an önce bitsin duşuma gireyim diyorum . Hormonlarımda bi sorun var desem, ara verdiğimizde mesela bende istediğimi hissediyorum ama ilişki esnasında gene zevk almıyorum . Orgazm denen şeyi yaşamak isterdim aslındaBu hissi de yaşaman gerekiyor. Eşine bunu belli et, ama üç sene sonra aklına nereden geldi der mi bilmiyorum
Ben de sevmiyorum sevişmeyi,anlamıyorum hiçbir şey ama sorun tamamen bende.Düzeltmek için de sanırım hiç çabam olmadı,o yüzden böyle konularda acayip şaşırıyorum.Orgazm olmamak pek çok kadının sorunu bence , bende hiç zevk almadım şimdiye kadar :/
Al benden de o kadar,kocama aşığım,çok şükür mutluyum,huzurluyum,ama ı ıh zevk sıfır.Belli etsem bile öyle söylemem ki biraz daha heyecan istiyorum falan derim herhalde . Ama eşimle bi alakası var mu bilemedim . Mesela ön sevişme uzun olsun diyorlar ben uzun olunca da sıkılıyorum . Bi an önce bitsin duşuma gireyim diyorum . Hormonlarımda bi sorun var desem, ara verdiğimizde mesela bende istediğimi hissediyorum ama ilişki esnasında gene zevk almıyorum . Orgazm denen şeyi yaşamak isterdim aslında
Bu arada mükemmel bir evliliğim var, her günüme her anıma şükrediyorum . Hayatımdan çok memnunum çok mutluyum ..
Nerde sorun var acabaAl benden de o kadar,kocama aşığım,çok şükür mutluyum,huzurluyum,ama ı ıh zevk sıfır.
Yetiştirilme tarzı desem ,aynı şartlarda yaşamış çok kadın gayet de zevk alıyor,tabu falan onlarda işe yaramamış.Nerde sorun var acaba
Ben de sevmiyorum sevişmeyi,anlamıyorum hiçbir şey ama sorun tamamen bende.Düzeltmek için de sanırım hiç çabam olmadı,o yüzden böyle konularda acayip şaşırıyorum.
Sevişmek niye var anlamış değilim.
Ha üremek için ok, o yüzden zevkli sanırım ama ben ne çocuk istiyorum ne de zevk alıyorum,saçma sapan bir şey işte.
20 yıl olmasa aramam,aklıma bile gelmez.
Aynen ya kesinlikle katılıyorum . Sırf eşim mutlu olsun diye , bana sadakatine olan hürmetimden dolayı sabrediyorum . Ona hiç çaktırmadımYetiştirilme tarzı desem ,aynı şartlarda yaşamış çok kadın gayet de zevk alıyor,tabu falan onlarda işe yaramamış.
Hormon desem ,amaann bilmiyorum ,tek bildiğim bitse de gitsem diye diş sıktığım yeminle.
Cok yogun calisiyor ama cinsellik yasiyor kendince..Demekki sizin sandiginiz gibi kosturmalari falan isteginin onune gecmiyor onu yormuyormus demekki.Siz kendinizce makul sebepler yaratmaya calisiyorsunuz.Bu kotu bisey degil ama bu durumun sürecin uzayacak olmasi cok kötü..Esim 28 yasinda 1.72 boyu kilosuda 89 cok asiri kilolu degil ama cook yogun calisio surekli kostrmali onun icin o kilosunu yani sira yorgunlugunada baglio ..
Bu hissi yasayamamak..Kesinlikle yasiyor olsaydiniz isteksizlik diye bir kelime olmazdi lugatinizda..Aynen ya kesinlikle katılıyorum . Sırf eşim mutlu olsun diye , bana sadakatine olan hürmetimden dolayı sabrediyorum . Ona hiç çaktırmadım